"חמניות מול השמש"

"חמניות מול השמש"

השם שבכותרת הוא שם הריקוד בזוגות, ששלמה ממן הכריז אמש ברעננה, אשר יככב בשבוע הבא ב"השתלמות ממן-כרמיאל" הראשונה שממן עצמו מפיק. שלמה ממן ואבי לוי היו אתמול האורחים בחוג הגדול ברעננה. אבי לוי לימד את ריקודו החפוז במעגל "רחמים - לב העולם", ובזוגות רקדנו שניים מריקודיו "יהייה בסדר" ו"חבקי אותי". שלמה כאמור לימד בזוגות את ריקודו החדש "חמניות מול השמש", והודיע חגיגית, שכאן ברעננה הוא מלמדו בפעם הראשונה. אגב למתעניינים שביננו - השיר עצמו נכתב והולחן על ידי לאה שבת ומבוצע בדואט על ידי האחים לאה ושלומי שבת. איכות הריקוד - סביר - הכוונה, לא משהו מיוחד ששווה לדרוש במפגיע מהמרקיד שלך ללמד אותו לאלתר, ומצד שני לא משהו רע במיוחד, שלא כדאי להשקיע בו איזה עשרים דקות לימוד. במילים אחרות : פרווה. והנה לפניכם חברים, עוד ריקוד שמתחיל את דרכו על השולחן ו"בפריים-טיים", ריקוד, שסביר להניח (במצב שנוצר), שלא יכנס למסגרת ההשתלמות המסודרת של הארגון קרי : "השתלמויות היוצרים והמדריכים". מירי.

nilll

New member
אין חדש תחת השמש

הוא אשר נאמר כבר:הארגון וקברניטיו לא מצליחים לנהל .אני לא יודע אם זה גם בגלל יכולת אישית,או אי התאמה לתפקיד,או רק בגלל כל מיני קלקולים המונעים מהם לאכוף החלטות.למשל:איך בכל זאת "כמו בלדה" עקף את "זר קוצים"? איך בכל זאת "שלש בלילה" נרקד למרות שלא נכנס להשתלמות מפאת איכותו{עובדה זו למדתי פה}.ואיך זה המרקיד ברעננה נותן במה לשלמה ממן ובודאי עוד יעשו כן,למרות שיודעים על ה"מרד"?איך יתכן שבעלי תפקידים מרשים לעצמם להציג רקודים בהשתלמות ובחלק מהמקרים גם להיות השופטים של יצירותיהם? שלמה ממן הוא הבעיה???

יבנאי

New member
לניל

הגזמת, אני לא יודע למי אני כותב לניל או כנרת, באמת לא הכי משנה כרגע, אני מציע לך להגיש מועמדות לארגון בבחירות הקרבות ובאות, אולי תצליחי איפה שאחרים נכשלו, ולתקן את הבעיה שאת מציינת. ואל נשכח לתת גם קרדיט לקברניטי הארגון על עשיה של 4 שנים שעד היום לא היתה כמותה. שבת שלום לך.

יבנאי

New member
לניל, תוספת קטנה

בל נשפוט אל שלמה ממן עד שנגיע למקומו ועד שנדע את פשר התנהגותו.

nilll

New member
הבהרה

1 עד היום נכנסתי לכאן רק תחת שם אחד. 2 אני רק רוקד בנגוד לאחרים פה. 3 לא אמרתי דבר על שלמה ממן רק ציינתי שהוא לא הבעיה. 4 בעצם לא התייחסת למה שכן אמרתי.{אתה גם לא חייב.} 5 אי אפשר כל הזמן לומר שהמצב יותר טוב ממה שהיה ,זה רק מנציח את הבעיות שנשארו ולאורך זמן הופך אותן חמורות יותר.

יבנאי

New member
אהלן ניל

בפרספקטיבה של שנים ניתן לראות שהמצב היום טוב לאין ערוך לעומת קדנציות קודמות, כמובן שתמיד ישנו מקום לשיפור, הצעתי לך להתמודד עדיין בעינה. מעניין מה תהייה תגובת חברי הארגון.

אין כבר סיבה להגיב

הרי לדעתך הארגון מושלם ו"בוא נראה אותך מצליח יותר טוב", ולדעתי הארגון הצליח בזה שמנע כפל ריקודים ו"הצליח" בזה שמתחרה בחברי הארגון עצמם, השאיר פוליטיקה, והשאיר שמור לי ואשמור לך. כל מה שאומר לא ישנה את דעתך, וכל מה שתאמר לא ישנה את דעתי, אז חבל להתווכח. זה כבר נלעס מספיק ונמאס לכולם מהנושא.

יבנאי

New member
לדני - הבהרה

כשהצעתי לניל להתמודד בבחירות בארגון לא היתה בזה כל קנטרנות מצידי, בכל אופן אולי כדאי שאתה תתמודד ותיבחר, בטוחני שתדע ליעל ולשפר את תפקוד הארגון. מה דעתך?

יבנאי

New member
עצה לדני

למען ההגינות, אולי תיפגש עם יו"ר הארגון או המזכיר ותשטח את טענותיך בפניהם, כדאי שתשמע גם אותם, לא יזיק לך לדעת את דעתם/הסברם, ובטח שזה לא יזיק, אולי יאירו את עיניך בדברים שאינך יודע/או קבעת דעתך לפי רכילות/שמועות. זה עדיף מלהשמיץ מאחורי גבם. תחשוב על זה בצורה רצינית וחיובית. שבת שלום.

יבנאי

New member
לדני

קודם כל, אם הנושא חשוב לך, כדאי לנסות שוב, איני יודע למי פנית לדבר ומי לא התייחס אליך. אני בטוח שיום טוב, ירון מישר או כל אחד אחר יהיה מוכן ליצור את הקשר ביניכם, אם תעביר אליהם את מספר הטלפון שלך במסר אישי.

אינני משמיץ מאחורי גבם

(א) אינני משמיץ (ב) זה לא מאחורי גבם יש מספיק משתתפים בפורום המדווחים להם כל מה שנאמר כאן.

nilll

New member
תמצאו את המקום הזה!

מאחר ולא הייתה תמיכה גורפת במועמדותי,לא אוכל לומר בענווה שאני מקבל את דין התנועה. בקר טוב.

גם שיקר לימד אתמול בערב..

רקוד חדש שלו, סליחה כרגע אינני זוכרת את שמו רקוד יפה זורם וגם השיר יפה. והצהיר שבשבוע הבא ילמד אותו בהשתלמות "ממן-כרמיאל". והנה לנו עוד דוגמא "למצב שנוצר" וסופו מי ישורנו....

פלורנס1

New member
מה שלימד שיקר

כמדומני שם הריקוד בזוגות היה בשם האהבה. ואם התכוונת למעגל אז אולי "היום הזה ממש" סוף שבוע נהדר

סטיב007

New member
אולי הכוונה לריקוד הזוגות"אל תמהר"

שיר יפה וריקוד לא פחות יפה. מומלץ.

avigal23

New member
סטיב..פלורנס ושוגי

סטיב-אל תמהר נלמד בהשתלמות האחרונה. פלורנס-היום הזה ממש,לא הכוונה להיום היום של שרית חדד? ושוגי האם גם להשתלמות זו תגיעי כי אם כן יש לי סיבה טובה יותר להגיע... אשתדל להגיע ב-10:45 הפעם בהפסקה הגדולה שלי. (האמת אסור לצאת לביכורי העיתים-אבל תמיד נותנים לי אישורים לצאת בגלל הריקודים)

אל תמהר ../images/Emo168.gif

נלמד בהשתלמות מספר 13 שהייתי בה. ואביגל לא לא אהיה בהשתלמות זו. מצטערת מתוקה. אבל אהיה ב8- לפברואר מוצ"ש בכפר המכביה בנוסטלגיה של מישאל ברזילי.

avigal23

New member
שוגי אז מה שווה לי לבוא?

בסוף אולי לא אבוא....או ש....פשוט אלך לקנות בקיוסק ואופס פתאום אראה כמה שאני מכירה...חח... לא ברצינות חבל... הרקדות נוסטלגיה בעקבות המלצות והסברים אני חושבת שלא יהיה לי שם מקום,אין לי שום מושג. אני יותר הולכת ויותר רוקדת ריקודים של עכשיו שאני מאמינה ובטוחה שלא יהיו בהרקדות אלו.....

למעלה