חמש דקות שינה

THE KID A

New member
כי

זמן השינה הדרוש לאדם הממוצע הוא בערך חמש דקות יותר.

יערית

New member
כ"כ הרבה שעות נהיגה

ובכל יום רואה תאונות שהשם ישמור אותי, שמבוצעות ע"י גברים ששולטים בהגה עם אגו מנופח!

תחשבי ..

כמה קשה לנהוג עם כל הנפיחות הזו כשהכביש מלא נשים שנוהגות עם הברך .... :)

ועדיין

למרות האיפור, למרות שיד אחת עם סיגריה ויד שניה עם קפה, למרות שטוענים שנשים חונות פחות טוב (אני מכחישה בתוקף !!!), למרות המריטות למיניהן ולמרות כל דבר אחר, נשים עושות הרבה פחות תאונות דרכים, קטלניות ולא קטלניות ונשים יותר אדיבות על הכביש (גם את זה אני מכחישה בתוקף !!!). גברים נוהגים עם אגו, נשים נוהגות עם חוכמה - זה כל הסיפור :) .

THE KID A

New member
לא נראה לי שהשירשור נפתח

לתחרות נהג זהיר שנת 2012. ואני מנחש שאת נהגת מצוינת ואין לך מה לשפר, אבל, שישתפרו הגברים...

תמיד

ולמרות שאני אכן נהגת מצויינת, אפשר עוד להשתפר. רק לצורך ההבהרה - שישתפרו הגברים בנהיגה ??? ה ... שלך קצת בלבלו אותי .

Rtitan

New member
אם תבחן היטב את הנהגים סביבך בבקרים...

תגלה דברים מפתיעים מאד - קשה לפעמים להאמין איזה דברים נהגים ונהגות עושים כשהם אמורים לנהוג: ראיתי כבר נהגים נוהגים עם עיתון על גלגל ההגה, ולא בפקק. סלולרי, סיגריה, קפה, גילוח, איפור - כל אלו דברים של יומיום... כמוהם חיטוט באף, בדיקת תכולת אוזניים, כתיבה ונימנום. אחר כך אומרים שנהיגה מהירה (אבל בריכוז גבוה) גורמת לתאונות דרכים... בקורס נהיגה מתקדם נתנו לאנשים לבדוק את התגובות שלהם תוך כדי דיבור בסלולרי עם דיבורית לעומת נהיגה ללא עיסוק אחר. התוצאות היו מחרידות - זמן התגובה יותר מאשר הכפיל את עצמו. לא פלא שאני נוהג כאילו כל הנהגים סביבי הוציאו עלי חוזה.

למעלה