חמישי של טיול

חמישי של טיול

והנה אנחנו שוב ביום חמישי, מנסים לחשוב מה נעשה עם הילדים בשבת... אם הם קטנים מידי אז אין ברירה, הם רוצים לצאת מהבית ואנחנו גם רוצים שהם יצאו מהבית כי אחרת אפשר להשתגע איתם ועם ה..."אמא, משעמם לי"...
ואם הם גדולים אז אנחנו רוצים להוציא אותם קצת מהבית, מהמיטה/מחשב/נייד/טבלט/ושאר המשחקים האלקטרוניים והדיגיטליים ששמם ברחו לי כרגע מהראש.

אז מה עושים?
יופי, טוב ששאלתם.... נוסעים לראש הניקרה!
מי שעוד לא היה שם חייב להיות, זה הטבע בהתגלמותו היפה ביותר, המרתקת והמסתורית.
אורך המסלול בערך 200 מטר במנהרות.
יש שם גם תצפית נוף מדהימה ואבן מאובנים... בקיצור אחלה בילוי של שבת

מיקושה

New member

אגב גם נחל עמוד בתחילת המסלול מהמם למשפחות יש שם את המסלול המעגלי.. מוצל ומלא מלא במים.

אני חייב להתלונן...

את בריכות שכווי אני מכיר, המסלול עד שמגיעים למטה לא ממש מוצל, והטיפוס בחזרה... אוי

מיקושה

New member
לא נראה לי שאתה צודק

המסלול מאוד מוצל וכייפי - זה שמתחילים ממרגלות הר מירון..
החלק השני טראומטי! איום ונורא !!!
ואני לא מבינה איך לוקחים לשם את ילדי בית הספר אין תמיכה של ממש באזורים הגבוהים ..אין מים לאורך כל המסלול גם לא בחניון העליון..שם כבר הייתי מעולפת..הנה תמונה מהסוף..

1precious1

New member
מבקש המלצה

נניח והילדים שלכם חצי גדולים (בני "עשרה")
ונניח שהאישה אומרת לכם "קח אותם לבד לזמן איכות רק אתה והם, לילה שלם באיזה אתר אוהלים.

יענו בתוכניה זה ללכת למקום (בתשלום או שלא בתשלום) לפרוס אוהל גדול, לבוא גם מוכנים עם "מנגל לארוחת ערב", אם המקום גם סביל לחיות אז לצרף גם את הכלבה.

המלצות? כל מקום מדן ועד ים המלח (עדיף בצפון כי אני מעדיף קרירות)

כי ביקשת יפה

גני חוגה
רק 5 דקות מבית שאן

מקום יפה, די חם בתקופה הזו
יש בריכה "סוג של" טבעית עם מים שנובעים ממעיין מקומי
מאורגן למופת

נהנית ספר לחברים לא נהנית חפש ת'חברים !

1precious1

New member
גני חוגה

אכן קצת בעייתי בגלל המיקום (החם נורא)

חוצמזה, גני חוגה זה סחנה "וואנאבי" והשאלה היא , בעדינות, האם האוכלוסיה הפוקדת את האתר היא כמו בסחנה?

גני חוגה

זה לא סחנה ולא קרוב לסחנה (גאוגרפית כן המקום לא מזכיר אפילו)

בפעמים שאני הייתי האוכלוסיה היתה מעורבת: משפחות נורמטיביות או בעלים שהאישה אמרה להם שכדי לבלות זמן איכות לבד על הילדים ה"חצי" גדולים.
לא ראיתי שם קבוצות לסביות באוהלים ענקיים,
בתכלס גם לא ראיתי כושים/סודנים או וואטאבר....
ככה שאתה יכול להיות רגוע לגבי ההשפעה השלילית על הילדים - לא יהיה נעים לישון ובאוהל ליד קבוצה של נשים נימפוניות עושות רעש

אם תרצה אני אלמד אותך שיטה להדליק מנגל בלי לנפנף ובלי כל ה"נפט" שמוכרים לאנשים

יש שיטה סודית

אבל אני הבטחתי לפרשיוס....אז אני לא אוכל ללמד אותך

יש הסכם בין יודעי השיטה - מלמדים אותה רק לאדם אחד בשנה

1precious1

New member
גני חוגה - הסאגה נמשכת

הייתי בגני חוגה איזה פעמיים בחיים שלי. לא ללינה אבל להשתכשך שם במים.
שאמרתי אוכלוסיה אחרת לא התכוונתי ללסביות או נמפומניות או סודנים.

אני יותר התכוונתי לאוכלוסיות "מגדריות" כמו שיש בסחנה, הרבה יותר מידי לטעמי ויסלחו לי כל יפי הנפש שאוהבים את כל בני האדם באשר הם.

אני מדבר על "קבוצות בלתי נלאות" של חרדים או ערבים או עארסים (ששומעים מוזיקה זוועתית עד 4 לפנות בוקר), משפחות שלא באות רק האבא ושלושת ילדיו אלה המשפחה המורחבת על שלל 57 בני המשפחה, וכולי.

גני חוגה - הטרילוגיה

כמו בכל אתרי הנופש בארץ, יש תקופות שהמקומות מוצפים
לכל קבוצה מגדרית התקופות שלה (אל תסתובב בסוכות בחוץ לדוגמא)

אני מניח שהמגדר שהכי דפוק הוא אלה שמשלמים 12000 ש"ח לחופשה בעיר הדרומית שלאחרונה נמצאת תחת איום הרקטות של הגיהאד האיסלמי בסיני

אוקטובר או מאי קלאסי לגני חוגה - גם במזג אויר גם מבחינה מגדרית

justnati

New member
גני חוגה...

הייתי שם מספר פעמים ואם זיכרוני אינו מטעה אותי אין יותר מידיי רעש...המקום עצמו מפעיל מוזיקה ולא מאפשרים לקהל להדליק גנרטורים כך שדיי שקט ורגוע שם והנוף וואהוו כל כך פסטורלי.
והמים הנובעים קרירים עד קפואים מעולה לתקופה הזו של השנה.
חייבת לציין שכל כך נקי שם שאין יתושים וגם בלילה לא נעקצנו חלקנו אפילו ישנו על מזרן מתנפח על הדשא מחוץ לאוהל.
הילדים שלי מחכים כבר לפעם הבאה...

למעלה