חמסה עכשיווווווו ביפשושיותתת
ס סוכריה סנובית New member 29/4/04 #2 ../images/Emo46.gifאני יהרוגגג אותםםםםםם!!!!../images/Emo46.gif הם צחקו על פזית!!! ועל אתיייי!!! ועל נעמהההההההההההההההה!!!! בעיקר על שלושתם!!!...
../images/Emo46.gifאני יהרוגגג אותםםםםםם!!!!../images/Emo46.gif הם צחקו על פזית!!! ועל אתיייי!!! ועל נעמהההההההההההההההה!!!! בעיקר על שלושתם!!!...
ח חמסיקות הפ33ות New member 29/4/04 #4 בנות יש לי כמה שאלות אליכן!!! 1. מי מכן יודעת לאפר? 2. מי מכן מבינה באופנה? וחסר לכן שלא תענו!!!!!!
ש שרון שימרון1 New member 30/4/04 #5 קרן... אני יודעת לאפר בערך ובקשר לאופנה אני לא מבינה כל כך.... דרך אגב סתם בגלל הסקרנות בשביל מה את צריכה לדעת?
קרן... אני יודעת לאפר בערך ובקשר לאופנה אני לא מבינה כל כך.... דרך אגב סתם בגלל הסקרנות בשביל מה את צריכה לדעת?
ח חמסיקות הפ33ות New member 30/4/04 #7 אני צריכה אחת שיודעת לאפר טוב!!!!! ותאמינו לי ששוה לכן ליאת אל תגלי למה!!!!
ס סוכריה סנובית New member 30/4/04 #6 טובבבב 1. יודעת לאפר..אבל לא כמו מקצוענית... סתם איפור פשוט כזה.. 2. באופנה אני מבינה די טוב! וגם אני שואלת... למההה???..
טובבבב 1. יודעת לאפר..אבל לא כמו מקצוענית... סתם איפור פשוט כזה.. 2. באופנה אני מבינה די טוב! וגם אני שואלת... למההה???..
ח חמסיקות הפ33ות New member 30/4/04 #11 דודה שלך???? הלו...... מאיפה אני אמורה הכיר אותה??????? ואם כבר מדברים אז חברה של אמא שלי היא מאפרת מקצועית על ממש!! היא אפרה את כוכבי נאנו כשהם היו בארץ,היפים והאמיצים, ועוד כמה...... אבל כל החוכמה זה שאני אשיג משהי מפה!!!!!
דודה שלך???? הלו...... מאיפה אני אמורה הכיר אותה??????? ואם כבר מדברים אז חברה של אמא שלי היא מאפרת מקצועית על ממש!! היא אפרה את כוכבי נאנו כשהם היו בארץ,היפים והאמיצים, ועוד כמה...... אבל כל החוכמה זה שאני אשיג משהי מפה!!!!!