חמש דקות שינה

חמש דקות שינה

כמה משמעותי זה יכול להיות ? הבדל של שמיים וארץ ? 4 נשים שונות ראיתי הבוקר .. מרוויחות עוד 5 דקות שינה ובתמורה מתאפרות תוך כדי נהיגה .. יד אחת מחזיקה את הקופסה הזו .. היד השניה את הדבר הזה שאתן מורחות איתו את הפנים ... ואני משער שהברך מחזיקה את ההגה :)

sumerfield

New member
גם אתה מיתמם?

יש דברים שלא תספיק לעשות בבית גם אם תתעורר אתמול, רק באוטו אפשר לעשות אותם: 1. להוציא גולגולים מהאף. 2. להזכר שלא שילמת אגרת טלויזיה \ חשמל \ ארנונה ושהטופס נשאר בבית. 3. להתקשר להורים. 4. להתאפר ובמיוחד להוציא גבות ושערות מהאף

להוציא גבות באוטו???? אוי ואבוי בגבות לא נוגעים מביקור לביקור, רק מעצבת הגבות יש לה זכות נגיעה שם

שמעתי

שיוסף גבות בכיכר המדינה עושה יופי כאלה וגם יש קופונים בגרופון...שנלך? מתאפרת רק באוטו. 7 ד' בגן עדן.

לא חכמות במיוחד

זה בזבוז זמן להתאפר ברכב נסיעה בבוקר לעבודה זה נטו מוסיקה טובה, קפה חם ביד אחת וסיגריה ביד שניה לגבי ההגה אל תדאג לו יש דברים שזורמים עם הזמן והניסיון בלי בעיה

ismeralda100

New member
ממש בזבוז זמן

אפשר לעשות את זה בבית. וכל השרשור הזה על נהיגה וכו' מזכיר לי את המתנה שהגרוש שלי פעם ביקש ליום ההולדת שלו.....

את זה

יכול היה לכתוב רק הורה שהוא לא משמורן
. יודע מה זה 5 דק' בבוקר? זה בדיוק הזמן שיש לי להתקלח, להתמרח ולהתלבש, הרווח הצר בין שליחת הילדים לביה"ס לבין הזמן שבו אני צריכה להיות בעבודה. הבעיה אצלי הרבה יותר חמורה !!! איך לעזאזל אני אמורה להתאפר כשאני יורדת במדרגות
???

פחחחחח

להתקלח, להתמרח, להתלבש וגם להספיק לעשות סיבוב עם האוטו? אפילו בשבילי זה מוגזם. מזל שאני הרבה יותר מקורית :) ...

יערית

New member
את זה עדיין לא עשיתי!

אבל מי שעבודתו היא שטח, יודע לעשות הרבה תוך כדי בשתי הידיים, פרט לנהיגה- זו מיומנות זהירות והסתכלות מרחבית

b e c k y

New member
באמת אני לא מבינה איך הן מספיקות...

להתאפר באוטו, בין שיחת טלפון אחת לשניה בטלפון אחד, תוך כדי כתיבת SMSים בטלפון השני. תמיד משעשעות אותי המוכרות במשביר. אלו שמתנפלות עליך בשניה שאת רק פוזלת לכיוון סטנד האיפור. ואז מתחיל מסע השכנועים: "זה הכי טוב לעור כמו שלך" אומרת המוכרת בצער, מנידה בראשה בהשתתפות באבלי על המטען הגנטי האומלל שנפל בחייקי. "זה עם לחות" היא אומרת בהדגשה ועוד לפני שהצלחתי להרים את המוצר ולקרב אותו לעיני קצרות הרואי כדי לקרוא את הכתוב על הקופסא בפונט 2, היא כבר רצה למגירה ומפשפשת בה במרץ... "לא בטוח שיש לי את הגוון שלך" היא חוזרת שוב לטון מלא ההשתתפות בצערי, (כן, אני יודעת, אשכנזיה בחורף זה לא מראה מלבב). "לא נורא, היא מנחמת את עצמה, תקחי גוון אחד מעל, זה יוסיף לך חיים". -"באמאש'לך, (אני רוצה לומר) רק זה חסר לי? מייקאפ מסכת מוות כמו שלך? כמה זה אצלך? 9 מ"מ?" אבל לא אומרת, ורק בורחת לסטנד אחר, שהמוכרנית שלו בדיוק יצאה להפסקת צהריים. "טוב" המוכרת האסרטיבית מופציעה בהפתעה ממקום לא צפוי "אם את כבר הולכת על מוצרים זולים, קחי את זה" (משליכה לעברי בקבוקון, בדיוק בגוון הנכון) "זה 1+1" -"את רואה? כשאת רוצה את יכולה" זהו.. גמרתי עם המייקאפ, עכשיו הגיע הזמן להתקפתה של אשת העכביש מאזור המסקרה...

במסגרת נהיגת הערב

אתמול נתקלתי באחת .. נוסעת במסלול השמאלי באורות כבויים מדברת בפון כשצפצפתי למחאה פתחה איתות שמאלה - לקראת הצומת הקרב ובא בעוד 5 ק"מ .... איחלתי לה טובותתתת

שאלה אחרת לי אליך

למה כל הגברים (לפחות אלו שנתקלתי בהם עד היום) כשצריכים לחנות ובעיקר ברוורס תמיד מנמיכים את הרדיו? באמת אתם לא מסוגלים עד כדי כך לעשות שני דברים בבת אחת? למען הסר ספק חניות עם הרכב כן!

למעלה