חמישי +יצחק רבין ז"ל :

tal872

New member
חמישי +יצחק רבין ז"ל :

חמישי,ת'אמת היה יום ממש כיפי. מאוד נהנתי. לחבר טוב שלי היה יום הולדת,והיה יום של צחוקים. עד שהגיע הטקס של יצחק רבין,שהיה עצוב ומעלה דמעות בעיניי. יצחק רבין הוא בן אדם שלדעתי בחיים לא יהיה כמו,כי לא מייצרים כאלו. ואני ממש מבואס שלא יצא לי להכיר אותו (הכוונה לא להכיר אישית,הכוונה להכיר כמנהיג של העם שלנו),בגלל אנשים מגעילים. ואני חושב שגם אם אתם לא חושבים כמוהו בדעה הפוליטית,או לא משנה במה. סבבה,אפשר להגיד את זה. אבל בכל זאת לא להשמיץ את היום החשוב הזה,ולא לקלל אותו איכשהו. כי זה מעליב. ופוגע בי אישית (זה לא היה מופנה אליכם,זה היה מופנה לכל האנשים בכללי). יהיה זכרו ברוך. יום טוב לכולם. מקווה שאצלכם היה טקס יפה ובכלל אווירה נחמדה.

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifאאעאעאע

שעה ראשונה- מד"ח המורה עשתה לנו שיעור בחוץ
חחחחחחח הרבה זמן לא צחקתי ככה שעה שנייה- שיעור חינוך-רבין שעה שלישית-טקס רבין שעה רביעית-חמישית ערבית
עשו לנו הרצאה על מודיעין, והמורה שלי התיישבה לידי וליד חברה שלי , כל השיעור צחקתי בגללה
שעה שישית- רובוטיקה , קל

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifאוויי ושכחתי../images/Emo9.gif ../images/Emo87.gif

היום משחק נגד נגד קאחה... שיאלה, השבוע משחקים רק נגד בוגדים
ליאור אליהו
מתגעגעים.. אמן תפסיד

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמה קאחה?../images/Emo10.gif

טאו לנצח
חוץ מזה שאם כבר אז נראלי שצריך להגיד קאחה לאבורל כי קאחה זה כללי כזה לא? איך אני מחכה שיהיה משחק נגד אולימפיאקוס
רק חבל שבורשטיין בכלל עבר לשחק באיזה ליגה שכוחת אל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ..

שעה ראשונה תנ"ך, משעמם אבל הצלחתי לשמור על ריכוז מסויים. שעה שנייה חינוך בנושא רבין ואז בסוף השיעור המחנכת המפגרת שלי הראתה לנו דף עם המקומות ישיבה החדשים לשיעורי היסטוריה, לשון ותנ"ך. זה סתם כי המורות האלה מרגישות מיוחדות, אבל אם כבר העברת אז תעבירי עד הסוף! מה עוד יש לנו כל הכיתה ביחד? של"ח פעם בשבוע וחינוך פעם בשבוע שהיה לנו בפעם האחרונה לפני סוכות
חוץ מזה שהיא עשתה את זה לפי שיטת בן-ליד-בת כאילו אנחנו בכיתה א' "איכס בנים איכס בנות" ><' שעה שלישית טקס, היה יכול להיות יותר עצוב אם לא היו להם כל מיני תקלות מפגרות באמצע. שעה רביעית בוחן באלגברה. באמצע השיעור מתחיל לרדת גשם חזק (
) ואז אנחנו שומעים את המנהל בכריזה אומר משהו על גשמי ברכה שבאו עלינו לטובה ושיישארו ובלהבלה, וכולנו מסתכלים אחד על השני כזה "WTF?
". הבוחן הלך די טוב נראלי אבל בלי עין הרע
שעה חמישית היסטוריה, סדרי ישיבה חדשים לא היה כזה נוראי אבל המורה הייתה מעצבנת במיוחד. שעה שישית חלון, לא יכולנו ללכת לדשא כי היה רטוב אז התמקמנו ליד י' 6 ואח"כ הלכנו לגלות את החדרים הסודיים בבצפר. אחד הדברים השווים
שעה שביעית עוד היסטוריה, המורה עדיין מעצבנת ומזה לא הבנתי את איחוד גרמניה. שעה שמינית תיאטרון היה ממש מבאס
בגלל כל החדשים שהצטרפו (כולל ידיד שלי שכנראה עובר סופית) המורה שלי רוצה לפצל אותנו לשתי קבוצות בשיעורים המעשיים. כל הכיף בתיאטרון זה שכולם ביחד קבוצה קטנה וקומפקטית ועכשיו הם נדחפים. כל מיני אנשים שלוקחים את זה כברירת מחדל ואחד מסויים שלקח תיאטרון בתחילת השנה, עבר לגיאוגרפיה, חזר לתיאטרון ועכשיו כל מה שהוא עושה זה להגיב על כל דבר ב"איזה שטויות זה". לא רוצה, תלך

supercoconut

New member
היה דרמטי

בוקר - אני יוצאת מהבית במכנסיים קצרים וחולצה קצרה ואמא שלי לא אומרת לי כלום על מטריה או ללבוש חם. שיעור ראשון - חינוך היה לנו דיון על למה צריך להעניק לערבי ישראל חינוך או לא או משהו כזה. היה לי יותר מעניין לקלף את הלק בערך אחרי עשרים דקות. שיעור שני- בהתחלה היה שיעור בואו נשב במעבדת ביולוגיה בשיעור כימיה. ואחרי חמש דקות המרוה אמרה "בואו נלך לטקס. שלא תתחיל עלינו סופה" ובדיוק כשהגענו למגרש המקורה התחילה סופה. ישבתי בשורה האחרונה והרוח עשתה עלי פוווו. >: נעזרתי בחברתי שישבה לידי כמקור חום. בדיוק בריקוד של מגמת מחול התחיל לרדת גשם ממש חזק והיו ברקים ורעמים והבחירת מוזיקה שלהם הייתה כזאת... בואו נגיד שהרושם שהם ניסו להעביר - הגיע ליעדו. שיעור שלישי היה בערך שיעור כימיה שיעור רביעי - שיעור ערבית אממ למדנו שני בניינים בשיעור אחד! זה יותר משלמדתי בשנתיים האחרונות! XD שיעור חמישי - ספרות האישה! אוכלת אנשים!אנשים! ומוצצת את דמם של יהודים! איזה קטע

noam270

New member
יום סבבה../images/Emo13.gif

בניגוד לשאר השבוע שהיה לי, אתמול היה דווקא סביר
בשעה הראשונה היה חינוך, ודיברנו על אלימות ועל אדישות של אנשים, ואחר כך על זה שאצלנו יש יותר זכאים לבגרות מאשר אצל הערבים-ישראלים.... רוב השיעור התווכחתי עם מי שיושב לידי ומאחוריי
אחר כך היה עשר דקות של פסיכולוגיה, ואז הלכנו לטקס... בדיוק ירד גשם, ודולב (
) לא רצתה לצאת, אבל היינו צריכות להגיע לטקס, אז פשוט משכתי אותה החוצה לגשם ורצנו את כל בית הספר תוך כדי זה שהיא צועקת עליי שהיא שונאת אותי או משהו כזה...
הטקס היה בסדר.... השירים היו ממש מצמררים כאלה, וזהו בערך.. חזרנו לעוד שיעור של פסיכולוגיה, ואז דיברנו על איזה משהו של סלייה, וקיבלנו חומר למבחן.... בשיעור ערבית ניסיתי להקשיב, אבל בעיקר חלמתי בהקיץ
שיעור ספרות היה מעצבן ומצחיק ביחד, מעצבן כי כשקוראים סיפור כל דקה עוצרים ומדברים, ומצחיק כי "גילינו" שהילני שותה דם של אנשים, ושהיא מתכננת על הרוכל, והאדיוט הזה לא תופס....XD

tal872

New member
אה מגניב.

בסוף האדונית תמות כי היא לא אכלה בשר אדם,והרוכל יקבור אותה בגג. ועטלפים יאכלו אותה. (ספוילירן אכזרי שכמותי
).
.

noam270

New member
אה, זה בסדר. כבר קראתי את הסיפור../images/Emo6.gif

כשהיה לי ממש משעמם באחד השיעורים כשהמורה חזרה שוב על איזה שיר....

JeykinsN

New member
בקשר לרבין

בטח כבר חשבתם שאני לא אגיד כלום
הממ נראה לי שנהיה לא להגיד פסטיבל אבל בהחלט מתייחסים לזה במן חשיבות נעלה. אני חושבת שלהעביר את המסר עצמו- חופש ביטוי וכו' זה חשוב אבל הבנאדם לא היה אל ויש מקומות שבהם זה ממש נראה ככה
(בתי ספר יסודיים בעיקר) אצלנו למשל בטקס לא רק דיברו עליו אלא על מה שמאחוריי גם, חופש ביטוי והזכות לאדם להביע דעתו וזה וזה, (ויש לציין שמזה הופתעתי לטובה).. חוץ מזה לא ברור לי איך, האמת, אנשים לוקחים את זה כ"כ אישית. אני מרגישה רחוקה מזה שנות אור (לא בגלל דעות פוליטיות). זה פשוט כבר לא הדור (ולא, אתם לא זוכרים כלום מהתקופה ההיא ואל תנסו לשכנע אותי שכן |ספם|) וזהו. לא חייתי אז ואני לא באמת מרגישה קרובה אליו ואני פשוט לא רגישה לזה.. לטוב ולרע
אבל אני כן מסכימה שאנשים לא מתייחסים בכבוד למותו (ומוציאים לימניים שם רע
) וזה לא בסדר..

למעלה