חמשושים יקרים:

חמשושים יקרים:

השרשור (בלעעע) הזה בשבילכם.... חח וכן יש כאן הרבה: מה אתם רוצים לעשות שנה הבאה ? (תפקיד בצופים..)

פירחוש

New member
אממ להדריך ...

ניראה לי וכמה שיותר גדולים.. לא ד´ לפחות ו...
אני וקטנים לא מסתדרים אני הכי רוצה להדריך ז.. אבל המשנה י אפשר
אז ו..

iLoveKurtCobain

New member
גם אצלנו אבל רק בגלל

ששנה הבאה השכג"ב יהיה מוצף בשישיסטים (יותר מחצי!)

כשהייתי חמשוש רציתי להדריך ה´

ובסוף השנה כשחילקו תפקידים גם רציתי להדריך ה´ אבל שמו אותי בהדרכת ח´ .... אבל ממש כיף לי איתם !!!!!!!

לדעתי תיסתכלו יותר על הילדים,

על הילדים שבשיכבה הזו - לא על הגיל שלהם... כי בתכל´ס הרבה יותר חשוב עם הם ילדים טובים, אם ניראה לכם שתיתחברו איתם, מאשר אם הם כיתה ד´ ולכם דווקא בא להדריך ז´... נועה.

פירחוש

New member
כנ"ל... כמה שיותר גדולים יותר טוב

אני גם ממש ממש ממש מתה על אלה שהם היום ו´... הם ממש ממש ממש חמודים
מצאתי את עצמי כבר כמה פעמים יושבת איתם במקום עם החברה שלי... או מייעצת לבנות שם.. הם ממש ממש חמודים אבל הם יהיו ז´ ואני לא יוכל להדריך ז.. אז אני רוצה ו´ שהם גם חביבים..

פרה גאה

New member
גם אני הייתי רוצה להדריך ו ז אבל

אני לא יכולה ז בגלל שאח שלי שנה הבאה יהיה ז ואל תבינו אותי לא נכון אני אוהבת את אח שלי אבל אני ממש לא רוצה להיות מדריכה שלו מהסיבות שניראה לי דיי ברורות וגם בגלל שממש קשה להדריך אותו הוא קצת בעייתי...

פירחוש

New member
וואלה?!

אצלנו בכיתה ז´ הצוות שלנו היה 4 אנשים, ל-3 מהם היו אחים בגדוד בכיתה ח- רק לאחת היה אח בגדוד וגם השנה לאחת יש אח בגדוד... ושנה שעברה דיברתי על זה עם המדריכה שלי, והיא אמרה שזה מזה תרם ליחסים שלה עם אח שלה...

צנצןדבש

New member
אמנם אני שישיסט

- אבל לא קיבלתי השנה הדרכה
אני אתן לכם עצה קטנה, בתכלס זה ממש לא חשוב כל העניין הזה של כיתה או בנים\בנות חוץ\פנים אם אתה מדריך מספיק טוב זה לא אמור להפריע לך לעבור את השנה בגדול.

יש סיבה מיוחדת שלא קיבלת?

אצלינו מכיוון שהגדוד די קטן יתנו הדרכה לכמעט כל מי שירצה... (לפחות ככה אני חושבת......)

זה לא נכון כי לא כול אחד יכול להדרך

גם אצלנו בגדוד שלי יש 9 אנשים ועדין נצתרך חוצניקים

למעלה