חמתי לסוף שבוע

חמתי לסוף שבוע

במשפחה של בעלי החליטו שכל שבוע אחד הילדים מארח את החמה לסוף שבוע. יוצא לכל אחד שבת חמישית. אני בשום אופן לא מוכנה. האם אני חייבת? תודה מראש..

בעלי אומר אין ברירה

אני לא אוהבת אותה. היא עשתה לי הרבה בעיות בחיים. ויש לה הרבה עקיצות.

ניני5

New member
אם את רוצה להיות חלק מהמשפחה את

חייבת לארח, אחרת המשפחה תנדה אותך בצדק. אני מניחה שאף אחד לא מת לארח אותה, אבל זה מה שהוחלט ע"י כולם תצטרכי גם לתת יד. יחד עם זאת אפשר שהזמן יהיה נעים וקל. לא צריך לשעשע אותה כל הזמן. בזמן הארוחות אין ברירה יושבים ביחד. אבל בין הארוחות היא יכולה לצפות בטלויזיה לבד, לשחק עם הנכדים אם יש. את יכולה להזמין לקפה ועוגה את המשפחה. (לא לארוחות גדולות), כך שלא תהיי לבד איתה. אז גם יהול לבקש סליחה יפה וללכת לנוח 3 שעות אחרי הצהרים ותאמרי לה גם לנוח. כן, שכחתי את תרגיל השירותים. להכנס 5 פעמים ביום כל פעם חצי שעה לשירותים עם רומן רומנטי-לאשה. לתרץ שיש לך שילשול, או מחזור או עצירות, ומה לא. ככה כבר את לא נפגשת איתה שעתים וחצי, ועוד 3 שעות שנת אחרי הצהרים, זה כבר חצי יום. ואם את גם מזמינה אורחים אז את כמעט לא איתה לבד. תבקשי מבעלך שיקח אותה לטיול בסביבה, קצת ללכת ברגל זה בריא בגילה, קצת לנסוע באוטו אם אתם לא שומרי שבת. הוא הבן שלה-לא? את כמובן לא מצטרפת אליהם, כי בינתיים את עסוקה בלהכין ארוחה, לשטוף כלים, לטפל בילדים, וחבל שישעמם לה. נו תמצאי עוד תירוצים לארח אותה פיזית אבל לא להכנס לזה ריגשית.

נשמע טוב אבל זה לא כל כך פשוט

חמתי מחליטה כל דבר לבד. בפעמם שעברה שהיא היתה אצלי הלכתי לישון בצהרים. היא פשוט הפריעה. היא טוענת כשיש אורחים לא יושנים. היא מרגישה אורחת ורוצה שנארח אותה כל דקה וכל שניה.

ניני5

New member
חמותך צודקת שהיא לא רוצה להיות לבד

בסוף שבוע וחגים. כי זה משהו משפחתי והיא מרגישה מאוד בודדה בסופי שבוע. במשך השבוע כשבכל פתוח היא יכולה לרדת לרחוב לפגוש אנשים וככה למלא את יומה. ספרי איך בדיוק היא רוצה שתארחי אותה. את יושבת לידה ומחזיקה לה את היד כל סוף השבוע? האם אתם דתיים או חילוניים? הפרטים האלה יעזורו לתת לך עיצות מעשיות.

אני לא אומרת שהיא תישאר לבד

אני אומרת שהיא תבוא לארוחת ערב. ובערב תחזור הביתה. היא לא מוכנה. היא רוצה ארוחות בזמן. יום שישי ארוחת צהרים. עד הערב כל רגע להגיש פירות, תה, כיבוד ומה לא. האמת שקשה לי. אני מחפשת זמן קצת בשביל עצמי ולא מספקה לכלום. אני משאירה ניקיונות ליום שישי. אין לי יום אחר . ולא מוכנה לוותר על הניקיון בשבילה. כשהיא מגיעה היא מפריעה , אפילו לנקות אני לא יכולה. אני לא דתיה, אבל היא לא תיצא מהבית כי כדאי לה שיש לה שני משרתים לידה. אני ובעלי.

ניני5

New member
אורליה, את רוצה להגיד לי שחמותך כל

הזמן אוכלת? היא בטח כבר נראית כמו טנק. תקליטי לה במשך השבוע כמה טלנובלות טובות, ותני תה עם עוגות ופירות לידה. יהיה לך שקט שעתיים, ועם תרגיל בית השמוש, והמנוחה שלך והישיבה שלה ליד הטלויזיה. נגמרה השבת. אוףףףף תמצאי עוד דברים להתגבר על אי החשק. הכל תכנון בחיים. אפשר להכניס הכל. לפני חצי שנה שעבדתי מ8 בבוקר עד 6 בערב, עשיתי עוד כל מיני דברים. כגון לארח משפחה, חברים-עם שינה, יציאות לקונצרטים אופרות המון סרטים.אינטרנט ועיתונים. קניתי ובישלתי. לנקיון הגיע עוזרת פעם בשבוע. ונכדים כל שבת. היום אני רק עושה את השאר בלי עבודה. ואני לא מבינה איך דחסתי עוד עבודה. אשה היא כמו גומי. יכולה לעשות המון דברים בו זמנית. גבר רק יודע לעשות דבר אחד כל פעם. אם הוא צריך לעשות שניים הוא כבר מתבלבל.

sovlanit

New member
ניני 5-

וואלה,צודקת. אהבתי גם את החלק המתייחס לגברים...חחחח תודה

ניני5

New member
סובלנית ../images/Emo6.gif

את יודעת שאם גבר עובד בחוץ בעבודה אחת הוא נחשב למסכן? הוא חוזר עייף המסכן, אחרי משחקי סוליטר במחשב בעבודה. אנחנו עובדות ב4 עבודות. בית, ילדים, בעל, ועבודה בחוץ. ואנחנו נחשבות למפונקות.

שש שבע

New member
זה בגלל הפמיניזם

את יודעת מה ההגדרה של התנועה הפמיניסטית? התנועה לסיחרור האישה.

sovlanit

New member
שש שבע

אחלה הגדרה.אהבתי... וברוך שעשני כרצונו

ניני5

New member
נכון שאשה גם עובדת בחוץ. וגם משכילה

יותר בגלל הפמיניזם. אבל אני יכולה להגיד שאני מאוד נהניתי בעבודה. והיום שאני לא עובדת יותר, אני מרגישה את ההבדל. יותר כייף לעבוד.

geni1

New member
אני לא מבינה...../images/Emo46.gif

איך הם יכולים להחליט על דבר כזה , מבלי לשאול אם כולם מוכנים ??? גם אני לא הייתי מסכימה! אפשר לבקר את החמה בסופשבוע חמישי וזהו!

היא גרה רחוב אחד ממני

אני גם מוכנה לקחת את האוכל ביום שישי בערב. כדי שהיא לא תהיה לבד. אבל היא לא מוכנה. היא אומרת, אני לא רוצה לישון לבד. אבל כל יום היא לבד.

sovlanit

New member
האם מישהו שיתף גם אותה

בהחלטה? איך היא הגיבה? ומי בדיוק החליט? האם בעלך היה נוכח בדיון? האם הסכים? מה היו המניעים להחלטה ? יש לי רצון לייעץ, אלא שקודם דרוש לי המידע..., קבלי בינתיים
ענק

לא שיתפו אותה , אבל

כשהיא לבד בסוף שבוע , היא דורשת. מתחילה זרקתם אותי, לא אכפת לכם ממני. ועוד. האחים החליטו גם בעלי היה נוכח בדיון. לי הוא אומר שאין ברירה, ויודע שהיא קשה , וזה קשה לנו . כי יש לי כמה ילדים עם דירה קטנה. המניעים כדי שהיא לא תהיה לבד. תודה לכם.

ניני5

New member
אורליה, חמותך בדיכאון, ולא מתביישת

לומר לכם את זה. אני למשל בחיים לא הייתי אומרת את זה לילדים שלי כי הייתי נורא מתביישת, אפילו אם הייתי מרגישה שהילדים באמת זרקו אותי. זאת תחושה נורמלית של הקן המתרוקן. בנוסף הבנתי שהיא גם אלמנה. אז בכלל. בכל זאת מעבר לריגשי האשמה שהיא זורה בכם, מה בדיוק היא רוצה שיעשו איתה? אולי היא רוצה לבוא אליכם פעמים בשבוע? הכון שהיא קשה, אבל תבינו שהיא בודדה. היא בטח לא הטיפוס שעושה חברות, מחוץ למשפחה. אתם יכולים גם למצוא לה בן זוג מהעדה שגם הוא אלמן ואולי לזווג אותם. זאת בהחלט מצווה לשניהם.

sovlanit

New member
ובכן,

נשמע לי שהיא השתמשה במניפולציה רגשית, והילדים נכנעו לכך לבסוף. מהדברים הקודמים שלך אני מבינה שהיא גרה לבדה, קרוב למקום מגורייך, שאת מוכנה לדאוג לצרכיה הפיזיים-ותו לא. הבנתי נכון?

למעלה