"מה יש במקרר ?"
א אביeג7 New member 8/3/13 #32 ריח זה דבר כ"כ חשוב! יש לי חוש ריח.. יוצא דופן.. לפעמים זה גם לרעתי כל העניין הזה.. <נגיד אוגוסט ואנשים שלא שמעו את אמצעים למניעת ריח גוף טבעי> אני מאוד אוהבת ריח של ניקיון.. אין כמו ריח גוף נקי כזה
ריח זה דבר כ"כ חשוב! יש לי חוש ריח.. יוצא דופן.. לפעמים זה גם לרעתי כל העניין הזה.. <נגיד אוגוסט ואנשים שלא שמעו את אמצעים למניעת ריח גוף טבעי> אני מאוד אוהבת ריח של ניקיון.. אין כמו ריח גוף נקי כזה
מ מכופף ונועץ New member 8/3/13 #49 ממש לא הכל אבל את הריח שלה צריך להיות פסיכי בשביל לא לאהוב. את סוטת ריחות לא קטנה, הרי אנחנו זוכרים. 'סתכלי רגע על התמונה שלה. תפסקי את הנחיריים ... ותגידי לי את מה דעתך.
ממש לא הכל אבל את הריח שלה צריך להיות פסיכי בשביל לא לאהוב. את סוטת ריחות לא קטנה, הרי אנחנו זוכרים. 'סתכלי רגע על התמונה שלה. תפסקי את הנחיריים ... ותגידי לי את מה דעתך.
א אשת השמש האדומה New member 8/3/13 #79 נשבעת לך שהרחתי משהו איז מוח דפוק. אבל הכי דפוק זה שאשכרה פתחתי את התמונה ורחרחתי. בכל מקרה, הריח היה מתוק. אולי מידי. היה חסר קצת דירטי. אבישג, לכי להתלכלך קצת. אני מחכה.
נשבעת לך שהרחתי משהו איז מוח דפוק. אבל הכי דפוק זה שאשכרה פתחתי את התמונה ורחרחתי. בכל מקרה, הריח היה מתוק. אולי מידי. היה חסר קצת דירטי. אבישג, לכי להתלכלך קצת. אני מחכה.
מ מכופף ונועץ New member 8/3/13 #48 מוכן להוכיח לך את זה, בהזדמנות. אני כמעט מריח אותך עכשיו. וגם את תאהבי את שלי. בלי בושם וכאלה.
מ מכופף ונועץ New member 8/3/13 #52 מתקתקות עדינה עם נגיעות של ניקיון ובתקווה גם לקצת חמצמצות שמשלימה את הארומה בהרמוניה של גן עדן.
מ מכופף ונועץ New member 8/3/13 #56 אפרופו מה שנשמע ... אני חושד בך שאת מסוג הנשים שאם מקדישים להן שיר הם בכלל לא מקשיבות לו.
מ מכופף ונועץ New member 8/3/13 #62 אמרתי חושד ... ועד שיוסר החשד, אני עוצר את נוהל ההקדשות. (זה רק נראה כמו משבר. אבל זה לא רציני. לא משהו שתמונה מהעת האחרונה במסר פרטי לא תפתור)
אמרתי חושד ... ועד שיוסר החשד, אני עוצר את נוהל ההקדשות. (זה רק נראה כמו משבר. אבל זה לא רציני. לא משהו שתמונה מהעת האחרונה במסר פרטי לא תפתור)