חמישי....

חמישי....../images/Emo67.gif

היום התחיל לא משהו...חטפתי מצברוח על הפנים....
אבל אני יודעת (חוששני....) שמחר בבוקר אחרי שאני אראה את החלק הטוב ביותר של הפורום (נו מה אני משוחדת) אז הוא ישתפר..אז נראה מה אני אכתוב מחר שאני אחזור מהמפגש כל מי שבא למפגש..נתראה
כל מי שלא...אממ...תהנו איפה שלא תהיו אני יודעת... ובגלל שהבנתי שקשה לכם בלי..שאלה יומית מסוג קצת שונה!! שימו אייקון אחד של תפוז..שאומר ברגע זה הכל על המצב רוח שלכם ברגע שכתבתם את התגובה.. תודה! (שלי כרגע זה זה:
או אולי זה:
)

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif Thursday!

הו שלום ליום חמישי, שלום שלום!
ממ.. כרגע אני עייפה, כי אתמול ישנתי רק 4 שעות.. ואני לא רוצה ללכת לישון מאוחר מדי, אבל באסה לי כי אני על ריטלין עד 3 אז רק אז אני אוכל ללכת לישון.. רק עוד שעתיים ככה
בקטנה, יש לי דברים לעשות.. נראה לי
אממ.. אני גמורה מעייפות, ואני בטח אשן די הרבה מחר
אממ.. אני ממש אשמח אם בכ"ז, מישהו מהבאים למפגש ישלח לי ברגע שהוא רואה את זה [לפני המפגש] במסר את מס' הפלאפון שלו, כדי שאני אוכל להתעדכן אם לבוא או לא, במידה ואני מתעוררת בשעה שבני אדם מתקיימים בה
אין לי חזרות בסוף מחר, הבמאי נוסע לטיול או משהו כזה
נגיד.. חחח אממ.. אני אמורה הייתי לנסוע לחברה שלי, הדר, לחתונה של אח שלה, אבל יצא לא ממש טוב, ובסוף אני לא נוסעת.. בקטנה. יש מצב שאני נפגשת עם הקואצ'רית שלי מחר, אם היא תענה לי כמו שצריך ואני אדע מה הולך איתה ואיתי... [היא לא ענתה לי כל היום..
] יש מצב שיש לי שיעור מתמטיקה פרטי ראשון עם המורה החדש.. הוא מורה למיומנויות למידה במתמטיקה.. כמה מוזר
ויש מצב שלא מחר.. כי אין לי כוח! כוסאומו!
זה חמישי, ועל כן- יש מצב שכמה ידידים שלי משתחררים לחמשו"ש, ויש אנשים שאני מאוד מאוד רוצה לראות.. נגיד ידיד שלי שלא ראיתי שנים ואף פעם לא יוצא לנו ב-א-מ-ת להפגש.. וזה מבאס ת'תחת..
קיצר קיצר.. זהו נראה לי בקשר למחר. נשמע ארוך, אבל אני סתם הארכתי
האייקון התפוזי שמתאר את מצב הרוח שלי כרגע:
[בא לי סיגריה, מה.]

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifרק לי מותר לכתוב

את היום באנגלית
ושלחתי לך במסר..

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif

לא היה כתוב שכל הזכויות שמורות
השפה האנגלית, בכל אופן, לא שייכת לך
(
) תנק'ס על המסר! אני מקווה שאני אזכור להתקשר מחר

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gif

די את רצינית? האנגלית לא שלי?
ורציתי להגיד משהו מקודם. שכחתי אה כן, ריטלין איך לעזעזאל את יכולה להמשיך עם זה עם כל התופעות לוואי המעפנות האלה זרקתי אותם קיבינימט כשלא יכולתי לישון כשרציתי

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif עזבי את זה,

נתנו לי תקופה אחת קונצרטה [כדור של 12 שעות] כי הייתי צריכה, ואין את זה במינון שלי.. אז לקחתי מינון נמוך יותר.. ובהתחלה זה לא היה נורא.. ואז זה התחיל להשפיע לי על הגוף ולא ידעתי בכלל.. הייתי עצבנית כל הזמן, ישנתי כמו מטורפת, לא התעוררתי אף פעם לשום דבר בכלל, רזיתי באיזה 5 קילו סתם ככה, נראיתי מוזר, רע כזה.. ובשלב מסויים התחלתי להקיא כמו מטורפת כל בוקר.. [מין סוג של בחילות בוקר
] עד שקלטתי מה זה וממה זה, והוציאו אותי מהקונצטרה הזבלה הזה.. זה מאוד מציק עם כל תופעות הלוואי האלה, אבל כשזה כל כך עוזר לך ביום יום ובלימודים, ואת רואה את ההבדל בהתנהגות שלך ובחיים שלך בכזאת דראסטיות, את לומדת לאהוב את זה
לא אצל כולם השינוי כ"כ דראסטי, אגב. אני אחד מהמקרים הבאמת חריגים.. אצלך זה בטח לא דראסטי בכלל.

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifאי שינה זה לא

התופעה היחידה שבאה לי עם זה
גם דיכאון וכאלה.. אז הפסקתי.. למרות שזה די עזר לי לשבת על התחת ולנסות להתרכז אבל זה הזיק גם לי וגם לסביבה

m i c k e y 15

New member
בקרוב הולכת לישון../images/Emo199.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

אני סופר עייפה
ושלי כרגע הוא....
או...
כי אני עומדת להרדם פה על המקלדת עוד שניה.....

הגיעו ציונים. ../images/Emo4.gif

אנגלית C ציון בגרות-98, ציון מגן-100, סופי-99 (זה מעצבן!! נקודה אחת!! על הפרנציפ הולכת לשפר בקיץ..) ספרות יחידה משלימה- ציון בגרות-86, ציון מגן-93, סופי-90 וזה החלק המבאס. ידעתי את החומר בספרות ברמה של 100 ולא של 80.
ואני לא בכיינית. זה ציון טוב, אבל הייתי מסוגלת ליותר

גליזה

New member
זה יפה שאת שאפתנית../images/Emo9.gif

אבל כל הכבוד על הציונים המעולים!

dark dumb

New member
המצב רוח שלי...../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif ../images/Emo85.gif

עד שהצלחתי להרדים עכשיו את אחי....
חח היום יש לי יום הכי עמוס שהיה י בחיים שלי... וכולו פולין...
עוד שבוע ושישה ימים... חחח עכשיו אני אזפור ימים בשירשורים היומיים... חח

גליזה

New member
../images/Emo122.gif

לאללה אבל
אני עייפה רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכואב לי הראש בגלל מחסור מצטבר בשעות שינה
ויאללה, מתחילים להתארגן למפגש. ארוחת בוקר, מקלחת, סידורי תיק ושלל ירקות כאלה. נקווה שיהיה מעולה ^^' (לא פחות ולא יותר!
)

bAruLi

New member
שיהיה יום מעולה לכולם ../images/Emo9.gif

האייקון שמתאר אותי עכשיו?
אממ מהרגע שהודיעו לי שאני טסה לפולין אני בערך על קוצים - דבר שמתבטא בשעות התעוררות מוקדמות (ביחס לבד"כ), ובמצב רוח טוב במיוחד 24 שעות XD משמע= קמתי בתשע וחצי, עם חיוך, חשק לרקוד, לשיר, לחבק ולהנות..
(משוגעת שכמותי) בא לי להשוויץ קצת בציור קיר החדש ^^ המקור

Efrat K

New member
קיבלתי 93 סופי במתמטיקה../images/Emo47.gif

וכל השאר שטויות במיץ עגבניות

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo113.gif אני

קמתי מוקדם בבוקר[וכן, 9 בבוקר זה מוקדם
], אכלתי, יצאתי עם אחי לטייל בקניוני העיר[הם כאלה יפים עכשיו!! יש קומה חדשה וזה מדהים
. זה מפליא לנוכח העובדה שחשבתי שאין תקציב
], חזרתי, אכלתי, תהיתי מה עשיתי רע שכואב לי הראש ועכשיו אני פה[עדיין תוהה
] והאייקון-
אני. אדוויל.מהר.

Grey Faerie

New member
../images/Emo178.gif

נמאס לי לסדר את החדר הזה! כמה שטויות אפשר לאגור
קמתי ב11:30. תודהלאל. ואבא שלי החליט משומה שאני יודעת לבשל, אז אפילו הכנתי לעצמי צהריים. >: (אין לי מושג איך הוא הגיע למסקנה הזאת, הספקתי לשרוף סיר שלם של פתיתים וגם חביתה O: אני גרועה חח) היום אני מסיימת לסדר הכלהכלהכל (פעם אחרונה שאני אומרת את זה, איי סוור)

בזבזתי היום 520 ש"ח.

אני פשוט נוראית!!!! ואני בכלל לא אוהבת כל כך את הדברים שקניתי

למעלה