חמישי :)

or19951

New member
מחר תעודות מחצית!

נקווה לטוב :) בסה"כ היה יום רגיל.. קיבלתי 72 בהיסטוריה ואני ממש מרוצה! עוד שבועיים וחצי יש שוב מבחן, אחרון לפני מתכונת /:

Montelimar

New member
אני כבר קיבלתי היום את התעודה. D:

היא דיי טובה- אנגלית- 93 היסטוריה- 82 ספורט- 90 לשון- 87 מוסיקה מעשי- 100 תיאוריה- 80 סולפג'- 80 תולדות- 88 ספרות- 85 תנ"ך- 94 תנ"ך הגברה- 96 ציון הכי נמוך 80, וממוצע 89, מצוין! D:

or19951

New member
הלוואי עלי תעודה כזו!

לי יש בטוח נכשל אחד (הראשון שלי בתעודה, אחח אני מתרגש!) בצרפתית ובפיזיקה ותושב"ע זה ממש גבולי.

Montelimar

New member
אבל אני חושבת שזה בעיקר כי הפסקתי ללמוד

הרבה מקצועות... ואני לומדת עכשיו רק מה שאני עושה לו בגרות. והאמת שזו התעודה הכי טובה שהייתה לי. D: אין שם משהו מתחת ל80, פעם ראשונה.

הגעתי לכמה תובנות היום ../images/Emo20.gif

תסלחו לי אם אני מפגרת שעלתה על משהו מאוחר מידי.
יש ימים שאני חוזרת הביתה ואומרת שהיום (בביה"ס) לא היו טוב למדי, יש ימים שאני חוזרת הביתה וחושבת, ואו, זה היה יום מוצלח. אבל בתכלס רוב הימים רגילים לגמרי, בלי שום מעמסה רגשית מיוחדת שתגרום לי לחשוב עד כמה היום היה פיצוץ או קקי, אבל אם נגיד אני אחזור באוטובוס עם ילדים שאנלא אוהבת וארגיש רע ובודדה, ברור שאני אחשוב שהיום לא היה משהו, וכך ההפך - אם אסיים את היום באוטובוס עם חברות וצחוקים סביר להניח שאסכם את היום כמצויין השאלה מתי שואלים. אני חושבת שלקח לי הרבה זמן באמת לעלות על זה

למעלה