חמש אבנים

שאלה פנטסטית. נדמה לי

מסין אבל זה ללא שום בדיקה מוקדמת בעלי גורס שזה מאפריקה מחכה לראות את התוצאות

אורניהו

New member
´תל אל סולטן´ שכונת רפיח,משם זה ...

התחיל...האבנים.לפני שנים מספר קראו לי למילואים.היתה התייצבות וריכוז בסביבות זיקים ליד אשקלון.בערב כבר ירדנו לקבל את הגזרה שצפונית לרפיח ונקראת ´תל אל סולטן´,ישנה התיישבות קטנה שם ליד אותה שכונה ´רפיחאית´,והיא נקראת רפיח ים.מאהל הפלוגה היה בצורת ח´,ואני ארגנתי את האנשים לאוהלים ולשמירות כסדרן.הגעתי מהבית עם מדי דגמ´ח מגוהצים ונקיים,ולמחרת בבוקר מוקדם מאד אני עולה על הנ.נ[קומנדקר]המ.פ על הג´יפ וקדימה אל השכונה ´לראות מה זה´?אני לבוש אפשר לומר די בהידור,הביגוד הזה הצבאי והמסודר,משקפי השמש המבריקות,העט והטסטר בכיס החולצה העליון,הנעליים עדיין מצוחצחות מאמש ואני נותן גז ושועט למטה אל בתי השכונה הקרבים ובאים.מפקד הפלוגה ונהגו סמי לוקחים שם ימינה,ואני עם הנ.נ הכבד אחריהם בספיד...בתי השכונה הזאת הצפופים ומלאי הסמטאות כבר כמעט משפשפים את צידי הרכב ופתאום בוםםםםםם!מישהו דפק[זרק]איזה חתיכת ברזל זוית ענקית והיא נפלה על מכסה המנוע אצלי והשמיעה רעש איום,כמו פצצה.אני עוצר בבעתה ומתחיל להאריך נזקים,איזה מזל לא קרה כלום,יורד מהנ.נ,ומתחיל להסתדר אחרת,,,סילקתי את כל הקשקושים האלה את משקפי השמש העפתי למגירת הרכב,את העט והטסטר זרקתי גם,הפשלתי שרוולים עד למטה,הוצאתי החולצה מהמכנסיים והשתחררתי לגמרי מכל האבו-עלי של הלבוש,ומה שהבנתי מכל זה באותו הרגע,,שזה לא צחוק המילואים האלה סכנת נפשות,והמשכתי לדרכי בין הסמטאות... *וההיסטוריה הנשמרת...הדף שעליו כתבתי ואיירתי את מבנה הפלוגה אז.. ´להשיג לורדים´-לסימון.. המשך יבוא-

magy

New member
lexigali

חמודה, אין לי מושג....אני צריכה לעשות איזה עבודת מחקר קטנה בגוגל.... תני עוד קצת זמן.........וחן גדול לך, על מילות השיר....... "כל הדרכים מובילות לרומא" קראתי שוב....וזה מרגש לאלללללללללה....... אעשה הכל להשיג לך את התשובה....... שוב תודה לך.....

טרה10

New member
אם אני אעריך..בע´ עיוני כבר סיפרת

לנו את זה..פעם..! ושאלת את עצמך..פעם למה צריך לשמור כאן על כל אהל זמני בTTG.. וממי.? מהאינדי.....אנים..?

magy

New member
קודם כל

אתר משחקים של פעם וקצת מידע על המשחק...... אבל עדיין לא מספיק המידע..... מחפשת עוד..... משחק וירטואלי עם חמש אבנים.....צריך להוריד את התכנה.... ולשחק......ויש עוד כמה משחקי ילדות.......... לא הצלחתי לשחק.......לא הבנתי מה לעשות........ נסי וספרי לי..........

magy

New member
וכעת אלך לשאול בפורום

משחקים נוסטלגיים

lexigali

New member
תודה על הרצון והנכונות ../images/Emo13.gif

ממקור אחר נמסר לי שזהו מזחק עתיק, עוד מימי הרומאים. אבל אין לי בינתיים אישוש לדברים.

magy

New member
אם את יודעת יותר פרטים , גלי לנו

שנחכים..... קיבלתי עוד אתר......לכל מי שיש לו ילדים קטנים...ורוצה להעסיק אותם במשחקים........ או להשוות עם משחקים דומים בעולם ........ חביב מאד.........

למעלה