חמשיר של געגוע

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
חמשיר של געגוע

היא כתבה, היא זימרה, היא קיטרה; צחקה, השתוללה, שוררה. קוראים לה סתם מאיה, והיא בטח עוד חיה, ואולי נסגרה במאורה.

מאיה.

New member
חחחח... הנה ההמשך:

היא נסעה, היא השתנתה היא צחקה, היא בכתה פסיכיאטר ראתה וכדורים קיבלה. לאינטרנט לא נכנסה אך לא נעלמה היא עדיין ברקע צופה. :) יום טוב לכם.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
והתגובה

כמה טוב ואדיר, היא בסדר -- זה כביר, למה בכתה? לטוב השתנתה? רק שתלמד לכתוב כבר חמשיר!

מאיה.

New member
לא לא..

לא אוהבת חמשירים, זה יותר מדי תבניתי בשבילי. אתה אמור לדעת.. ונויה אהובתי, אני לא אבודה. בעצם כן, תלוי לאיזו משמעות מתכוונים.. בכל מקרה אמנם נעלמתי קצת אבל זה כי אני אצל אבא שלי, שבוע הבא אני חוזרת הביתה ואז אהיה קצת יותר. חמשירים זה לא אני ממש, זה תבניתי ומחומש אבל אני אעשה לך טובה שתתן לך תשובה ותסגור את המשולש. (זה אמור להיות מעגל, אבל משולש התחרז יותר טוב). נו, אמרתי לך, תבניות זה לא בשבילי - תראה מה יצא...

NoyNoy

New member
עכשיו תורי לנסות...

הלכתי למיטה כבר לפני שעתיים לבשתי פיג`מה, ציחצחתי שיניים אבל איזו מכה ההירדמות לא קרתה! אפילו שסגרתי חזק ת`עיניים. חחח... זה החמשיר הראשון שכתבתי אי פעם. אבל באמת, מה לעשות??? אי אפשר לישווווווווווווווווון!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
סחתיין על הכשרונות!

מעשה בבנות חמודות, שלכתוב חמשיר הן יודעות; נפגשו כאן השתיים, התארסו (בינתיים), ובסהר נחגוג חתונות...

מאיה.

New member
חח:))

השתיים כבר התחתנו בעבר, יותר מפעם אחת (מותר?) ולמרות הגירושים שהתרחשו כמה פעמים, הגעגוע גבר! (תודו שאני משתפרת..)

למעלה