חמי קרא לי לשיחה...ארוך
קרה לכם שבאתם לבית ההורים של הבעל וביקשו ממכם לעזור בנקיונות של הבית? אתמול הייתי בבית ההורים של החבר ושמעתי את כל המשפחה צוחקת בסלון והחלטתי גם להצטרף אליהם...פתאום חמי לעתיד קרא לי ואומר לי "או יופי שבאת, אני רוצה לדבר איתך, בואי שבי לידי..." אני המומה קצת, מה הוא כבר רוצה ממני. לפני כולם, נתן לי נאום שהוא מחשיב אותי כהבת שלו והמשיך שאישתו לא עומדת בקצב של עבודות הבית ושהוא מבקש שאני אעזור לה בטיאטוא, שטיפת כלים, סידור חדרים וכו'.... אני הרגשתי רע, במיוחד שבשבוע קודם אמא של החצי "תקעה" בי כזה מבט שאני אלך להוריד את הזבל (כי הבת שלה לא רצתה) ואעזור לבעלה להעלות אוכל....בשיחה עם חמי לעתיד, חשתי איך האמא (שעמדה מאחורי) "דוקרת" את הגב שלי במבטים. הייתה לי צמרמורת. יש לציין שאני בכלל לא גרה שם, אני מגיעה אליהם לרוב בסופי שבוע וחוזרת לבית שלי (אנחנו לא גרים באותה עיר...). בסה"כ אני רק אורחת, פתאום נהפכתי למשרתת...
ושלא תגידו שאני לא עוזרת, אני עושה את זה בשמחה, והיו הרבה מאוד פעמים ששטפתי כלים בלי שאמרו לי, וביקשתי את עזרתי פעמים רבות...אבל, הרגשתי נבוכה ומושפלת.... אני לא חושבת שזאת אשמתי שההורים שלו לא חינכו את הילדים לסדר ולניקיון. לילדים בכלל לא איכפת מהמצב: ההורים נמצאים בבעיות משכנתא והיחסים ביניהם לא משהו, האח הגדול, לא שם עליהם - ביקשו ממנו שיעזור להם בכיסוי החוב כדי למנוע את זריקתם לרחוב, וזה בכלל לא עניין אותו; אחות הקטנה בת 15.5 צורחת ומתחצפת בלי בושה להורים שלה, מדברת אליהם כאילו הם חברים שלה.... הבית הזה מתנהל בצורה לא תקינה. מצד אחד, האמא ממש משרתת את הילדים שלה (המקרה שהכי זעזע אותי זה שהבן שלה בגיל הצבא בזמנו, ביקש ממנה שתגרוב לו גרביים והיא עשתה את זה...לעזאזל, אם הייתי המומה) ..... בקיצור, חמי לעתיד, התקשר היום לבן שלו (בעלי לעתיד) ושאל אותו אם נפגעתי.... עכשיו, אין לי חשק לבוא אליהם יותר לבית שלא לדבר על לשתות ולאכול, שלא יגידו שאני מלכלכת להם את הכלים. אני שוקלת להביא צלחות חד פעמיות אליהם ולאכול מהם...
קרה לכם שבאתם לבית ההורים של הבעל וביקשו ממכם לעזור בנקיונות של הבית? אתמול הייתי בבית ההורים של החבר ושמעתי את כל המשפחה צוחקת בסלון והחלטתי גם להצטרף אליהם...פתאום חמי לעתיד קרא לי ואומר לי "או יופי שבאת, אני רוצה לדבר איתך, בואי שבי לידי..." אני המומה קצת, מה הוא כבר רוצה ממני. לפני כולם, נתן לי נאום שהוא מחשיב אותי כהבת שלו והמשיך שאישתו לא עומדת בקצב של עבודות הבית ושהוא מבקש שאני אעזור לה בטיאטוא, שטיפת כלים, סידור חדרים וכו'.... אני הרגשתי רע, במיוחד שבשבוע קודם אמא של החצי "תקעה" בי כזה מבט שאני אלך להוריד את הזבל (כי הבת שלה לא רצתה) ואעזור לבעלה להעלות אוכל....בשיחה עם חמי לעתיד, חשתי איך האמא (שעמדה מאחורי) "דוקרת" את הגב שלי במבטים. הייתה לי צמרמורת. יש לציין שאני בכלל לא גרה שם, אני מגיעה אליהם לרוב בסופי שבוע וחוזרת לבית שלי (אנחנו לא גרים באותה עיר...). בסה"כ אני רק אורחת, פתאום נהפכתי למשרתת...