חמשיר לספר שלי

חמשיר לספר שלי ../images/Emo79.gif

על ראש הברוש שבביצה יושבת בחורה יושבת בחורה ומפזמת לעצמה
ע.מומומו מותה
עמומותתתה
עמותתה עמותתה לה לה לה לה ....אמרה אופס הרסתי את´העמותה ( כמעט )
הראיס

יאסר.... שווווו.... כיפ חאלאק?....

האם עינו של הראיס שזפה את ורסיית ההאוס להמנון העמותה המיתולגי "אל מידיה של זהב" שפורסם בזמנים הטובים ע"י בא כוחך הבא (באבוהא בא) אצל הכופרים ??? ח.
בר מינן.....

אדוני הנכבד...דייק : "צ´יל אאוט"

ולא ורסיית האוס. האוס זה רועש...
ואדוני הנכבד? חצי ממנהל הפורום - אנא תגובתך לאי פתיחת התמונות של היועצת , ושל היועצת של היועצת

אווווווו, יעוץ לי גוץ לי....

1.סבאח אל איבנינג... 2.לפני שבוע לא נראית לי רעוש מלחניה של נעמי שמר בביצוע דאנס של אסתר עופרים אי שם במרתפי אלנבי... 3.ותגיד, אני חצי? ככה? חצי? 1.89 ואומרים לו חצי? אשתי היתה לוקחת את האמירה שלך בעיניים עצומות. 4.שים לב למגבלת הקילובייט המירבי המותר להורדה לפורום (נדמה לי 250 ק"ב לתמונה, זה רשום שם...), סביר שזו הבעיה שלך. בדוק משקל התמונה לפני שאתה מנסה, וזה רלוונטי בד"כ לתמונות גדולות , אך לא רק. ניתן להפחית משקל תמונות בפוטושופ. 5.ברכות מיו"ר מועצת המנהלים של קונצרן העל "רד-דונקי בע"מ" על ההתמקצעות שאתה מגלה לאחרונה בתמליליה של היעוץ לי גוץ לי.... כבוד והדר לאצולת היער... ברכות למאמינים ח.
שמעריך, מוקיר, מפרגן, מהלל ומשבח

זכר ליציאת מצרים...יש?

חליל יא´חליל , אתה זוכר את יציאת מצרים? מה זו "היציאה" של הזכר?
"...אתה מגלה..." "...ותגיד...אני חצי..." "....ושים לב..." היועצת שעוצרת בעצמה מלרטון!
היועצת גאה בנשיותה!
וחל (פחות מחצי מחליל) התמונות שוקלות לס מkb250 הסבר אחר בבקשה....

החולה אינה רוצה לסבך את היועצת

אך כנראה יש לך בעיה בקובץ של הרג´יסטר של האינטרנט אם זה יותר מדי מסובך אנא לחצי על כפתור עצור אותי. ואם לא אמשיך להסביר לך....

MexMex

New member
כבוד היועצת, נסי את הפתרון הבא...

נתקלתי כבר בבעייה כזאת בפורומי תפוז... לכן תואיל נא היועצת לשים את הקבצים האמורים בספרייה (פולדר) הנמצא כטווח העיין מספריית השורש, הווה אומר, לא יותר משלוש ספריות משנה. אתן דוגמא: קובץ X נמצא ב: C:\Windows\mypictures\upload\private\yoetzet לא יעלה... ולעומתו קובץ Y הנמצא ב: d:\files\upload יעלה גם יעלה... מקווה שיעצתי ליועצת... MexMex מציע עצות ומומחה בענייני טקילה לכשעצמו...

למעלה