חמש שעות עם הגששים!!!

האגס 1

New member
חמש שעות עם הגששים!!!

רק עכשיו נודע לי... הלילה, ברשת ב', החל מ-00:20 בערך, אחרי יומן חצות. אני לא מאמין שאקשיב, אבל מי שהשעות מסתדרות לו...

emh

Member
אני אקשיב לשעה הראשונה לפחות...

אם זה יהיה רק של הגשש אני לא בטוח שאני אמשיך כל הלילה, אני קצת עייף ומכיר את כל החומר של הגשש. אם יהיו גם מערכונים אחרים, אולי אני אעשה מאמץ כי אני רוצה להכיר עוד מערכונים (למרות שאני מכיר די הרבה)

emh

Member
שעה 1 - הגשש החיוור, שמחת זקנתי

הם משמיעים את כל התוכנית הראשונה של הגששים, שמחת זקנתי (1964) פתחו עם השיר "מה הוא עושה לה" ואחרי עוד 2 שירים עברו למערכון כלא שש (כולל השיר עוזי עוזי) ואח"כ למערכון-שיר פלפילו הנה פירוט התוכנית (לא ע"פ ההשמעה היום) ====================================== מה הוא עושה לה - שיר (י.גמזו, מארוצלה) התנצלות - שיר (י. לונדון, א. לבנון) לילה בתל אביב - שיר (ע. קינן, י. זראי) מתי שוב נשתחרר - שיר (ג. בנאי/ע. אטינגר, עממי) פרידה על החוף - שיר (י. גמזו, עממי) שיר חסידי - שיר (עממי) מכתב אהבה - מערכון (ש. אופיר) ספר לי - שיר (עממי) שיר על עונות השנה - שיר (א. שבתאי, א. לבנון) פנס בודד - שיר (ח. גורי, א. ארגוב) יומן החדשות - שיר (ע. קינן, נ. שמר) בלדה על גשש חיוור - שיר (ד. אבידן, א. לבנון) בית המשפט - מערכון (ע. קינן) (גנב אופניים) כלא שש - מערכון (ש. אופיר) עוזי, עוזי - שיר (ג. בנאי, מולוג'י) פלפילו - מערכון עם שיר (ש. אופיר/ד. אלמגור/פ. אל אטרש, פ. אל אטרש) לי לך - שיר (י. גמזו, ח. צור)

emh

Member
....

המשכתי להאזין במיטה, אחרי פלפילו השמיעו את השיר לי-לך ואת המערכון בית המשפט קטעו בהתחלה לטובת הפרסומות. בשעה הבאה קטעים מהתוכנית "כוסות רוח" (כנראה שלא הולכים לפי הסדר) פירוט כוסות רוח (1991) מה שצפוי בהמשך: ================================= שיבוא לכם הכל ממול - שיר (י. בנאי, א. זילבר) משיח דופק בדלת - מערכון (י. בנאי) בזק שלום - מערכון (י. בנאי) הרוסים באים - מערכון (י. בנאי) (שבת שלום 2/חכם מרדכי) מאז מקדם מעולם - מערכון עם שיר (י. בנאי, ק. אושרת) {כנראה שזה רק שיר} ילד יצירתי - מערכון (י. בנאי) סלסלה - שיר (ק. לוריא, ק. אושרת) חתונת הדמים - מערכון (י. בנאי) חור באוזניים - מערכון עם שיר (י. בנאי, א. זילבר) {כנראה שזה רק שיר} סופר סקס פארם סנטר - מערכון (י. בנאי) (פיקסלה וציגלה 3) קדם ארוויזיון - מערכון (י. בנאי) (כלא שש 3) ים, שמיים ועיניים - שיר (י. בנאי, א. זילבר)

emh

Member
שעה 2 (כוסות רוח)

השמיעו רק את המערכונים משיח דופק בדלת, קדם אירוויזיון וחתונת הדמים. את השעה הנוכחית פתחו עם המערכון הרוסים באים ועד 3 בלילה ימשיכו עם קטעים מכוסות רוח.

emh

Member
שעה 3 (כוסות רוח)

פתחו את השעה עם המערכון הרוסים באים בזק שלום סופר סקס פארם סנטר ילד יצירתי וסיימו עם השיר חור באוזניים (חתכו אותו בסוף) בשעה הבאה ישמיעו את התוכנית קרקר נגד קרקר (1980) פירוט התוכנית המלאה: ===================== ביום יפה הכל יפה - שיר (י. בנאי, י. רוזנבלום) קרקר נגד קרקר - מערכון (י. בנאי) המשוגעים לדבר - מערכון (י. בנאי) (טבריה 4) ארץ משגעת - שיר (י. בנאי, י. רוזנבלום) (שיר משוגע) השוטר ישעיהו - מערכון (י. בנאי) שרים והדלפות - מערכון (י. בנאי) בנקים עליך - מערכון (י. בנאי) שירים, שערים וטכנאים - מערכון (י. בנאי) סיפור אהבה מהחיים - מערכון (י. בנאי) סיפור אהבה מהחיים - שיר (י. בנאי, י. רוזנבלום) דמי חסות לבמבה וביסלי - מערכון (י. בנאי) הקודחים בכביש - מערכון (י. בנאי) היורדים - מערכון (י. בנאי) בוכים לך מולדת - שיר (י. בנאי, י. רוזנבלום)

emh

Member
המממ...

הם פתחו עם השיר "ביום יפה הכל יפה" אח"כ את מערכון טבריה, המשוגעים לדבר ואז את המערכון קרקר נגד קרקר, ועם פליקס כבר נרדמתי במיטה

למעלה