חמישי כאן!

חמישי כאן!

זו עובדה ובהחלט משמחת נה נני ננה נה זה אומר שהסוף של השבוע מתקרב ובא יששששששש
הדבר היחיד שבעייתי הוא שאנחנו לפני גל של שרב גררררר
חשבתי שסכמנו שחורף מגיע לא? מישהו התבלבל לו אי שם
שיהיה לכולם יום של עשייה ברוכה בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

טליה1233

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

עפ"י העננים וקרירות הבוקר... שרב פה לא יהיה
בוקר טוב לכולם

היי בוקר טוב, והשמחה כבר מאתמול

יום רביעי אני יודע הכיף מתחיל יום חמישי אני מגיע לעבודה בג'ינס, טי שרט רק לנוחות נעליים ולא כפכפים יום חמישי לא מתגלח אז שיום רביעי לא יההי יום שמחה? ומחר בערב כל הלילה נבלה בירושלים, נתחיל בטיש עם הרב המהולל נמשיך בסיור על גגות(כמעט כתבתי ת"א) העיר העתיקה נסייר בעוד אי אילו מקומות, נגיע לזריחה ונצא לארוחת בוקר ואח"כ לישון? מה פתום? למה לישון? מה רע? ככה נעביר את סופ"ש

מבטיח שככה יהיה

הצלחנו לארגן את זה לקומונה ששם אני עדיין כותב. יהיה מעניין,אספר אח"כ

alondli

New member
טיול נעים, בילוי מהנה, זריחה מרהיבה, אר"ב...

תגיד, אתה פועל על "אנרג'ייזר"..?
אני בינתיים..בהילוך נמוך, מצונן קלות, אצלי זה יהיה.."סוף שבוע רגוע"..
..וסופ"ש נעים לכולם

optimi10

New member
../images/Emo178.gifאוף .. ומבטיחים

שופשבוע יותר חם בחיי שמגזימים .. שרה לה .. למה מחשב חדש ?? למה לא לפרמט את הארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש ??

עננים? קרירות???

באיזה ארץ בעולם.?? לי היה חם ואפילו מאד והבטיחו מחר יותר חם טפיייי יוצאת הלילה לערוך את טקס הגשם המסורתי שלי ואת ריקוד הגשם הידוע
מי שרוצה להצטרף מוזמן
רק טוב!!!

ediana

New member
../images/Emo29.gifעוד מעט חתצות ואני../images/Emo182.gifמרוב שחם לי

שיהיה לכולם סו"ש רגוע ולך רונצ'ו טיול מהנה על גגות עיר הקודש.

ש ר ה לה

New member
שלום היה מדהים!!! איזה כישרון! איזה כושר!!!

כדי לנוח מעט באמצע הוא פשוט נתן לקהל לשיר בעצמו שיר או שניים. הקהל כמובן שיתף פעולה ואפילו שרק בפתיח של "קח לך אישה ובנה לה בית" הבמה היתה ממוקמת תחת כיפת השמיים והאמירה "הולך נגד הרוח" קיבלה נופך נוסף... שלום נתן תמורה מלאה לכסף!!! והביא לי טעם של עוד!!! עכשיו אלך לי לישון עם חיוך, כמובן שיש צורך איכשהו להרגיע קודם את עודפי האדרנאלין בדם... בנתיים ליל מנוחה לכווווווווווולם

ברק 188

New member
חמשוש חלף ושוש בהיסוס כבר נכנס ...

בעוד כחצי שעה אז באמת ישששששששש גחלולה בחום המתקרב מצביע על תקופת מעבר וכידוע בתקופת מעבר יש גלי חום זה ההסבר'ק שלי ואני אני טיילתי היום בצפון על הכוונת צפת רוב היום לאחר מכן ארוחת צהרים במושב דישון על גבול הלבנון ביקור בבית ג'אן לעת ערב...והביתה חמשוש עבר ואני תשוש אבל...היה לי יום נהדר ...הצילום הנלווה ממצלמת הנייד (המצלמה עוד מקולקלת)... לא תמונה משהו וגם היום היה מעונן ואביך ומביך לתמונות להשת'100 בחלומות . ניגון בשמי צפת

ש ר ה לה

New member
לידיעתך ברקי. האור הרך (כתוצאה מהאובך) נותן..

נותן נופך ואווירה מיוחדת לתמונה. אני מוצאת שהקומפוזיציה מצוינת. והתמונה פשוט מעולה!!! יש לך את זה ברקי!!!

למעלה