חמשת החושים

טוב נו אף אחד לא הבין אותי אז כנראה שהבעיה

בכם.

בפשטות- מה הטעם, ריח, מראה, מגע וצליל האהובים עליכם
וההיפך. כיצור קטנטן ואובססיבי מידע כזה מרגש אותי עד צמרמורת.

dojee

New member
מגע (מישוש) הכי חשוב

החוש הזה נותן לי הרגשה שאני קיים
מראה, ריח, צליל, טעם עוזרים לתפיסת המציאות שיכול להיות טוב\רע, מתוק\מר, עונג\סכל, משיכה\דחיה וכו
אדם יכול לחיות בלי מראה, ריח, צליל, טעם
אבל בלי חוש מישוש לא ניתן לחיות, אדם פשוט לא מרגיש שהוא קיים.
החוש הזה קיים בכל מקום בגוף
החוש השישי זה היכולת להיתחבר עם הזולת
כלומר להרגיש את הרגשות והמחשבות של הזולת

האם ידעת שמש שכל החושים שלנו כזבנים?

למשל, מראה.
כל העצמים במציאות הם חד גוניים.
הצבעים שאנו רואים הם שקר שמתגשם רק אצלנו במוח, בגלל האופן שבו אור נשבר עליהם והאופן שבו העין שלנו בנויה.
ואני כבר לא מדבר על שקרים שהעין מספרת לנו, כמו שהשמש שוקעת בים או שכדור הארץ שטוח.

או צלילים.
אין באמת דבר כזה במציאות, אלו הם רק גלים שנוצרים ממגע בין עצמים שהאוזן שלנו מפרשת עבורינו לצליל.
במוח.
כך גם טעם וריח, הם דברים שמתגשמים רק אצלנו.
במוח, באמצעות הבלוטות.
ובגלל זה יש חומרי טעם וריח.
שהתפקיד שלהם זה פשוט לרמות אותך.

והמישוש הוא הכי כזבן.
כי בעצם, כל הדברים שהם ברי מישוש, 99.999999999 אחוז מהם זה בכלל לא חומר. את קולטת? אין שם כלום בעצם. אנחנו "ממששים" ולא עוברים דרך מתכות או ציצים, רק בגלל הקשרים שבין המולוקלות.

נכון. אין באמת צבע כחול או אדום

אלא אורכי גל קצרים וארוכים. כמו שאין מוזיקה הרמונית או דיסהרמונית אלא גלים בתדירויות ובעוצמות שונות. על זה נאמר במקור המשפט "אם עץ נופל ביער ואין אף אחד שישמע האם הוא ישמיע קול"?

אז התשובה היא שלא, כי קול זה פרשנות תפיסתית של השומע, בלי אדם ששומע לא ייקלט קול.

אגב, זאת גם התשובה למוניסטים שמאמינים שסך מהותו של אדם מסתכמת בתהליכים ביולוגיים גרידא. ציור למשל הוא לא שפריצים של צבע על בד, אלא הרבה מעבר לזה, השלם שונה מסך חלקיו.

מכופף, הידעת שאני ממש אוהבת שמסבירים

לי דברים?
בעיקר גבר מבוגר ממני.
אני גם אוהבת להתייעץ.
ובקיצור,
אנ הסיוט המושלם של כל מבוגר שרוצה קצת שקט.

עכשיו תגיד לי איזה ריח אתה הכי אוהב ומדוע.
אני שמחה שמעשהו לוקח אותי ברצינות וטורח לזכור
את הפטיש המטורף שלי לי לריחות מסויימים.

צ ע ד

New member
היי...

מראה- של עיניים - הראי של הנשמה ונופים עוצרי נשימה באזורים פראיים, שקיעה וזריחה, שמיים מלאיי כוכבים.

ריח - בישול של שום, בשמים גבריים, זיעה של גבר < במידה ואני אוהבת את הריח שלו >

צליל- כשמישהו גומר ומוזיקה

טעם- פירות < בעיקר טרופיים- אננס, ליצ'י, מנגו, פסיפלורה >, עוגת גבינה, סושי, סלטים, נס קפה, חליטות...

מגע- אני אוהבת למשש לגבר את שרירי החזה והזרועות ולהעביר לו יד על הראש < במיוחד אם הוא קרח >
וגם לטפס עם הידיים והרגליים, להיכנס למים ועוד כל מיני דברים שיוצרים הרבה מגע עם טבע

חוש שישי - חלומות שמרמזים על העתיד הקרוב.

נכון. כשמישהו גומר זה אחת הצלילים היפים

אני אוהבת גם להסתכל על הפנים של אדם שגומר.
כמה שזה יפה.

אגב, אני מאוד אוהבת את צליל הקולות שאני
מנפקת באקסטזה. צעד,
אני עםה על עצמי בנתיב לידך. שימי לב לא לסטות.

Melencholya

New member

חמשת החושים

מראה- שוק הפרחים של נתניה ביום שישי של לפני החג. מלא פרחים בכל מיני צורות וכל מיני צבעים ואני מרגישה כמו בארץ הפלאות כשהדבר היחיד שמוציא אותי מהאופוריה הן הצעקות של הבסטיונרים מסביב.

ריח- בשמים. במיוחד כשאני הולכת סתם ככה ופתאום חולף דרכי משב ניחוח של בושם מוכר וישן שמחזיר אותי בפלאשבק אחורה לחוויה שחוויתי בתקופה מסוימת בחיים. ניחוח של בושם גברי עושה לי את זה בטירוף. וריח של תחנת דלק.

צליל-שירים עם קול נשי, רך כמו חמאה, הרמוני ומלטף, נאומים חוצבי להבות של אנשים עם חזון שאשכרה מאמינים שהדברים שהם אומרים ישנו משהו, שומעים את זה בקול את האמונה שלהם שעדיין לא נגעה בה הציניות, תינוק צוחק.

טעם- פסיפלורה, סופלה שוקולד, רביולי ברוטב רוזה, קפה אחרי שינה ארוכה וטובה, סיגריה ראשונה של הבוקר.

מגע- לעשות אהבה עם הגבר שאני אוהבת, לקבל חיבוק מאח שלי, לשמש מודל אנושי ולתת לחברה שלי לבנות סד על היד שלי. וזהו, בעיקרון לא כל כך אוהבת שנוגעים בי שלא מהסיבות הנכונות.

Jake Speed

New member
חמשת החושים שלי

מראה - הפנים שלה ברגע הזה שהאורגזמה פוגעת. השניה הזו של מבט ההפתעה שמתחלף בכאב קצר ועונג עילאי.

קול - סבתא שלי, עליה השלום שרה לי את השיר הזה שהיא היתה שרה כשהיא היתה מאכילה אותי במרק. הבת שלי, בטלפון "אבוש, אני אוהבת אותך". למות.

טעם - אוכל אינדונזי. תמיד. בכל מצב. בירה קרה כשאני מנפנף על מנגל. כוס נקי.

מגע - השניה הזו של החדירה. ההרגשה המושלמת של הזין נעטף בחום מדוייק. יש בזה שלמות שאין בשום רגע אחר.

ריח - הריח שלה. החולצה שהיא לבשה והשאירה על המיטה, הבושם הזה שהגוף שלה נותן כשהיא נהיית חרמנית עלי. ניחוח אישה. !Whoo Ah

wish2

New member
זה היה יפה מה שכתבת

אתה רואה כמה אתה יכול כשאתה רוצה?

אני עוד אעשה ממך בן אדם אמיתי.

למעלה