חמישי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/12/07 #3 המP:../images/Emo110.gif בצפר אני עוד לא מעכלת שעוד שבוע נטבע כבר בהכל.. אנחנו פאקינג נלמד בימי שישי!! איזה עצוב! ^שזה גם ידפוק לי תמחויבות האישית שרציתי וקיבלתי. היה יום סבבה למרות הכל. חברה וידיד שאני הכי אוהבת בעולם לא הלכתי לקנות נעליים גם היום
המP:../images/Emo110.gif בצפר אני עוד לא מעכלת שעוד שבוע נטבע כבר בהכל.. אנחנו פאקינג נלמד בימי שישי!! איזה עצוב! ^שזה גם ידפוק לי תמחויבות האישית שרציתי וקיבלתי. היה יום סבבה למרות הכל. חברה וידיד שאני הכי אוהבת בעולם לא הלכתי לקנות נעליים גם היום
ק קוראים לי ארבעשרה New member 14/12/07 #4 ><><><><><><><><>< בצפר מסתבר שאין השנה בגרות בפיזיקה! D: בגרות באלקטרוניקה במאי, עוד פחות מחודש מיקוד אני דוחה את האקוסטית וזה מעצבן! אבל סופ"ש!! D:
><><><><><><><><>< בצפר מסתבר שאין השנה בגרות בפיזיקה! D: בגרות באלקטרוניקה במאי, עוד פחות מחודש מיקוד אני דוחה את האקוסטית וזה מעצבן! אבל סופ"ש!! D:
S Sunshine41 New member 14/12/07 #6 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif היה חרא של יום בצפר מעצבן שיעור ספורט נתפסו לי כל השרירים הכל במגמה הלך לי חרא הייתי בדיכאון רציני אני במשבר מוזיקה
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif היה חרא של יום בצפר מעצבן שיעור ספורט נתפסו לי כל השרירים הכל במגמה הלך לי חרא הייתי בדיכאון רציני אני במשבר מוזיקה