חמש זה תמיד ביחד

ד ר ו ר 1

New member
חמש זה תמיד ביחד

חמש נשים ברשימת הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן. חמש נשים של עשייה, חמש נשים של חזון. רשימת הרצליה שלנו פועלת לקידום הנשים בהרצליה. במקום הראשון- יעל גרמן במקום השלישי- רותי רזניק במקום הרביעי- טובה רפאל במקום השביעי- עדינה זילברשטיין במקום התשיעי- מאיה קרבטרי רק רשימת הרצליה שלנו (על) בראשות הרצליה שלנו תוביל להמשך קידום הנשים בהרצליה.

בנזין 95

New member
ומאיזה כוכב הגיעה

עדינה זילברשטיין? מי זו בכלל שהגיעה לכזה מקום נכבד ברשימה (אם כי חסר כל סיכוי).

ד ר ו ר 1

New member
למה במקום חסר סיכוי ברשימה?

גב' עדינה זילברשטיין הינה יו"ר לשעבר של שכונת נוף-ים וחברת מועצת עיר. היא תרמה רבות במועצה הנוכחית ועוד תתרום במועצה הבאה.

Gwendolyn

New member
למיטב ידיעתי 50% מהרשימה הן נשים

ולא רק חמש. אני מכירה את ה12 הראשונים ברשימה אבל לא את השאר.

ד ר ו ר 1

New member
והאיכות גבוהה

גבוהה מאד. חמש הנשים ברשימת הרצליה שלנו (על) בראשות יעל גרמן מביאות אחריהן עשייה, פעילות קהילתית, ניסיון והרבה רצון לעשות. יעל גרמן- חברת מועצת עיר וראש עירייה; מייסדת ומנהלת תהיל"ה {בי"ס למבוגרים}, כלת פרס החינוך. רות רזניק- מייסדת העמותה למען נשים מוכות וילדיהן, מייסדת התנועה לזכויות האזרח, התנועה הפמיניסטית, שדולת הנשים בישראל, גשר נשים לשלום ועמותת הרצליה נשים. טובה רפאל- יו"ר בפועל של ועדת החינוך העירונית. ממקימות פרויקט מנהיגות נשים בעמותת הרצליה נשים, ומקימת פרויקט ההכשרה הראשון בהרצליה. עדינה זילברשטיין- יו"ר ועד שכונת נוף-ים לשעבר, בין הישגיה: המיגון האקוסטי בכביש חיפה, ושיקוע מחלף כפר שמריהו והמאבק לפינוי תע"ש. מאיה קרבטרי- נציגת הצעירים. פעילה ומתנדבת באירגונים חברתיים. כזאת רשימה הייתי רוצה שתהיה לי במועצת העיר!

בנזין 95

New member
אך יש רשימה הרבה יותר טובה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שבמקום שישי
שלה יו"ר ועד ההורים בבית ספר אילנות, מנהלת סיעוד ושבמקום החמישי
יו"ר ועד ההורים של בית ספר שז"ר, איש בטיחות ובמקום הרביעי
יו"ר ועד ההורים של חטיבת רעות, מנהל לוגיסטי ובמקום השלישי
יו"ר ועד ההורים של חשיבת בן גוריון, מנתחת מערכות במקום השני
יו"ר ועד ההורים של גני הילדים, עובדת סוציאלית ובמקום הראשון
היו"ר היוצא של ועד ההורים העירוני, ממנהיגי מהפך החינוך בעיר הזו, בעל חברה כולם אנשי עבודה, כולם עם קבלות בפעילות ציבורית - זו הנבחרת. אגב אם לגברת גרמן נבחרת כזו טובה איך קרה שמהקבוצה המנצחת של הסיבוב הקודם נשארו כה מעט? אולי גם הם היו טובים, אך השולטים בכיפה קשרו להם את הידיים והרגליים?

בנזין 95

New member
אז הנה עוד אחת

שבמקום שישי
שלה יו"ר ועד ההורים בבית ספר אילנות, מנהלת סיעוד ושבמקום החמישי
יו"ר ועד ההורים של בית ספר שז"ר, איש בטיחות ובמקום הרביעי
יו"ר ועד ההורים של חטיבת רעות, מנהל לוגיסטי ובמקום השלישי
יו"ר ועד ההורים של חשיבת בן גוריון, מנתחת מערכות במקום השני
יו"ר ועד ההורים של גני הילדים, עובדת סוציאלית ובמקום הראשון
הראל, היו"ר היוצא של ועד ההורים העירוני, ממנהיגי מהפך החינוך בעיר הזו, בעל חברה כולם אנשי עבודה, כולם עם קבלות בפעילות ציבורית - זו הנבחרת.

drarie

New member
כולםאנשים שעובדים עלינו

נו באמת אתה משוכנע שאילו טובים יותר, חוץ מסיסמאות פפוליסטיות ריקותאין שם ממש,זוהי הרשימה הפחות טובה.ריקנות ,עוברים על חוק ההחירות, גודל פרסומים,עירוב קטינים,ניצול מעמד וקבוצה קטנה של הורים. הראל לא התפטר,הבטיח ולא קיים.אני מכיר אותו ולכן אומר =רדוד לחלוטין אין ניהול ,חזון ,מעוף ( יש מאמא עוף!) זה בזבוז ללא מעצורים. אני מציא לו ללכת הביתה ביחד עם מי שממן אותו. לעניות דעתי פגיעה בטעם הטוב ובכל אינטיליגנציה מינימאלית. יש הוכחות לדברי לאורך כל פרסומיו, והצגת הדברים. יותר טוב שלא יעשה לחינוך דבר אולי הוא יסתדר מעצמו!

drarie

New member
כולםאנשים שעובדים עלינו

נו באמת אתה משוכנע שאילו טובים יותר, חוץ מסיסמאות פפוליסטיות ריקותאין שם ממש,זוהי הרשימה הפחות טובה.ריקנות ,עוברים על חוק ההחירות, גודל פרסומים,עירוב קטינים,ניצול מעמד וקבוצה קטנה של הורים. הראל לא התפטר,הבטיח ולא קיים.אני מכיר אותו ולכן אומר =רדוד לחלוטין אין ניהול ,חזון ,מעוף ( יש מאמא עוף!) זה בזבוז ללא מעצורים. אני מציא לו ללכת הביתה ביחד עם מי שממן אותו. לעניות דעתי פגיעה בטעם הטוב ובכל אינטיליגנציה מינימאלית. יש הוכחות לדברי לאורך כל פרסומיו, והצגת הדברים. יותר טוב שלא יעשה לחינוך דבר אולי הוא יסתדר מעצמו!

[אורן]

New member
סלח לי

אבל העיר שלנו צריכה הרבה יותר מיו"רים של ועדי הורים. חינוך הוא תמיד בראש סדר העדיפויות, אך סדר העדיפויות כולל עוד דברים.

בנזין 95

New member
ועדי ההורים הם התשתית הטובה ביותר

של כל עיר. זה הגוף הציבורי הגדול ביותר, הפעיל ביותר, ובעל ההישגים הניכרים ביותר - אשר פועל בהתנדבות - ונבחר ע"י התושבים. הם יממשו את ההישגים היוצאים מגדר הרגיל בנושאי חינוך גם לשאר תחומי החיים בעיר, כאשר כמובן החינוך יישאר במקום הראשון. אז אם אנחנו באמת רוצים להשקיע בתשתיות, אלה התשתיות, אלה הבסיסים אשר עליהם תישען העיר הזו בשנים הקרובות. הביטו על שבעת המופלאים של גרמן מהקדנציה הקודמת, איפה הם היום? זאת חיפשה כסא, ואפילו שרףרף לא מצאה, וזאת סתמו לה ת'פה, וזאת עפה למקום לא ריאלי, וכל שהתיאשו מ"המינהל התקין", והלכו להם- והנבחרת החדשה - כולה פוליטית - נבנתה על בסיס חלוקות ושיריונים - גרועה הרבה יותר מקודמתה (בממוצע). בקיצור - צעירים, הורים, הורי הורים - כל התושבים, מצביעים להראל ולנציגי ועדי ההורים.

[אורן]

New member
זו לא תשובה מתקבלת על הדעת

גוף ציבורי גדול- בסדר. גוף ציבורי פעיל- בסדר. גוף בעל הישגים ניכרים- בסדר. גוף הפועל בהתנדבות- בסדר. אבל מה הם מבינים בתחומים שלא קשורים בחינוך?

בנזין 95

New member
עברתי על דבריך בפורום

והעברית המדובררת שלך באמת מתאימה לגוף שאתה תומך בו. אם תמשיך כך, ודאי תסייע לכל המתחרים להחזיר את השלטון הנוכחי למקום הראוי - לספסלי האופוזיציה. אני מציע שתשלח גם עותקים מדבריך למנהלי הקמפיין, הם ודאי יהנו מכל מילה ומילה. התלמידים קמים על הרבי, המלפפונים הרבה יותר טובים מהגנן.

למעלה