../images/Emo13.gifהסברים בבקשה
בוקר טוב
מה קשורה לכאן אחותך
הפורום הוא חמותי ואני
יכולתי להבין אם היית אומרת שאת כאן בגלל גיסתך, כי עוד מעט גיסתי מצטרפת אלינו, החלטנו ביחד להתחיל להעיר את הפורום משנתו, עם סיפורים דיי מזעזעים לפעמים בנוגע לחמתינו. גיסתי אני מתכוונת אשתו של אח של בעלי
(מקווה שלא סיבכתי), האחים חברים מאוד מאוד טובים, ככה שלא היתה לנו ברירה אלא להתחבר גם כן, מה שלקח קצת זמן כי בהתחלה שתינו לא סבלנו אחת את השניה (היום זה כבר גלוי וידוע), אבל היום אנחנו החברות הכי טובות, אני סומכת עליה והיא עלי ב- 100%, וכמו שאומרים - צרת רבים חצי נחמה, הרי גם היא עברה את כל הייסורים שאני עברתי עם החמה, אז למה לא ללמוד מהנסיון ולשתף אחת את השניה בנוגע לשטוית שהיא עושה
עכשיו אנחנו האמת היא קצת בתקופת רגיעה אחרי משבר מאוד קשה שהתחיל לפני חתונתי והסתיים בבכי נוראי מצידי בסיום החתונה.
אני החלטתי שאני לא עוברת לסדר היום וכמעט חצי שנה לא באנו אליהם לשבת (אנחנו דתיים, כך שזה דיי ברור שעושים שבת אצל ההורים), לא דיברנו וממש לא עניין אותי מה קורה, בעלי שכ"כ נפגע גם הוא בקושי ביקר אותם, הוא הלך רק בשביל לראות את אבא שלו (כמו שכבר כתבי, אבא שלו הוא הבסדר), וגם זה היה רק לכמה דק'. בקיצור -אני עוד לא חושבת שאני מוכנה להוציא את כל מה שאני שומרת בליבי פנימה, כי אני אכנס לזה שוב, וממש לא בא לי, יש לי המון מצב רוח טוב, וחבל לי להרוס לי ולכולם כאן בפורום כבר על הבוקר. לאט לאט - זה יגיע.
בוקר טוב ולא יותר מידי חם לכולם