חמתי חולת נפש בדוק

סול33

New member
חמתי חולת נפש בדוק

שלום לכולם. אני איתכם תמיד. כרגיל שאני צריכה עזרא אני כותבת . סלחו לי. אז ככה. אחרי שרופא החליט שצריכם לאשפז את חמותי בבית חולים לחולי נפש. הילדים שלה לא מסכימים. הם רוצים שהיא תהיה כל כמה ימים אצל ילד אחר. כמובן שאני לא מסכימה. אז הם אומרים לפחות פעם בחודש ליומים . אני מתחננת תגידו מה עושים?

אנחנו הגענו לאבחנה הזו מזמן, לא??

היא תהיה פעם בחודש ליומיים אצלך ואצל האחרים ואיפה בשאר הימים??????

סול33

New member
כן הבעייה

שעכשיו המצב הרבה יותר קשה. אסור להשאיר אותה לבד. היא עושה הרבה שטויות כמו לשפוך מים בכל מה שקשור לחשמל. או מרביצה. עכשיו הבנות מוכנות לקבל אותה. כי אין ברירה. האמת שאני מפחדת מהתגובות שלה. מה היא עלולה לעשות . לא צפוי.

אולי..

הילדים שלה יקחו מישהי שתגור איתה ותטפל בה ובסופי שבוע היא תבקר אצל הילדים, למרות שההתנהגות הלא צפויה מפחידה אותי.

סול33

New member
זה מה שהילדים רוצים ומתחננים

והיא לא מסכימה בשום אופן. היא לפעמים מבינה דברים. זה לא משחק. בהתחלה חשבתי שזה משחק.

שש שבע

New member
אני הייתי אומרת

שאת צריכה לטעון שאת המכסה שלך כבר עשית מזמן. שהם ימלאו את המכסה שלהם. אל תסכימי, כי היא מזיקה לכם ולילדים, חולה המסכנה,

סול33

New member
שש שבע את לא יודעת כמה את צודקת

אפילו שהיא אצל הבנות. בעלי כל יום אחרי העבודה הולך אליה היכן שהיא נימצאת . ומטפל בה. אני מגדלת את הבנות לבד. קונה לבד. האמת שאני מרגישה אמא חד הורית. לצערי.

לב"ב

את יודעת מה זה? לב"ב ? לא בא בחשבון. זה מה שתגידי , ואל תהססי לרגע תהיי מאד מאד החלטית . את לא הבת שלה הבן שלה לא בבית את לא מוכנה לטפל בה. אסור לך להסס ולהגיד משהו אחר. ואל תפחדי שיגידו שאת לא בסדר . אם תהססי טיפה אם הלא שלך ישמע רק קצת כמו כן .היא תהיה אצלך.

סול33

New member
אני לא מוכנה בשום אופן

הבעיה שאני מפחדת מאלוהים. נשבעת לכם לא נישאר לי כוח. אני בבוקר רצה לקחת ילדה בת שנה למטפלת. ילדה שניה לקיטנה. אחר כך כשעה נסיעה לעבודה. בשעה שלוש רצה לבנות. אחר להכין אוכל לילדים. ניקיון. ילדים מפריעים. אמבטיות . הכל לבד. קניות מה עוד? אני צריכה גם חולת נפש על הראש?

jif

New member
אל תסכימי!!

חוץ מזה, מה זה לא מסכימה? היא בכלל יודעת על מה היא מדברת? שהילדים שלה יאשפזו אותה ואם צריך אז בהוראת בית משפט. אין לך מה לפחד, מאף אחד גם לא מהיושב במרומים. סבלת מספיק בשבילה ובעלך נותן בשבילה מעל ומעבר. יהיה טוב לכולם אם היא תהיה במקום שבו מטפלים בה והיא נמצאת בהשגחה רפואית וכך לא תצטרך המשפחה להיות בחרדות מתי יהיה הנזק הבא. תעמדי על שלך ואל תסכימי לסידור הזה. זה גם לא טוב כהילדות יהיו נוכחות במצבים לא נעימים. לכי תדעי איזה משקעים זה יגרום להם.

jesenia

New member
למה?

אין לך מה לפחד מאלוקים. את חייבת בכבודה של חמותך, אבל ברגע בו ה"כבוד" פוגע בך, בילדיך או במי ממשפחתך - מה פתאום!?! עימדי על שלך!

שש שבע

New member
מי אמר לך שאלוהים כזה רע?

אין לך שום חיוב לטפל באישה הזו, שמזיקה לכם, ריבונו של עולם מוכן היה למחוק את שמו בשביל שלום בית, אז הוא היה מוותר לך, בפרט שהרופאים אומרים שהיא צריכה אישפוז, אז מה אם הילדים שלה לא מסכימים? מה הם בית משפט של ריבונו של עולם? איזו ועדה מחוקקת שלו? לא! את אל תסכימי, וה' יהיה איתך, את והילדים שלך לא שווים פחות מהאישה החולה הזו, אז אל תוותרי, מבינה?

סול33

New member
תודה נשמות

בעלי מסכים איתי שאמא שלו לא יכולה להיות אצלנו. הוא מבין שהמצב לא טוב איתה. אבל האחיות שלו לא מדברות איתי. שלא ידברו. אני מקווה לטוב.

סול33

New member
גם אני חושבת שהם יבקשו סליחה.

בשבילי יותר טוב שהם לא מדברים. אבל הילדה שלי סובלת מזה. היא מאוד אוהבת את הילדים שלהם. והם לא נותנים לילדים שלהם לבוא אלנו.

שש שבע

New member
ילדים מתחברים מהר

עם ילדים אחרים, תכרי לה כמה, היא תהיה עסוקה איתם ותשכח מהראשונים.

אל תהיו קיצוניות

הסבירי להם את פחדייך. עם בעלך חושב כמוך אין כל בעיה עלייך לתת לבעלך לטפל באמו כי יש עניין בכיבוד הורים. אם את מאמינה הרי שאת יודעת שבתפילה מבקשים אל תשליכני לעת זקנה.וטוב עושה בעלך שהוא גם מטפל בה. את צריכה כמובן לדאוג לביתך וזה קודם לחמותך. עודדי את בעלך לעזור לאמו ואת אל תתערבי בעניין אשפוז או לא תני לילדיה להחליט. כך תשארי לפחות טובה מהבחינה שאינך מתערבת בעניין אמו. ולעולם אל תשכחי שכשתזקיני לא תדעי לעולם מה יעבור עלייך ושיהיה לך ולמשפחתך רק טוב

למעלה