חמש דברים שלא ידעתם...

Nittle Grasper

New member
אמג, אני לא לבד בעולם ם: אופניים פי

כס >< קחו רולרבליידס, זה יותר מגניב XP" *~* כמה זמן לא הייתי ברולר @_@

אתם כל כך לא לבדד :ם ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

+
גמני לא יודעת #________________# ~מתה~

mikokikyo

New member
אולי זה כי אתן גרות בעיר?

כל מי שאני מכירה שגר במושב/מושבה/קיבוץ/משו בסגנון יודע לרכב על אופניים, אבל בנות דודה שלי מהעיר לא יודעותO: אזאזאז...אולי יש קשרO:

NoriChan

New member
אמ לא בהכרח כי... ../images/Emo39.gif

ילדים מהבצפר שלי יודעים לרכב באופניים והם חיים בעיר... וגם יש לי ידיד שמארוד אוהב מחשב, והוא יודע לרכב על אופניים XDDD

mikokikyo

New member
אז מה, גם אני מאוד אוהבת מחשב

ויודעת לרכוב על אופניים, אין קשרXD

NoriChan

New member
אבל את אמרת בעצמך שמי שתקוע

במחשבים לא? X____X טוב נו אני בטטה מהלכת בסדר ני מודה ;; +

mikokikyo

New member
לא, אמרתי שאני חושבת שלמי שגר

בעיר יש יותר סיכויים לא לדעת לרכב על אופניים, כלי רכב לא כל כך שימושי בעיר, וגם יש ערים שאין מקומות לרכוב בהם על אופניים, לעומת מושבניקים/קיבוצניקים שיש להם יותר סיכויים לדעת לרכב על אופניים כי זה כלי רכב שימושי מאוד במושבה/קיבוץ ובדרך כלל יש הרבה מקומות לנסוע בהם באופניים במושבה/קיבוץ. לא הזכרתי בכלל מחשב, את העלית אותו@@

ולן

New member
מוחע #_# ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

1. אמ נמ במציאות אני אדם נורא סגור שלא אוהב פיטפוטים מיותרים @_@; מהפחד להגיד שטויות ולהראות עילגת #_# ~מתה~ 2. יש לי חברה מאוד מאוד טובע שאנחנו מכירות עוד מהגנון :ם (שזה גיל שנתיים או משו כזה #_#) 3. מסתבר שהפחד הכי גדול שלי הוא להיות לבד :S לא מכוונה של להיות כלואה במקום כלשהו לבד, אלא להיות בחברת אנשים מבלי להכיר אפחד מהם :S 4. קל לי יותר לבטוח באנשים שאני לא מכירה ושהם רחוקים ממני מאשר באנשים שמכירים אותי וקרובים אלי :X 5. כשהייתי בגן בערך בגיל 6, שלחו אותי לפסיכולוגית בגלל שלא הייתי מרעישה ומשחקת בקולי קולות עם שאר הילדים :X ואז הפסיכולוגית אמרה שהגננות הן שצריכות פסיכולוג XP כי הילדה (אנוכי #_#) בסדר גמור ובוגרת לגילה :ם ~מתה~ ובשנה האחרונה כל המשפחה התחילה שוב ללחוץ על ההורים שלי שאולי אני צריכה פסיכולוג :X ~מתה שוב~

harar8

New member
או, מכירה את זה><

אותי ביסודי שלחו לפסיכולוגית בגלל שאני שקטה מדי ולא מרעישה כמו שאר הילדים וגם בגלל שלא היו לי הרבה חברים. בכלל כל הזמן הייתי שקטה ותמיד דאגו לי בגלל זה (גם בגן)

ולן

New member
אמ נמ תיקון מס'2 ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

כבר אין לי חברה טובה מגיל שנתיים :ם ~מתה~

Nittle Grasper

New member
XDD אבל למות כל שנייה זה כיף ;<

אישתי תעשה מה שהיא רוצה כל עוד זה וירטואלי >O<

למעלה