חמסה ?

מצב
הנושא נעול.

sigall2

New member
חמסה ?

חמסה ?
היכן את ? אנחנו באותו שלב של ניסיון..חשוב לי לדעת אם הכול בסדר ? וגם אם לא ......אנחנו כאן !

Hamsa

New member
../images/Emo140.gif איזה כיף!!!

חמסה ?
היכן את ? אנחנו באותו שלב של ניסיון..חשוב לי לדעת אם הכול בסדר ? וגם אם לא ......אנחנו כאן !
איזה כיף!!!
התעניינות ממש אישית, שמחתי אותי מאד מאד!!! אני כאן, היו לי יומיים קצת עמוסים בעבודה, וגם בבית ואתמול בערב גם יצאנו... בכל מקרה קבעתי תור לפרופ' פיש, מומחה לפריון ליום א' הקרוב, בעקבות המלצה של חברה (שיש לה גם הצלחה בעזרתו), נלך עם כל הבדיקות ומי יודע אולי 'משנה מקום משנה מזל' יעבוד כאן? ואולי האיקקלומין עשו משהו? אל תדאגי, אני אמשיך לדווח, מקווה שרק דברים טובים. המון הצלחה לכולנו. יום נפלא!

בהצלחה!

איזה כיף!!!
התעניינות ממש אישית, שמחתי אותי מאד מאד!!! אני כאן, היו לי יומיים קצת עמוסים בעבודה, וגם בבית ואתמול בערב גם יצאנו... בכל מקרה קבעתי תור לפרופ' פיש, מומחה לפריון ליום א' הקרוב, בעקבות המלצה של חברה (שיש לה גם הצלחה בעזרתו), נלך עם כל הבדיקות ומי יודע אולי 'משנה מקום משנה מזל' יעבוד כאן? ואולי האיקקלומין עשו משהו? אל תדאגי, אני אמשיך לדווח, מקווה שרק דברים טובים. המון הצלחה לכולנו. יום נפלא!
בהצלחה!
אני מהמעריצות של פרופ' פיש. מחכה לשמוע את התרשמותך אחרי הפגישה.

לא כעת

תודה, כיף לשמוע
מבטיחה לעדכן אחרי הביקור. את מטופלת אצלו גם כן?
לא כעת
הייתי מטופלת אצלו בסיבוב הקודם מסגרת המחלקה בבלינסון. בכל פגישה הרגשתי שאני מקבלת יחס VIP למרות שלא הגעתי לביקור פרטי. בטח במסגרת פרטית הוא עוד יותר נחמד (אם יש דבר כזה בכלל) כיום הוא קצת רחוק לנו ועם ילדה בבית זה בלתי אפשרי.

Hamsa

New member
מבטיחה לעדכן אחרי הפגישה ביום א'

לא כעת
הייתי מטופלת אצלו בסיבוב הקודם מסגרת המחלקה בבלינסון. בכל פגישה הרגשתי שאני מקבלת יחס VIP למרות שלא הגעתי לביקור פרטי. בטח במסגרת פרטית הוא עוד יותר נחמד (אם יש דבר כזה בכלל) כיום הוא קצת רחוק לנו ועם ילדה בבית זה בלתי אפשרי.
מבטיחה לעדכן אחרי הפגישה ביום א'
מקסימום בשני בבקר. מקווה שהיום המדהים שזרח עלינו שיפר את הרגשתך. מאחלת לך שבפעם הבאה זה יהיה זה. סוף שבוע נעים לכולנו!

sigall2

New member
שמחה לשמח

איזה כיף!!!
שמחה לשמח
מאחלת לך בהצלחה עם פרופסור פיש.. אני צריכה כנראה לזמן את הפרופסור שלי לשיחה מעמיקה ..עקב הכשלונות והאי התייחסות שלו אילי..סיפרתי לך שהחודש קיבלתי רק את כדורי האיקקלומין ואפילו בלי אולטרה סאונד מעקב...ממש כלום ..עוד מספר סידורי אצלו ! הרבה הצלחה ---עכשיו אני מחכה שהשיעורי בית והאקקלומין יעשו משהו ...please please שיצליח..

Hamsa

New member
מקווה לטוב

שמחה לשמח
מאחלת לך בהצלחה עם פרופסור פיש.. אני צריכה כנראה לזמן את הפרופסור שלי לשיחה מעמיקה ..עקב הכשלונות והאי התייחסות שלו אילי..סיפרתי לך שהחודש קיבלתי רק את כדורי האיקקלומין ואפילו בלי אולטרה סאונד מעקב...ממש כלום ..עוד מספר סידורי אצלו ! הרבה הצלחה ---עכשיו אני מחכה שהשיעורי בית והאקקלומין יעשו משהו ...please please שיצליח..
מקווה לטוב
עם פרופ' פיש. מה שאת מתארת זו בדיוק הסיבה שגרמה לי להבין שצריך פה מומחה לפריון ולא רופא נשים 'רגיל'. אמנם היחס של הרופא שלי הוא מקסים, אך לדעתי הוא היה צריך ביוזמתו להציע לי לפנות למומחה לפריון ולא להמשיך לטפל במצב שהוא לא מומחה בו, אולי אני נאיבית אבל זה מה שציפיתי. אמשיך כמובן לעדכן. מחזיקה לך אצבעות שהאיקקלומין כן עבד וכמובן שיעורי הבית.....

ג ל2

New member
סליחה שאני נדחפת

איזה כיף!!!
סליחה שאני נדחפת
אבל משנה מקום בהחלט משנה מזל (ועוד כמה דברים ) המון בהצלחה לשתיכן.

Hamsa

New member
ממש לא נדחפת....

סליחה שאני נדחפת
אבל משנה מקום בהחלט משנה מזל (ועוד כמה דברים ) המון בהצלחה לשתיכן.
ממש לא נדחפת....
גם לי ישתחושה שמשנה מקום משנה מזל יכול לעבוד בקטעים האלו, פשוט מישהוא חדש שרואה את כל התמונה בבת אחת, ולא רגיל אליה ומכיר אותה בהתהוות.

ג ל2

New member
את יודעת

ממש לא נדחפת....
גם לי ישתחושה שמשנה מקום משנה מזל יכול לעבוד בקטעים האלו, פשוט מישהוא חדש שרואה את כל התמונה בבת אחת, ולא רגיל אליה ומכיר אותה בהתהוות.
את יודעת
בכל המסלול שלי עברתי 3 יחידות וזה מדהים שאצל כל אחת מהן טופלתי אחרת והנבתי תוצאות שונות באיכילוב היו לי מלא ביציות אבל כלום , ברוטשילד (חיפה )כמעט ולא היו לי ביציות וכלום ,בהדסה מעט ביציות אבל כל אחת הריון , אז דרך צלחה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה