חמש ועוד אויייש איך אני אוהבת את סדרת הפרסומות של "חמש ועוד 6 אפסים..." אז הנה, קחי דובי! קחי!!!
N nightroll New member 22/12/02 #1 חמש ועוד אויייש איך אני אוהבת את סדרת הפרסומות של "חמש ועוד 6 אפסים..." אז הנה, קחי דובי! קחי!!!
G giulietta New member 22/12/02 #2 ../images/Emo45.gif והפרסומת הזאת...עם הקרם-מעדן ההוא...(חחחח...לא הפנמתי את המוצר, רק את הפרסומת), שהוא משכיב את הילד ורץ למטה לצעוק את ה wow המתענג שלו? גדוללל
../images/Emo45.gif והפרסומת הזאת...עם הקרם-מעדן ההוא...(חחחח...לא הפנמתי את המוצר, רק את הפרסומת), שהוא משכיב את הילד ורץ למטה לצעוק את ה wow המתענג שלו? גדוללל
מ מחריבת מסיבות New member 22/12/02 #3 אפרופו פרסומות קוטג´ שטראוס. רק לי נדמה שצריך אוניברסיטה בשביל להבין מה הם רוצים שם??
G giulietta New member 22/12/02 #4 מה יש להבין? סקס מוכר סקס מוכר סקס מוכר סקס מוכר סקס מוכר סקס מוכר סקס מוכר סקס הבנת?
G giulietta New member 22/12/02 #7 לפחות הפרסומת הביאה אותך לנסות. אחד - אפס לטובתם. (הגבינה, לא הסקס).
G giulietta New member 22/12/02 #9 מה ב´מת? ../images/Emo12.gif את חלומו של כל פרסומאי. אני למשל, ממש לא ...בואי נגיד שמבחינת מה שיש למדפים בסופר להציע אני ממש מפגרת זה צריך להחות ממש ממש ממש מגניב ומסקרן כדי שאני אטריח את עצמי... ג´ול (מרגישה לפתע רחבת גיזרה אך צרת אופקים )
מה ב´מת? ../images/Emo12.gif את חלומו של כל פרסומאי. אני למשל, ממש לא ...בואי נגיד שמבחינת מה שיש למדפים בסופר להציע אני ממש מפגרת זה צריך להחות ממש ממש ממש מגניב ומסקרן כדי שאני אטריח את עצמי... ג´ול (מרגישה לפתע רחבת גיזרה אך צרת אופקים )
מ מחריבת מסיבות New member 22/12/02 #12 יפה שלי אני חלום של הרבה אנשים לא רק של פרסומאים והמחלה,לא רק שלי. גם אם אני מפספסת משו תמיד יש איזו נסיכה שמתקשרת כי חסרה לה "עדשה" מהפרסומות
יפה שלי אני חלום של הרבה אנשים לא רק של פרסומאים והמחלה,לא רק שלי. גם אם אני מפספסת משו תמיד יש איזו נסיכה שמתקשרת כי חסרה לה "עדשה" מהפרסומות
א א נ י ג מ ט י New member 22/12/02 #5 זה נסיון (לא מוצלח כפי שמסתבר) לבדל את הקוטג´ החדש (הפרוע, הא-בורגני, השובב) מהקוטג´ הישן של תנובה (הביתי-משפחתי עפ"י המיצוב- "הגעת הביתה"). הבעיה היא שהקוטג´ השובב פשוט לא טעים...
זה נסיון (לא מוצלח כפי שמסתבר) לבדל את הקוטג´ החדש (הפרוע, הא-בורגני, השובב) מהקוטג´ הישן של תנובה (הביתי-משפחתי עפ"י המיצוב- "הגעת הביתה"). הבעיה היא שהקוטג´ השובב פשוט לא טעים...
פ פשוט אישה** New member 22/12/02 #17 לי עושה את "זה"... הפירסומות של "מרק עוף", משו שמביא חשק של בית וחיבוק.. ערב טוב..
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 22/12/02 #18 אוי... הפרסומת של מי עדן (?) שהבחורה מקפיאה אותם.... הממממממ....... פצצות לתותבות....... מתכננת חדר קירור כזה...
אוי... הפרסומת של מי עדן (?) שהבחורה מקפיאה אותם.... הממממממ....... פצצות לתותבות....... מתכננת חדר קירור כזה...
ע עדילוש New member 22/12/02 #19 אותי זה אפילו מקומם, שטראוס מנסים ללכת על הקטע של החופש, ריגוש, להט וממול להציג את הארוחה המשפחתית כ"הצגה". לא אהבתי. אבל מתה על הפרסומת של האקמולי....."דה ציילד איז אגרסיב"
אותי זה אפילו מקומם, שטראוס מנסים ללכת על הקטע של החופש, ריגוש, להט וממול להציג את הארוחה המשפחתית כ"הצגה". לא אהבתי. אבל מתה על הפרסומת של האקמולי....."דה ציילד איז אגרסיב"