חמלה יהודית.

Harrington

Well-known member
מנהל
בכל מקרה, מדינת ישראל עוצרת ערבים ששמחים מהנזק שהאירנים גורמים.
רק נדייק ברשותך, מדינת ישראל לא עצרה אף ערבי ששמח. היא עצרה שיירת ערבים שתכננה לצאת בשיירת שמחה וחגיגה. לא דומה אפילו למישהו ששמח במרפסת ביתו, תהא דעתך על כך אשר תהא.

certified.woke

Well-known member
רק נדייק ברשותך, מדינת ישראל לא עצרה אף ערבי ששמח. היא עצרה שיירת ערבים שתכננה לצאת בשיירת שמחה וחגיגה. לא דומה אפילו למישהו ששמח במרפסת ביתו, תהא דעתך על כך אשר תהא.
מנין ידיעה זו?
שמעתי רק על אסירים שחגגו...ולוחמי שרות התקון (Correction Service Fighters) הענישום...

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
מנין ידיעה זו?
שמעתי רק על אסירים שחגגו...ולוחמי שרות התקון (Correction Service Fighters) הענישום...
כשתשאל את פותח השרשור מניין הידיעה שהוא הנפיץ (בשקר ביודעין כדי להשוות בין תפוחים לתפוזים), אשקול להשיב לך. עד אז, חפש מישהו אחר שישחק איתך.

certified.woke

Well-known member
כשתשאל את פותח השרשור מניין הידיעה שהוא הנפיץ (בשקר ביודעין כדי להשוות בין תפוחים לתפוזים), אשקול להשיב לך. עד אז, חפש מישהו אחר שישחק איתך.
נראה כי הידיעה נכונה, אם כי אתה מכנה מקור זה בכנוי החיבה ליינט.
את פותח השרשור אינני מכיר (כל הכותבים כאן אנונימיים לי), גם לא את John Brown, כותב הפוסט ב- Facebook, אך נטען שם "אתמול המשטרה עצרה עשרות אזרחים ערבים כי לטענתה תכננו לחגוג מטח איראני".
מה פרוש "תכננו לחגוג"?
הם היו מקושרים למוקד שילוח הטילים האירניים וידעו שיש להתכנס כעשר דקות לאחר השגור (בהנחה שהטיל מגמא את המרחק בעשר דקות)?

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה כי הידיעה נכונה, אם כי אתה מכנה מקור זה בכנוי החיבה ליינט.
את פותח השרשור אינני מכיר (כל הכותבים כאן אנונימיים לי), גם לא את John Brown, כותב הפוסט ב- Facebook, אך נטען שם "אתמול המשטרה עצרה עשרות אזרחים ערבים כי לטענתה תכננו לחגוג מטח איראני".
מה פרוש "תכננו לחגוג"?
הם היו מקושרים למוקד שילוח הטילים האירניים וידעו שיש להתכנס כעשר דקות לאחר השגור (בהנחה שהטיל מגמא את המרחק בעשר דקות)?
לא חלקתי בשום מקום על נכונות הידיעה :). רק תהיתי אם היה לך חשוב לברר את זה טרם התייחסת לנושא, או שהחשיבות הזאת עלתה בראשך רק כשנדרשת לדברים אחרים לחלוטין שפחות תואמים את מה שאתה נהנה להיות שותף בפרסומו.
אכן ליינט מקור לא אמין בעיני (ובעיני כל מי שפעם התעמק). זה לא אומר שכל מה שהוא מדווח לא נכון כמובן ומעולם לא אמרתי זאת. זה כן אומר בדיוק את מה שזה אומר. לא מסובך במיוחד :).

דבריך על היכרותך עם פותח השרשור, השם שהזכרת והמשך הסוגיה הזאת, לא יודע מה קשור לענייננו.

אם אינך מבין את פירוש המילים שאתה קורא בתשקורת, אציע שתעבור קורס בהבנת הנקרא בתקשורת הישראלית. בטוחני שתוכל למצוא קורסים כאלו. אני בכל מקרה לא הכתובת לפרש דברים עבורך שאינך מבין את פירושם ולא בדיוק מרגיש צורך עז להתעכב על כך.

המשפט האחרון שלך נשמע כמו שיטת ההקצנות וההגזמות בהם מתדיינים (בד"כ ממחנה הרל"ב) נוקטים כשנגמרו להם הטיעונים העניינים. מתנצל, אבל לא כל כך בא לי על זה הערב.

בריאות והצלחה.

1ספי11

Well-known member
את הערבים שחגגו את הסקאדים של סדאם חוסיין לפני 34 שנים גם לא עצרו. אבל לפי הקולות במקרה של היהודים מדובר בקטינים מתחת לגיל האחריות הפלילית.
חפש תירוצים. כמובן קישקוש מטופש.
במלחמת עירק דובר על תושבי הגדה שרקדו.

למעלה