חמישי

חמישי

*תנו לי רגע להתלהב* אני ס-י-י-מ-ת-י עם שיעורי הסטוריה לכל החיים!! זה פשוט היום הכי מאושר בחיים שליXDD מעכשיו רק מקבלים את הציון של המגן, עושים בגרות, וזהו:) הרגשה הכיייי טובה בעולם סופש מעולה

נשומי

New member
מזל טוב!!!

אנחנו קיבלנו תעודות היום אז לא למדנו. מחר יש יום קולנוע או איזה בולשיט כזה...אני מבריזה ונשארת לישון.
ומה יש לכולם פה נגד היסטוריה? היסטוריה ומתמטיקה זה המקצועות הכי כיפיים!

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifאיזה כיף לך!+היום שלי

אחרי הבגרות את צריכה לשיר"הללויה הללויה בלהלבלבה" חח היה מתמטיקה, האמת היה ממש כיף
רק שהמוח שלי לא היה במיטבו היום ואמרתי 235235235 שטויות בשיעור כשעניתי תשובות
אח"כ היסטוריה, מישהו הפליץ כל השיעור ונחנקתי. וקיבלתי 71 במבחן
כל הכיתה לא קיבלה יותר מ79, ואני ממש התעצבנתי על המורה והוא לקח לי שוב את המבחן כדי לבדוק אותו עוד פעם, ולהעלות לי את הציון
ואז היה חנ"ג ותנ"ך

PoisonSnowFlake

New member
משחררים אותכם כזה מוקדם ? ../images/Emo12.gif

המתכונת שלנו היא ביום שני, ואנחנו כנראה נמשיך עם השיעורים עד סמוך לבגרות . אולי זה קשור לעובדה שלא סיימנו את החומר בכלל

וואלה? בהצלחה!

והממ.. אמרו לנו שלא נלמד עד שהוא יסיים לבדוק את המגנים:p וב22 [שבוע הבא] משתנה לנו המערכת, כל השעות של הסטוריה הופכות לתנ"ך או משו כזה.. אז לא לומדים יותר אף פעם:) אני מניחה שרק יחלקו את המגנים וזהו:p ועושים לכם מגן לא על כל החומר?

PoisonSnowFlake

New member
המורים שלנו מקמבנים דברים ../images/Emo6.gif

נכון שיש בחירה בבגרות ? אז מהנושא הרחבה, הם לא לימדו אותנו את הכל (בהסכמה של כל המורים), ועל זה יהיה המגן. אם ישאר זמן הם ילמדו אותנו את שאר החומר, ואם לא אנחנו פשוט נאלץ להסתדר עם פחות בחירה

Drenthe

New member
אני מת מקנאההההההההההה

תיזהרי בזמן הקרוב לא ליפול/לשבור רגל

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifלמישהו משעמם ובא לעשות איזה שיחה במסנ?

חח אני פשוט כ"כ משועממת, ועד שמחר לא לומדים צריך לנצל את זה ולהיות ערים עד מאוחר.

Rioter

New member
שלחי את הכתובת שלך במסר ../images/Emo140.gif

מתנדבת לשעשע אותך :]

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifחח לא ראיתי את ההודעה הזאת

ולמה יש לי הרגשה שיש לי אותך במסנ?

Rioter

New member
לא יודעת ../images/Emo2.gif אולי במקום "להרגיש" תבדקי? XD

למעלה