חמישי ב-

DevilGirl92

New member
פרק מדהים ../images/Emo2.gif

הילדה שיודעת על דן זו החולת סוכרת הזו
זה בכלל לא היה צפוי כל הקטע של פייטון-דרק-ברוק היה מפחיד! אהבתי את זה שלשם שינוי לוקאס לא היה שם כדי להציל אותה, והיא (וברוק) היו צריכות לנצח אותו לבד
פרק מעולה מכל הבחינות

קובי221

New member
בגלל שלוקאס היה מחוץ לתמונה, היה ממש מעולה!

<כמו ש DevilGirl92 אמרה> לא זהיתי מי זאת הבלונדינית- רק DevilGirl92 אמרה והבנתי. הקטע עם ברוק-פייטון והמיני השלמה נחמד מאוד! מאכזב שריצ'ל עזבה. בגלל שעם מאות' אז אני מאמין שהם יחזרו....(מאות' לא מעניין) ניית'ן-היילי נורא קיטשים. משעממים... הסצינה עם דרק לא הפתיעה אותי... ראיתי באינט' סירטון שהיה ספוילר, עם דרק ופייטון קשורה וזה... ומהר סגרתי... בעעעע סה"כ פרק טוב.

LeRanch

New member
פרק מעולה!!!../images/Emo2.gif

היילי וניית'ן היו משעממים רצח
סתם סצנות מיותרות.. כשראו ילדה מציצה מהחלון על מה שקרה באותו יום שקית' נרצח הייתי בטוח שזו היילי!
אבל אז כשהראו את הבחורה הזאת עוברת ליד דן הבנתי שזו היא.. בכלל לא צפוי!
מאות ורייצ'ל חמודים יחד
איך שהם רקדו באמצע הנמל וכולם מסתכליםXDD דרק-פייטון-ברוק: בקטעים האלה (ובמיוחד מהקטע שדרק משחרר את פייטון כדי שהיא תרביץ לברוק) הלב שלי התחיל לדפוק כ"כ חזק!! הייתי מה זה בלחץ
זה אומנם היה צפוי שהיא תדקור את דרק ולא את ברוק אבל איך זה הגיוני שיש לו סכין תקועה בלב, הוא מוציא אותה, מאבד כמויות עצומות של דם ועדיין מצליח לעלות שתי קומות, להרביץ לשתי בחורות, להתגלגל במדרגות ולשבור בטח מלא חלקים ושוב להתעורר?! הקטעים האלה באמת היו טובים אבל קצת מרוחים.. ברוק הייתה פשוט מלכה כשהיא דפקה לו פטיש בגב והפילה אותו במדרגות עם התרגיל מעודדות שהן למדו
ולדעתי פייטון הייתה פשוט צריכה להרוג אותו. אחרי כל הסיוט שהיא עברה לא מגיע לו לחיות:S וסוף סוף לוקאס לא היה האביר על הסוס הלבן!! קצת שקט ממנו בפרק הזה באמת לא הזיק

קובי221

New member
פרק טוב.

לרגע חשבתי שהרוצח זה הבלש הזה מהמשטרה המקומית, בגלל שהוא צחק כזה שתחקרו את הילדה השחורה ששלחה ת'מכתב. אבל ראיתי שלא מתייחסים אליו, ואח"כ מתברר שהוא פצוע-מת, אז היה ברור. אגב, הייתי מופתע לגלות שדווקא הגזע של הרוצח היה שחור. והקטע של הזכרונות מהתאונה של ריד משעמם. ולא היה הרבה קטעים עם זאת מהמחשבים... היא מצחיקה אותי...

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל בקשר לבלש מהמשטרה

כשמורגן התעמת עם ראש העיר די התמקדו בבלש הזה והייתי בטוח שיש לו קשר לרציחות..

ליאני2

New member
גמאני חשבתי בהתחלה שזהו

כי הוא היה לחוץ כזה אז אחרי זה כשירו בו הבינו שאין לו קשר לזה... וממש לא אהבתי את הקטע של ריד והפלאשבאקים.. משעמם מידי.. : \ גם כשהוא דיבר עם מורגן עם הקטע של "תיהיה אדם טוב יותר"... אווי זה היה מסכניי כזה :|

4hilla4

New member
פרק מדהים!!

דווקא אני לא חשבתי שהוא הרוצח!.... מורגן היה פשוט מעולה בפרק הזה!... וגם זה שירו בבלש הזה.. אני דווקא חשבתי שהרוצח יירה בו... נו טוב.. שמתם לב שהשיר שהילדה הזאת שרה זה היה אותו שיר ששמו באנטומיה של גריי שאדיסון בכתה וזרקה את טבעות הנישואים שלה מהספינה לים?? זה הדבר הראשון שחשבתי עליוו..!! סך הכול פרק טוב!

4hilla4

New member
פרק טוב!

גם לי אין כוח להרחיב אבל אהבתי את זה שהוא אמר בסוף במעלית שהבלונדה הזאת אמרה לו עכשיו אתה חייב לתגמל אותי [ או משהו כזה..] ואז הוא אמר שהוא אוהב את הצליל של זה... חחח.. כן,כן,כן,כן... גולי מעצבנת!~

למעלה