חמי וחתני?!

יעל11כהן

New member
חמי וחתני?!

ידוע שלפעמים חמה וכלה אינן מסתדרות, בלשון המעטה. יש שתולים זאת בכך שאם הבן רואה בכלתה מתחרה ואחת שלקחה את בנה, יש תולים זאת בחוסר הבטחון של הכלה מול החמה ועוד. רציתי לשאול אם אתם מכירים גם "כאסחים" מתמשכים בין חמים לחתנים? אולי גם הם חושבים שלקחו להם את הבת האהובה? אולי החתן לא יודע איך להרשים את חמיו ובוחר בהעלמות/מריבה? למה אני שואלת? כי השבוע יצא לי לדבר עם שתי חברות שלשתיהן יש בעיה ביחס של אביהן לחתנן. הראשונה : אביה כל הזמן יורד עליו שהוא כלומניק ולא מתפרנס מספיק בכוחות עצמו (הוא לומד בינתיים ועובד מעט). השניה : אביה כל הזמן מעיר הערות עוקצניות על זה שהוא לא עושה דברים (כמו : להרים משאות, לתקן רהיטים וכדומה. הוא לא מהסוג הפעיל בתחומים כאלה). אז זה באמת נפוץ כמו חמה-כלה או סתם יצא לי להפגש עם שתיים כאלו? יום טוב, יעל.

sovlanit

New member
יעל11כהן

נראה לי שזה קיים אם כי לא מפורסם כמו היחסים שבין חמות לכלה.. לא הכרתי מקרוב יחסים שכאלה אבל הייתי נוכחת ברכילות של חם אודות חתנו,בו החם תיאר את החתן בתאורים לא מחמיאים. מכל מקום,גברים ממעטים לדון בכגון אלו ,לפחות בנוכחותי
... חיבוק

Galit29

New member
אצלנו כשהתחתנתי

אבא שלי היה קצת עצוב ולא דיבר כל החתונה עם האישלי. בכל זאת האחרונה שהתחתנה

כן, זה מזכיר את "איצ'ה" ואת "ארצ'י

באנקר" שתמיד היו יורדים על החתן הכלומניק שביתם הביאה הביתה. האמת? זה טבעי יותר מחמות לכלה כי גבר (אבא) שדואג לביתו תמיד ישים אצבע על הדופק ויבדוק אם חתנו מפרנסה בכבוד ובהתאם. ולעומת זאת לחמות תהיה תמיד סיבה מספקת לקנאה (למזלי הרב חמותי אינה כזאת ומפרגנת על כל מה שאעשה לבנה)

לחצתי מהר מידי על ה"שלח"

חמותי מפרגנת בצורה כזאת עדי כדי שפעם רבתי עם בעלי אצלה (בצחוק כמובן) ואמרתי לחמותי :"רוצה אותו חזרה?"???? מה ענתה לי: "היית רוצה, שמרי אותו אצלך !!!!!! עד שהתפטרתי מימנו!!".

mor mor

New member
משפחתי לא היתה בחתונה שלי

בגלל שאבא שלי לא קיבל את בעלי.... כבר שנתיים יש נתק... הוריי הזמינו אותי ואותו לחג אחריי שנתיים.

להרבה חותנים יש תלונות ומענות נגד

חתניהם אך מטבע הדברים גברים חושפים פחות את מחשבותיהם ומקטרים פחות על גברים לכן קולם לא נשמע. אבל בין חברינו, ברגעי חולשה, אני שומעת הרבה מאוד תלונות נגד החתנים.

sovlanit

New member
קול העם 11,תודה.הגדרת

היטב את תחושתי... חיבוק . חיים מתוקים!!!!!!!!!!!

רונתי

New member
חבר שלנו רב עם חמו ולא יכל לסבול

אותו והיום הוא גרוש כי הבת עם אבא,כך שנראה לי שעדיף שהכלה תריב עם החמה ולא הבן עם החם.

sovlanit

New member
רונתי,צר לי לקרוא זאת,ובכל

זאת, הכי טוב זה שלום בית. מאחלת זאת לכולם....

למעלה