חמש דקות שינה

ובכן מנהלת יקרה ..

זה מאד פשוט ! הם נאלצים להשתיק את הרדיו, משום שהוא מפריע להם לשמוע את הוראות החניה מה - GPS

גם לפני עידן ה- GPS תנסה שוב

ובכן

ביחס לכל הגברים קשה לי להתייחס - כי אני לא מכיר את כולם :) ביחס לעצמי אני יכול לומר שכשאני צריך לחנות ברוורס, אני עוצר בצד, מוריד טיפה את המכנס שייראה החריץ, ועוצר בחורה שתחנה לי :)

ושוב

לא יודע להתייחס לכל הגברים :) אבל משום מה, אלי נמשכות אלה שלא רואות בי ארנק :) |אייקון של מגרד בראש בתהייה|

sumerfield

New member
על זה נאמר "שאלה של בנות"

מותק, בניגוד לנשים שעבורן האינדיקציה לקרבה לרכב מאחור הוא "טוק" חזק המלווה בטלטלה עזה ורעש של זכוכית נשברת, לנו יש חושים הרבה יותר חדים. אנו מסוגלים לשמוע את שינוי התדירות של רעש פליטת האגזוז, כאשר אנו מתקרבים לעצם מאחור (לגזים יש פחות מקום להתפשט, ונוצר אפקט דופלר) וכך יודעים שהגענו לנקודה. לכן מנמיכים כל רעש מיותר (לפעמים, כשאתן איתנו באוטו, לא עוזר שמנמיכים את הרדיו) צריך שנים של תרגול בחניות אחוריות, וכמו כן עצבי ברזל ויד בטוחה. (למען הסר ספק, גמני מדבר על אוטואים)

נו נו נו

תשובה צפויה של גבר טוב שלא אמרת "פוק" חזק
לא מתיימרת לדעת את השינויים ברעש פליטת האגזוז
ובכל זאת עד היום בכל החניות שלי לא נשמעו לא טוקים ולא פוקים

יערית

New member
זה עושה חשק

לשים ל' על האוטו וללמד כמה אלפי גברים איך נוהגים ומתנהגים על כביש!

rani69

New member
נסי פעם להריח משהו לעומק

תראי איך בלי לשים לב את עוצמת עיניים! למה? זאת בדיוק התשובה לשאלה שלך! ~חשוב שתזכרי שאנחנו ציידים~

rani69

New member
אין מקום להכחשה!

זה ~כלכך~ עמוק באינסטינקטים שלנו, שאין מצב לשינוי! אני מקווה שאת לפחות מבינה את ההגיון שבמעשה.

ברור שהבנתי

הרבה יותר קשה לכם להתרכז מאשר לנו זה בסדר, אני מבינה, זה עמוק עמוק באינסטינקטים שלכם

Rtitan

New member
לעומתכן - גברים בסוף מצליחים להחנות את הרכב.

גם אם הם מנמיכים את הרדיו כדי לעשות את זה.

OZ2174

New member
ואני רואה

בדרכים נשים שתולשות שערות מהאף... חבל שלא נוהגים עם הרגליים

למעלה