חמשיות העונה - יש הפתעה

BeniTaz

New member
חמשיות העונה - יש הפתעה

ראשונה: כריס פול, ג'יימס הארדן, קווין דוראנט, לברון ג'יימס, ג'ואקים נואה
שניה: טוני פרקר, סטף קרי, בלייק גריפין, קווין לאב, דוויט הווארד
שלישית: דמיאן לילארד, גוראן דראגיץ', פול ג'ורג', למארקוס אולדריג', אל ג'פרסון

http://www.nba.com/2014/news/06/04/...index.html?cid=nbacomsocial_20140604_25312916

BeniTaz

New member
ודעה..

קודם כל ההפתעה הגדולה זה ג'יימס הארדן בחמישיה הראשונה. אפילו בתור אוהד של הארדן, אני לא מסכים עם הבחירה הזאת. הארדן לא עשה את הקפיצה שלו ונתן עונה מאוד דומה לעונה שעברה. חוץ מזה שהגנתית הוא חלש מאוד ולא ראוי כלל לחמישיה הראשונה. בחירה מאוד מפתיעה. לסטף קרי הגיע יותר, גם לפני כריס פול לדעתי.

הייתי שם את אולדריג' בחמישיה השניה במקום קווין לאב שלא הגיע לכלום. שמח מאוד שדראגיץ' נכנס לחמשיה השלישית, בהחלט הגיע לו ותיקון שלא קיבל הזמנה לאולסטאר. שמח שפול ג'ורג' רק חמישיה שלישית, לא הגיע לו יותר אבל זה מספיק כדי לקבל את החוזה 90 מליון דולר או מה שלא חתם. סך הכל בחירות טובות.

אני לא חושב שהארדן בחמישייה ראשונה זה

כל כך נורא. הוא נתן עונה רגילה טובה מאוד, ולמרות שהיה חלש מאוד בהגנה, גם סטפן קארי שהיה התחרות שלו לחמישייה רחוק מלהיות שומר טוב.

rapgamer4ever

New member
אבל קרי נתן עונה יותר טובה ממנו

לדעתי גם יותר מכריס פול. הפער באופנסיב רייטינג של גולדן עם קרי על המגרש ובלעדיו הוא מטורף.
לדעתי אפשר לומר שקרי מקופח.

הייתי שם את שניהם במקום פול שפספס

מספר גדול יחסית של משחקים. בכל מקרה, אני לא חושב שזה ביזיון לכאן או לכאן. אולי קצת קיפוח אבל לא משהו נוראי בעיני.

botend

New member
הארדן מסוגל להגן טוב בהרבה מסטף קארי

הוא פשוט לא מתאמץ לעשות את זה.
הוא לא זכור לי כשחקן הגנה כל כך רע מהתקופה שלו באוקלהומה, אבל מאז שהוא הפך לכוכב ראשי במועדון מצליח הוא נותן את התחושה שהוא פשוט לא רוצה להתאמץ בצד הזה של המשחק.

rapgamer4ever

New member
הוא היה מגן אוברייטד באוקלהומה

אני זוכר ששיבחו את ההגנה שלו על קובי בסדרה מול הלייקרס כשלמעשה היא הייתה די חלשה. בכל אופן אין ספק שמאז הוא הלך 2 צעדים אחורה בהגנה שהוא מציג.

BeniTaz

New member
קרי השתפר בהגנה ממה שיצא לי לראות

בכל אופן, גם אם לוקחים רק את הארסנל ההתקפי קרי הביא עונה משוגעת.

יש כמה דברים שהייתי עושה שונה אבל סך

הכל בחירות טובות.

הדברים הבולטים שהייתי משנה (יש עוד כמה שיותר בקטנה):
הייתי מחליף בין דראגיץ' לפארקר בחמישיות.
מוציא את ג'ורג' ומכניס את נוביצקי.
מוציא את לילארד ומכניס את לאורי.

האם יש מישהו שלא ראה את הסרטון הזה עדיין?

https://www.youtube.com/watch?v=wVYJULACcao&feature=kp

JAMES HARDEN - DEFESIVE JUGGERNAUT

ג'יימס הארדן - ענק הגנתי.

אני עם בניטז - חרטא ברטא - אשכרה בוחרים שחקן לחמישייה ראשונה בהתבסס על צד אחד של המגרש בלבד... לוקח את ראסל ווסטברוק (שלא באף חמישייה!!) עליו בכל יום.

rapgamer4ever

New member
גם אני מעדיף את ווסטברוק בתור שחקן

אבל הוא לא נבחר לאף חמישייה השנה בצדק. גם הפציעה שגרמה לו להחמיץ 20+ משחקים וגם יכולת כללית פושרת בעונה הרגילה.

באופן כללי אני מעדיף אותו

מסכים שאי אפשר לבחור את ראסל לחמישייה עם כמות משחקים מצחיקה כזאת. בכל מקרה הארדן לא חמישייה ראשונה, נו באמת!

Anfield

New member
מוזר, אני זוכר דווקא שהארדן היה טוב בהגנה

בOKC. או שהוא השתנה לרעה או שלא שמתי לב לזה אף פעם. לא שהוא היה שומר מדהים אבל הוא כן היה נותן אנרגיות גם בצד הזה של המגרש.

Lechoke Lames

New member
הארדן לא צריך להיות אפילו בחמישיה השלישית

כל תועלת שהוא מביא בצד ההתקפי נמחקת באופן מוחלט בצד השני של המגרש. זה פשוט מגוחך שהשחקן עם ההגנה הגרועה ביותר ב-NBA נבחר לחמישיה הראשונה.

שאר הבחירות די בסדר, אבל הייתי מחליף את אחד הסנטרים בקאזינס. אמנם הוא שיחק בקבוצה גרועה, אבל התרומה המשולבת שלו (בהתקפה, ולמרבה ההפתעה גם בהגנה) עדיפה על כל השלושה.

fatnoam

Active member
אם כבר הם מתחו את העמדות של חמישיות העונה

ושמו את בלייק גריפין 3, אז החמישיות צריכות להיראות ככה:
קארי - דוראנט - לברון - למרכוס - נואה (דוראנט ב-2 יותר הגיוני מבלייק ב-3)
פול - דראגיץ' - ג'ורג' - בלייק - לאב
פרקר - הארדן - לאונרד - אל ג'ף - הווארד.

אין עמדות בחמישיות העונה אף פעם

בוחרים 2 גארדים, 2 פורוורדים וסנטר.

Puskas

New member
זה לא תמיד עוזר

הווארד עובד כמה שנים עם החלום ועדיין הוא סנטר דביל ומוגבל התקפית.
היברט אפילו פחות אינטליגנטי ממנו וגם אם יעבוד עם שאק או יואינג זה לא יעזור לו.

למעלה