חמשת הדברות - סיבוב 4

the mnm factor

New member
חמשת הדברות - סיבוב 4

אז אחרי שובר שוויון שאותי אישית הפתיע, היכולת של קובי ללכת ימינה ושמאלה באותה המהירות ניצחה את שתלטנותו ואנחנו ירדנו ל18 במשחקנו להגדרתו האולטימטיבית של קובי בריאנט. כרגיל תצביעו לשני המאפיינים שלדעתכם מייצגים הכי פחות את קובי וצריכים ללכת הבייתה. 1. חסינות מול לחצים. 2. קילר אינסטינקט. 3. יכולת יצירת מצבים. 4. דרייב ורצון לנצח. 5. בלתי עציר. 6. יכולת פוסט אפ. 7. מנהיגות ומעמד. 8. מקצוען. 9. קור רוח בקלאץ'. 10. מוסר עבודה גבוה. 11. שחקן חכם. 12. יכולת עלייה מהמקום. 13. היכולת ללכת ימינה ומשמאלה באותה היעילות. 14. ביטחון עצמי ושחצנות. 15. רבגוניות. 16. וירטואוזיות מובנית. 17. שיפור מתמיד. 18. סוליסט.

yoavj1

New member
שלי

9. זהה ל 1. 10. מוסר עבודה גבוה - חופף את 17, ואני מאמין שלרוב השחקנים ברמות האלה יש מוסר עבודה גבוה, כלומר זה לא מאפיין דווקא את קובי. אני לא מעיף תכונות דווקא לפי מה שלדעתי הכי פחות מתאימות, אלא אלה שאני לא רואה סיכוי שישארו בחמישייה האחרונה. בשלבים המתקדמים יותר כבר יהיה חשיבות לסדר.

5 ו1

5 כי העובדה שהוא בלתי עציר היא בזכות כל התכונות האחרות שלו כמו קילר אינסטינקט, יכולת עלייה מהמקום, רבאגוניות, יכולת יצירת מצבים וכו'. ו1 בגלל שהוא כמו 9 אבל לדעתי 9 יותר מתאים לקובי...

endorms

New member
12 ו-17

הראשונה זו תכונה אתלטית כך שאין מה לפרט. בקשר לשנייה אני פשוט חושב שזה לא נכון. לא מבחינת כדורסל לפחות. את המנהיגות וההבנה של המשחק והקצב הוא פיתח רק בשנים האחרונות. לפני כן הוא ממש לא השתפר כל הזמן.

the mnm factor

New member
אני רוצה להרחיב לגביי העלייה מהמקום

קודם כל מסכים איתך לגביה אבל אני רוצה לציין שלטעמי אצל לברון למשל, על אף מכלול מאפיניו המרשים, העלייה מהמקום היא מאפיין בולט. עופר שלח מציין זאת תמיד בהקשר לזרועותיו החזקות.

webber44

New member
4 ו-5

4- תכונה שמאפיינת כל שחקן בעולם, וקובי לא רשם עליה פטנט. 5- אין שחקן בלתי עציר, אם כבר אפשר להגיד עליו שמבין כולם הוא אחד מאלה שהכי קשה לעצור אותם.

Or Amit

New member
5 ו-18

אני מגיב מאוחר, אני יודע, אבל באמת התחבטתי עם עצמי הרבה זמן. לגבי 18 - די מצחיק להגדיר שחקן שהתחיל את הקריירה שלו בתור כינור שני בתור סוליסט. היו לו בערך 3-4 שנים במהלך העשור החולף שבהן הוא היה סוליסט ואלו היו השנים החלשות בקריירה שלו. לגבי 5 - זה נראה לי קצת כללי מדי. אני חושב שחיבור התכונות האחרות שלו הן אלו שהופכות אותו להיות (כמעט) בלתי ניתן לעצירה.

למעלה