חמסה

חמסה

מתחילה מהסוף:
הוא גמר בפה שלי. בלעתי את כל הנוזל החמים מבלי להשאיר טיפה סוררת.
תענוג גדול לדעת שכל זה שלו, בגללי, בזכותי, איתי. אוהבת את ההרגשה הזו.
ליקקתי את שפתיי בתאווה, לא משאירה זכר.
ליקוק של סיום סיומת.
סיומת של ההתחלה. אנחנו יושבים עם הזוג בסלון, מפטפטים, מנסים להכיר, להתחבר, לבחון את הכימיה בינינו.
משמאלי הכסוף מחבק בחמימות ומחזיק את ידי.
מימיני הצרפתי מלטף את הגב, מכניס ידו החמימה מתחת לחולצה.
הידיים שלי עוברות בין האחד לשני.
בינתיים ממשיכים לשוחח עם הזוג על הספה ממול. הם מתמזמזים להם שם בנחת.
מדברים ומתנשקים. מציצים ומשוחחים.
מישהו קם ראשון, לא זוכרת אפילו מי זה היה ואחריו התחלנו לקום וללכת לכיוון החדר. מתפשטים ומסירים ביגוד. הידיים תופשות בעור החשוף. מלטפות גוף עירום אחד וגוף עירום שני. זין זקור אחד ושני כבר נאחזים בכפות ידיי. חולפים על פני הזוג שנכנס בינתיים לג׳קוזי. מתקרבים אליהם ונוגעים.
ידיים, ידיים, ידיים, ידיים - עוד ועוד ידיים. אני במבט מעורפל, רואה לא רואה, לא מזהה ידו של מי עליי והיכן. אני רואה אותה מוצצת לכסוף. הוא נשען על הקיר ורגליו במים, היא ישובה בג׳קוזי וראשה עולה ויורד מעל הזין שלו. החיוך על פניו אומר הכל.
הידיים של הצרפתי עליי. מלטפות את השדיים ואת כל הגוף. ידו של המשופם מגיעה גם היא אליי. יורדת מהשדיים ונכנסת לכוס. האצבעות שלו פורטות על הדגדגן במיומנות נהדרת. בעדינות נוגעות ולוחצות באותה נקודה שמרעידה את רגליי. אני מחפשת להחזיק את עצמי ותופסת את כתפו של העומד לצידי.
המשופם מתכופף ומנשק את שדיי. ידי השניה מטיילת על גבו, מצמידה אותו שהעונג יגבר.
אני מתעשתת וחוזרת להביט על הנעשה מולי. היא ממשיכה למצוץ במרץ לכסוף. אני אוהבת לראות את הראש שלה עולה ויורד. מלטפת את גבה ומציצה על המציצה.
המיטה מתמלאת בגוף אחד וגוף שני ושלישי, ערבוביה מוחלטת ויחד עם זאת מסודרת. המשופם תופס בעלות, נצמד אליי ועליי ומענג בידיו, מנשק בתובענות. הוא יודע לנשק, עוברת בראשי המחשבה, אבל אני רוצה את הלשון שלי מתגלגלת במקום אחר.
כמו קורא מחשבות הצרפתי פתאום לידי, עומד על ברכיו והזין מגיע הישר לפי.
הקולות מסביב מטריפים את המוח. קולות הדפיקה של הכסוף אותה, נשמעים בחלל החדר.
אני מושיטה יד ומלטפת את גבה, מחפשת שד נעים ותופסת פטמה. הפה שלי מלא בזין, הכוס מתלטף עם היד של המשופם. העיניים מסתכלות על הנעשה סביבי.
רגעים ספורים לאחר מכן, אותם קולות בדיוק נשמעים ממני. הכסוף דופק בגופו עליי ובתוכי בכל הכח. עומד על ברכיו, מכוון את הזין לפתח הכוס, מכה בו, לאחר שעיסה אותו היטב באצבעותיו, החדיר אותן במלוא עוצמתו ונענע אותי עמוק בפנים. רגע לפני שהזרם התפרץ, הוא ממקם את הזין בתוכי ודופק. דופק חזק ומהר, מזיין בעוצמה שמטלטלת אותי ומטפטפת אותי החוצה. הרגשה עילאית של התרוקנות והתמלאות מחודשת.
תנוחי, מלטף המשופם וממשיך ללטף את הגוף. תתמכרי אליי, הוא מבקש. אני מרימה מבט והיא שוכבת ממש לידי ושני הגברים למראשותיה ולרגליה, מבעירים אותה, מרטיבים אותה. שומעת אותה ומחליטה להצטרף. נעמדת על ברכיי ליד גופה הנתון בין שני הגברים. הכוס שלה פתוח בפניי, המראה מדהים. הכסוף בוחש בה עמוק והצרפתי מלטף את הדגדגן, היא צורחת והזרם משפריץ בעוצמה. מדהים! אני רואה בעיניי את מה שאני מרגישה בגופי. מניחה את ידי על הפתח ומקבלת את הזרם הבא, מלטפת ומרגישה דגדגן נפוח מהו.
היא גומרת בלי הפסקה פעם אחר פעם ואני נפעמת, ממש כמו להביט על עצמי מבחוץ.
צלצול מפתיע עוצר אותנו, היא עונה והחגיגה מגיעה לסיומה. הם צריכים לעזוב. מתלבשים...
הצרפתי שוכב שרוע על המיטה, אני עדיין על ברכיי מתכופפת בין רגליו, תופסת את הזין ומוצצת. מוצצת. מלקקת. נהנית מכל רגע. מעיפה מבט קטן על פניו המתעוותות מהעונג, זה מחרמן אותי יותר. ממשיכה למצוץ ולא עוזבת עד שהוא גומר בפה שלי. בולעת את כל הנוזל החמים מבלי להשאיר טיפה סוררת. מלקקת את השפתיים בתאווה והכסוף ישוב לצידי ומחייך. בוא, אני תופסת אותו ומובילה לצידי השני. שב. תן לי עכשיו את הזין שלך. אני לא שבעה, לא רגועה. מוצצת אותו, רוצה עוד. הגוף שלי בשיאו עכשיו, יותר מכל רגע אחר היום. את אוהבת אותו?! הוא שואל או אומר. כןןןןן אני ממשיכה למצוץ ומבקשת אותו לחדור אליי. לאן? הוא שואל. אני רוצה הכל. תתחיל. לא חשוב הסדר. הכוס שלי בוער, אני רוצה אותו בתוכי. אני רוצה אותו גם בכוס וגם בתחת. המשופם עומד לידינו ומתלבש, גם היא כבר לבושה. זה רק מדליק אותי יותר. אנחנו מזדיינים בשיא הכח על המיטה והם מתארגנים. תכנס לתחת, אני מבקשת והוא מכוון את עצמו ונכנס בעצמה עדינה.
זה הסוף. הסיום סיומת של ההתחלה שהתחילה כמה שעות טובות קודם לכן.
ההתחלה בנסיעה המשותפת. שלושה ברכב אחד. כביש מהיר. שלישיה שכזאת. הצרפתי נוהג בזהירות, הכסוף יושב מאחוריי. מפטפטים, מתרגשים, פתאום ידיים עולות על כתפיי. הוא מכניס אותי לאווירה, מרגיע את ההתרגשות הגדולה, את הבטן המתהפכת.
מעסה את הכתפיים, יורד ומכניס ידיים על השדיים. מתרגשת, עכשיו כבר אחרת. הפטמות מזדקרות והכוס פועם. היד שלי נשלחת לצרפתי. הוא נוהג ואני חייבת לבדוק עמידות. הוא נרגש, זה ברור.
אנחנו מפסיקים, חייבים לעבור את הנסיעה בשלום.

מסיבת טעימות נעימה

יפה הרשימה שלך ,
קראתי בנשימה אחת ,
ראיתי סרט נהדר מול העינים
פעם ראשונה שקוראת סיפור כזה
השאיר טעם של עוד

תודה נסיכה

בקרוב, ההמשך...

yaron599

New member
ממש ערימת עונג

שהולכת ומשתבחת ממילה למילה, משורה להברה....
עושה חשק אדיר ומרטיט
והכתיבה שלך...שפתיים יישק(מעלה ומטה)...

למעלה