חמישי+סופשבוע

asaf105

New member
חמישי+סופשבוע../images/Emo8.gif

סופסוף השבוע הזה הסתיים לו!
ומחר יש לי מתכונת בערבית בכתב!! אחלו לי בהצלחה!
נקווה שילך טוב, אוי כמה חרשתי לזה

supercoconut

New member
פרזנטציה באנגלית ../images/Emo6.gif

אנלא מאמינה שבמשך חודשיים וחצי חקרתי שתי מדינות לא נודעות שכוחות אל שהולכות כאסח אחת עם השניה. לפחות סוף סוף מסיימים היום עם החרא *~*

asaf105

New member
עדיין לא ממש הבנתי מה זה XD

מה זה הפרנטציה הזאת על מה את מכינה? מה זה בכלל פפרזנטציה?!?
ולמה זה נועד

supercoconut

New member
חח מהתחלה XD

אצלנו בביתספר יש קטע שבמקום מבחן בגרות חלק מהיחידות לימוד עושים בעבודות חקר["דיאלוג יצירתי"] בקבוצות. אני חודשיים וחצי עם שתי חברות שלי - חקרתי קונפליקט בין שתי מדינות שכוחות אל. אני מכינה על קוסובו וסרביה, הן בכסאח אחת עם השניה
פרזנטציה - הצגה של מחקר. כלומר אנחנו מתמצתים את העבודה לשבע דקות בשפה שמתאימה לפשוטי העם ומציגים את זה לבוחני בגרות/הורים/מורים. זה לבגרות שלי בעל-פה באנגלית [: שנה הבאה בבגרות בע"פ אני אדבר חמש דקות על הפרויקט הזה. בכמעט כל מקצוע אצלנו יש עבודת חקר, ויש אפילו מקצועות שמורכבים כמעט ורק מדיאלוגים.[כמו גיאוגרפיה, אומנות, ערבית]

asaf105

New member
OMG

זה פשוט מדהים שבכל בית ספר יש תכנית אחרת לגמרי בכל מקצוע!

noam270

New member
אצלנו במדעי החברה יש גם דיאלוגים../images/Emo3.gif

אחד בשנה הבאה, ואחד ביב'

supercoconut

New member
לא ממש.

אנחנו עושים את הדיאלוגים האלה כבר מכיתה ז'. עכשיו זה סתם מציק XD לא מציק כמו ללמוד ספר שלם לבגרות, אבל עדיין מציק XD

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאוי חח , אנחנו עשינו בדיוק את

את אותו הדבר, אבל קראנו את NIGHT של אלי ויזל שזה ספר זכרונות מהשואה ועל זה עשינו פרוייקט סיום וזה גם יהיה הבגרות בע"פ.

היה טוב XD

לא היינו טובים בכלל... אבל קובה ופלסטינים היו פשוט גרועים שזה גרם לנו להיראות טוב XD למה הייתן ראשונות למה? הכי טוב זה לסוף XD

supercoconut

New member
חח כי מה רצית לשים את פלסטינים ראשונים?

אז כולם היו נרדמים! XD חח באמצע פלסטין שיעמם לי אז שמתי כוס פלסטיק על הראש.והם בהו בי XD אני נורא שמחה שהם אהבו את הכובע החדש שלי.

supercoconut

New member
בא"ג

הדבר היחיד שיותר משעשע מלראות מישהו בסוף הקהל שם כוס פלסטיק הראש זה לראות את ההבעה של מי שרואה מישהו ששם כוס פלסטיק על הראש. שמע, אפילו אורלי באמצע התחילה לבדוק מבחנים בכימיה XD

larisa125

New member
אני משרשרת לפה כדי לא להרוס

את השירשור של המשחק
גם לי יש משקפיים D: ואני איתם רק בכיתה כשצריך להעתיק מהלוח....אני שונאת אותם
כבר פיתחתי לי יכולת לזהות אנשים מרחוק לפי צורת ההליכה, הגובה וצורת השיער

noam270

New member
סופ"ש~!~!~!../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

סופסוף, זה נראה כמו נצח מהסופ"ש האחרון
היה יום סביר.. ספורט ואז שעתיים סוציולוגיה שהיו נחמדות, ואז שעתיים חופשיות
בהצלחה במתכונת!

חמישי

היה יום בכיף, שעה ספורט כדורעף ואז 4 שעות חופשיות שגרמו לשיעמום טוטלי אבל כיף. ואז הפרזנטציה באנגלית שהייתה מעפנה כרגיל XD

asaf105

New member
בשורה מאוד משמחת במתמטיקה

המורה שלנו למתמטיקה אמר לנו בשיעור האחרון אתמול, לגבי התכנית החדשה שתיכנס שנה הבאה לתוקף נכון שחלק פה לומדים אותה וחלק לא אז למי שלומד עם התכנית הישנה(שאין ספק שאפשר להגיד שהיא הרבה יותר קלה!!!) יישאר עם התכנית הזאת גם בי"א וי"ב מי שבעצם התחיל ללמוד עם התכנית הזאת הוא לא יכול פתאם לעבור לתכנית חדשה אז כאילו אנחנו המחזור האחרון לתכנית הזאת! אז מי שעושה את התכנית החדשה- חח בהצלחה לכם שפני נסיונות של משרד החינוך! מה זה לא ככה? בגלל שזה המחזור הראשון לתכנית החדשה זה כאילו ניסוי ומי שלומד אותה הוא השפן נסיונות של משרד החינוך אם התכנית שווה משהו

noam270

New member
טוב אז.. הכנתי טוסט לארוחת בוקר ו..../images/Emo122.gif

נכוותי. וזה כואבבבבבבבבבב. אני לא יודעת אם זה יותר מצחיק או עצוב, שבערך כל הזרוע השמאלית שלי מלאה צלקות מכוויות כאלה ואחרות

למעלה