חמת גדר

yalagala

New member
חמת גדר

אני זקוקה למסעדה הולמת לחגיגות יומולדת 40. חשבתי להתארח בספא וילג' בחמת גדר (צימר משולב עם מרחצאות) ולא בא לי על הטאילנדית שלהם (סיאם). הצעות נוספות ללינה וסעודה רומנטית גם יתקבלו. תודה

גילית.

New member
בכניסה לקיבוץ כנרת-חוויה מונגולית

הטלפון שם 6759162 04 אוכל טעים, היינו שם בפסח האחרון- וכמובן שהצטערנו שלא נוכל לאכול אגרולים ואיטריות אלא רק אטריות אורז, אבל עדיין המקום קסום, שרות טוב מאוד, ולא יקר, יתרון עבורכם אם אתם מתכוונים לשהות בחמת גדר, המיקום של המסעדה לא תצטרכו להכנס לטברייה, כי נמצאת בכניסה לקיבוץ כנרת, לא רחוק מ"אוהלו" מקווה שעזרתי, גילית

liti

New member
נא לא לפרסם מספרי טלפון להבא,

אחרת נאלץ למחוק את ההודעה. זה מנוגד לכללי הפורום.

meir e

New member
המסעדה בית גבריאל

ליד צומת צמח אווירה נעימה אוכל טעים פסטות ולזניות טובות. דגים טובים זכורה לי גם מנה ראשונה טובה מבוססת על פיטריות . פיצות סלטים אולי גם בשר הינו כמה פעמים (די מזמן) ונהננו.

kasa

New member
../images/Emo91.gif

אומנם במרחק של כחצי שעה נסיעה מחמת גדר - אבל מסעדה ממש שווה. מסעדת "צל התמר" בכניסה לקיבוץ אשדות יעקב. היינו שם לפני מספר חודשים עם 3 זוגות חברים וליקקנו ת'אצבעות. האוכל היה מעולה. והאוירה היה מדהימה. היינו בשישי בערב. לאחר שסיימנו את הארוחה העיקרית סביב שולחן העץ הארוֹך והערוּך - עברנו לשבת בפינות הישיבה בדשא, ולשם הוגשו לנו המנות האחרונות והקפה... בדשא רחב ידיים, תחת עצים וצמחיה.... מקסים. נהננו מערב מושלם, ואני מאוד ממליצה.

למעלה