חמישי!

danieli rose

New member
ישנתי 80 שעות

ועכשיו מתארגנת לעבודה. עוד יום של הדרכה..הצמידו אליי מישהי חדשה ואני אמורה ללמד אותה הכל. (ויש הרבה מה ללמד) השמירות שלו שוברות אותי. לפחות הפעם אני בארץ והוא עם הלפ טופ שם. נקווה שיעבור מהר.

dcohn

New member
יום חופשי מהעבודה :|

אני כמעט לא יודעת איך זה לא-לעבוד. התעוררתי עם 100 דולר ליד המיטה. זכרתי שמישהו דיבר איתי על זה תוך כדי שינה והתקשרתי לאמא לברר את העניין... חבר של ההורים מדרום אפריקה נתן לי ולאחי מתנה שיהיה לנו לנסיעה ללונדון:] ב3 אני אמורה ללמד את השכנים חשבון לאיזה שעתיים... אם אני רוצה אפילו יש לי את האוטו, פשוט שאין לי מספיק יוזמה כדי לעשות משהו מעניין עד אז... באסה שהייתי עייפה אתמול בערב.

dcohn

New member
טלי שלחה לי מייל ושאלה מה אני אוהבת לאכול../images/Emo6.gif

כדי לדעת מה להכין שיהיה כשנגיע
אני לא מאמינה שעוד 8 ימים אני טסה עם גול ללונדון:]

oO Barbie Oo

New member
אמאלה! אני רק חושבת על זה ונהיה לי כאב בטן../images/Emo12.gif

זה אפילו משכיח ממני שתאילנד ירד מהפרק...

חצילע

New member
חמישי! ../images/Emo203.gif

השמן ישן אצלי, ועכשיו הוא הלך. היום יש לנו שבעה חודשים :) ב18:00 יש לי עבודה, ואחר כך יציאת עובדים של פול אנדר בר! יהיה משעשע... אולי אחר כך נעשה משהו עם החברים.

Snow fairy

New member
עדשות זה זין.

עוד מעט הולכת לארומה עם טלטול... בבוקר ראיתי את הסרט בבל וממש לא אהבתי!! מה נסגר עם הסוף?!

dcohn

New member
מה יש מחר?

מעבר לזה שזה יום שישי אז פתאום יש חיים?

Anni Lupu

New member
אין משהו מיוחד

אבל אני אולי אפגש עם מאי גנון בבוקר, ובערב אני הולכת לורד, אז אני סופסוף קצת אצא מהבית.

FartherAway

New member
חופש!

לא שברגיל אני עושה משהו, כן? רגב ישן אצלי, היה סופר-כיף. איחרנו את הרכבת הראשונה, ואז הסתבר שהוא גם שכח את החולצה שלו ואת הקלסר של איגי בחדר שלי. אח"כ דתי אחד נעץ בנו מבטים כל הנסיעה. היה מצחיק! הלכתי עם אבא ליום צילומים בת"א של כלמני בניינים. לכו תבינו. עכשיו או שאני אעשה משהו מעניין, או שאני סתם אלך לישון מוקדם כי מחר בבוקר (פאקינג 6) אני נוסע להביא את אחותי מהבסיס.

Snow fairy

New member
שכח את החולצה שלו?

[גו יונתן!
] הוא הלך לתחנת רכבת בלי חולצה?

FartherAway

New member
../images/Emo98.gif

ולא, הוא שכח את החולצה שהוא בא איתה. הייתה לו גם אחת להיום.

Unaffected

New member
סתם..

נסעתי בבוקר לרעננה כדי להחליף כסף (כי התברר שהדואר פה לא יעיל), לקפוץ לבצפר לומר שלום (אבל לא היה שם אפחד מעניין למרות שהיה אמור להיות) ,לראות ידיד ולקנות סוףסוף (!!!) את הדיסק של התמונות מהנשף.. עכשיו אני מנסה להבין למה לעזזל ידיד שלי מסנן אותי ואיך זה ששוב לא עושים כלום |:

DafnOosh1

New member
אני מפתחת סוג-של צינון (מה סוג של,

כבר כמעט חיסלתי גליל נייר טואלט
), אבל מ'כפתלי! מסתבר ש-ח משרתת שולחן ליד זו שאחראית על התיק שלי בחיל המודיעין, מה שאומר שיש לי פרוטקציות! ושאולי בכל זאת ימצאו לי תפקיד ראוי! ולפני גיל 20! סימן קריאה! כן. לסיכום: צה"ל זונות. עדיין. לנצח.

למעלה