דווקא הציעו לי השבוע להצטרף לרכיבה... לא מתחבר לזה. שחיה ... זה הקיק שלי לאחרונה...
H hug01 New member 2/8/13 #21 דווקא הציעו לי השבוע להצטרף לרכיבה... לא מתחבר לזה. שחיה ... זה הקיק שלי לאחרונה...
ל ליהי פעם שניה New member 2/8/13 #22 ועוד קצת שקט ו..... יצטרכו לאשפז אותי איפשהו..... שקט זה משהו שיש לי במנות גדולות יחסית...
פ פ נ ט i ם New member 4/8/13 #24 אומרים שהסיבה שגברים אוהבים מין אוראלי זה בגלל שככה הם מקבלים 5 דקות של שקט...
א אהובת הספרן New member 4/8/13 #25 כנראה שאותם גברים שאומרים את זה הם אלו שמקבלים אוראלי של 5 דקות. ודרך אגב, גם נשים אוהבות שקט.
פ פ נ ט i ם New member 4/8/13 #27 אני חובב שקט ידוע תני לי אפילו שעה של שקט ואני אודה לך. אני גם אוהב משחקי לשון ואוהב לשלב אותם גם עם שקט...
אני חובב שקט ידוע תני לי אפילו שעה של שקט ואני אודה לך. אני גם אוהב משחקי לשון ואוהב לשלב אותם גם עם שקט...
א אהובת הספרן New member 4/8/13 #33 (נורא רציתי להיות מתוחכמת ולצרף איזה לינק למשחקים לשוניים בנוסח חידות הגיון וכאלה אבל החלטתי שסמיילי יספיק. חבל שאין פה כזה עם חיוך מסתורי אבל מילא.)
(נורא רציתי להיות מתוחכמת ולצרף איזה לינק למשחקים לשוניים בנוסח חידות הגיון וכאלה אבל החלטתי שסמיילי יספיק. חבל שאין פה כזה עם חיוך מסתורי אבל מילא.)
ר רוצה להתרגש מחדש New member 4/8/13 #32 זה קורה בלילה במיוחד בשבועות האחרונים. כוס יין, ספר או מחשב, לעיתים רחוקות ביותר זה סרט או טלוויזיה. לפעמים גם סיגריה, שקטה שקטה. מעכלת את היום, והולכת לישון.
זה קורה בלילה במיוחד בשבועות האחרונים. כוס יין, ספר או מחשב, לעיתים רחוקות ביותר זה סרט או טלוויזיה. לפעמים גם סיגריה, שקטה שקטה. מעכלת את היום, והולכת לישון.
מ מ י ס ט ר גונס New member 4/8/13 #34 קצת בעייתי לקחת זמן רק לעצמי בפעמים האחרונות שעשיתי את זה יצא שרבתי המון עם עצמי וזה כמעט הגיע לפיצוץ.
קצת בעייתי לקחת זמן רק לעצמי בפעמים האחרונות שעשיתי את זה יצא שרבתי המון עם עצמי וזה כמעט הגיע לפיצוץ.
ר רוצה להתרגש מחדש New member 5/8/13 #38 ניסית להקשיב לך? כי רק לדבר כל הזמן ולא להקשיב לצד השני, זו בדרך כלל הבעיה. think about it. שמחה לעזור.
ניסית להקשיב לך? כי רק לדבר כל הזמן ולא להקשיב לצד השני, זו בדרך כלל הבעיה. think about it. שמחה לעזור.
מ מ י ס ט ר גונס New member 5/8/13 #39 אני ממש טוב בלהקשיב לא פעם לקחתי את עצמי לשיחות "יחסינו לאן ?" ניסיתי, באמת ניסיתי אבל אני כנראה בן אדם לא קל
אני ממש טוב בלהקשיב לא פעם לקחתי את עצמי לשיחות "יחסינו לאן ?" ניסיתי, באמת ניסיתי אבל אני כנראה בן אדם לא קל