חמסה 2012

איה@

New member
חמסה 2012 ../images/Emo41.gif

עבודה שלי לגלריית האולימפידה 2012. היה לי קושי רב למקם את הטקסט, החמסה ארוכה מתחת או מעל, לא נראה טוב. כך נראה לי הפרון הטוב ביותר - אלא אם כן יש לכם הצעות.
איה.

havlaz

New member
החמסה יפה

את ציירת? אולי שימו תתטבעות כטבעת באצבעות
וזה לא קצת עמוס ללוגו?

עבודה מצוינת איה ! ../images/Emo5.gif

אהבתי מאוד גם המיקום של הטקסט משמאל טוב מיוחד ומעניין ובאמת את ציירת בעצמך? 9 בסולם הירוקת

eldarinn

New member
לה היא העתיקה ממך

מה נשמע יקירתי? מזמן לא הקצפת פה קצת רעל...

עבודה מעולה!

את הכיתוב שבצד הייתי מוריד לגמרי... ואולי לצבוע כל אצבע בצבע אחר יהיה טוב? אולי :)

oren*

New member
יפהיפה, נקי ואלגנטי

הייתי בונה כל אצבע של החמסה בצבע אחר, רק קווי המתאר שלהן ולא צורה מלאה. נותן לה מראה יותר חי וזורם, פחות סגור ושטחי.

@זהר@

New member
אני לא חושבת שהיא צריכה לצבוע

כל אצבע בצבע אחר. אם היא הייתה עושה את זה, זה היה נותן תחושב של ציור שילד קטן עושה. מכירים את הציור הזה ששמים את היד על דף, מסמנים את קוי המתאר ואז ממלאים? ילדים קטנים עושים את זה צבעוני. לפי דעתי הלוגו הזה מושלם איך שהוא. אין צורך לשנות כלום חוץ מאולי לכתוב PEACE במקום "שלום" כדי שיהיה מובן לכולם, או לחילופין להקטין את המילה בהרבה ולהוסיף עוד כמה "שלום" קטנים בשפות שונות

amosmeron

New member
מקסים, איך לא חשבנו על חמסה ../images/Emo35.gif

יכול להיות, בגלל שזה לוגו בינלאומי יש בעיה עם כתוב עברי, אבל אם האולמפידה באמת תהיה אולמפיידת שלום וגם הרשות תשתתף, אז יצטרכו להוביף שלום פייס סלאם..

SCaToPHaG

New member
איה אהבתי!

הכי מקסימים הקיוקווים הלבנים, מוסיפים למראה האותנטי המיקום של הטקסט בצד קצת מעיק לי, אבל אין לי פתרון, אולי מעוגל למעלה ליצור אחדות עגולה לכל הסמל? למרות שזה לא כלכך בקו של האול´, אפשר לנסות לקשט את החמסה בעדינות, קחי אחת אמיתית כרפארנס. יפה מאוד לסיכום

gili gili

New member
מקסים, מקסים, מקסים ../images/Emo45.gif

הייתי משתמשת בחמסה הזאת לעבודות אחרות, לאו דווקא לאולימפיאדה. את ציירת אותה עם העכבר, בפוטושופ? ממש יפה!!

blabla-max

New member
איה עבודה מקסימה ../images/Emo15.gif

מאוד אהבתי :) מושלמת ,הייתי הולך על פונט יותר אלגנטי ויפה , וצבע אחר לחמסה אבל בעיקרון נראה מצויין נקי ומאוד מושך ת´עיין
אהבתי! בהצלחה בהמשך כפיר

איה@

New member
הצילו!! - 2012 לגלרית ההומור ../images/Emo6.gif

אני לא ממש טובה בציור.....העיקר הרעיון מתייחס למדינתנו הקטנה והאהובה...... בא כהמשך לרעיון החמסה.
איה.

מצויין איה !

הרעיון טוב מאד ומקורי, כל הכבוד! בקשר לביצוע, הייתי מציע מספר שינויים - ראשית מרקם חלק ופשוט יותר לחמסה. ע"י מחיקת האיזורים הלבנים עליה, ועיגול הדפנות החיצוניות. את העיגולים האדומים בקצוות האופקים הייתי מסיר או מחליף בלבנים. הבליטה הויזואלית שלהם מטרידה מדי ויש להם משקל גדול מיתר האלמנטים, על אף גודלם. הטיפוגרפיה יפה, הייתי אולי מעגל את הכיתוב התחתון על גבי העיקול הימני תחתון של החמסה, כלומר על צידה ולא ממש תחתיה. עוד הצעה (שינוי מהותי למעשה
) - הייתי בונה את החמסה כקו מתאר לא סגור, ולא אחיד בעוביו. כמו טוש מרקר שנעשה עבה עם הכתיבה האופקית ודק עם הכתיבה האנכית. ניתן לעשות זאת על ידי מיקום של אותה צורה בדיוק, בצבע הרקע (לבן במקרה זה) והזזת לאחד האלכסונים.

איה רעיון מעניין

אני רק חושבת שהטבעות קצת תלושות, אולי כדאי היה למקם אותם בתוך היד ולותר על המילה שלום מכיון שהיא לא רלונטית. מעבר לכל זה רעיון מקורי, מעניין וביצוע טוב.

nina@

New member
איה , אהבתי ../images/Emo23.gif

עבודה מצוינת שלך ואל תשני את החמסה! מה שיפה בה זה שהיא נראית מצוירת ביד ולא חלקה בשוליים ותאמיני לי אני מבינה בחמסות
באמת. אני אוספת אותן על המילה "שלום" אפשר לוותר אם זה לאולימפיאדה אהבתי ונהניתי לראות

איה@

New member
תודה! תודה! - לכולכם ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

תודה על כל התגובות שלכם. כמה תשובות: גל לא כל כך הבנתי איך הצעת שאמקם את הטקסט....תוכל להסביר שוב? ושני העיגולים האדומים הם מין משחק כזה, שהופך את האצבעות החיצוניות לראש של יונה לא רואים?.....להוריד בכל זאת? נינה - את המילה שלום, בכוונה שמתי, כי בכל העולם מכירים את המילה הזו היא בינלאומית כמעט, לדעתי זו "המילה" שמייצגת את ישראל. אפרת - הבנתי שלפי הכללים - הטבעות צריכות להיות שם, אבל את צודקת אני אקטין אותם קצת. את הפסים הלבנים אני ממש אוהבת - לדעתי זה נותן אפקט אוטנטי. וגל אני אנסה בנוסף - לשרטט בקו מתאר כמו שהצעת. הרבה תודה לכולכם - אני שמחה שאהבתם כי גם אני אוהבת את העבודה הזו.
איה.

למעלה