אני לא מאמין שנגמר../images/Emo10.gif
הפרק הזה היה כזו סגירת מעגל מדהימה!! נתחיל מההתחלה: המעבר של השישה חודשים קדימה היה מוזר לגמרי
קירסטן בהריון מתקדם, ג'ולי בהריון ועומדת להתחתן עם בוליט, סת' וסאמר נעשו קאוץ' פוטייטוס, ריאן וטיילור נפרדו, פנקייק בכלל נקבה ופרנק עזב
חשבתי שתהיה מעין הקדמה לכל מה שקרה והופתעתי שלא הייתה.. הנסיונות של ריאן וסת' לקנות את הבית בברקלי היו חמודים
והרג אותי כשהשניים האלה חשבו שהם זוג
המפגש של קייטלין עם כל הבוליטס היה מצחיק
ובמיוחד היה מפתיע שג'ולי אמרה שיש לה בן
הלידה בברקלי הייתה באמת מפתיעה וסופי כזו מותקקק
אהבתי שהם קראו לה ע"ש סבתא סופי
הקטע של סאמר וג'ולי כשסאמר הביאה לה שרשרת עם תמונה של מריסה באמת היה עצוב
כל המעבר של החתונה מניו-פורט לברקלי היה מגניבXD היה חמוד שהזוג הזה הסכים למכור להם את הבית
מה שהיה בעיניי הכי מפתיע זה שג'ולי החליטה להישאר לבד ולא להתחתן עם אף אחד. זה ממש לא אופייני לה
הפרידה של סת' וסאמר הייתה חמודה.. והגור של פנקייק שריאן החזיק היה מתוק
הסיור של ריאן בתוך הריסות הבית עם כל הפלאשבקים לפרק הראשון של העונה היה מצוין!! ראו ממש את כל התהליך שהוא עבר מאז שהוא הגיע לניופורט
אח"כ המעבר של איזה 4-5 שנים קדימה: ג'ולי סיימה תואר ראשון וכל המשפחה שלה בקהל מעודדת אותה - באמת סגירת מעגל בשבילה. היא השיגה את מה שהיא רצתה בכוחות עצמה, ילדה את הבן שלה ושמרה על קשר עם פרנק ובוליט. סאמר וסת' מתחתנים - קטע כזה חמוד! היה קורע לראות את בן ואדם עם כיפה
וסופייייי. איזה ילדה מתוקה ויפה היא נהייתה
ולבסוף, ריאן ארכיטקט!! אולי סגירת המעגל הכי מתבקשת שיכולה להיות
והסוף כשהוא שואל את הילד "צריך עזרה?" אולי נראה כסוף די פתוח, אבל זה הסוף הכי סגור והכי מקסים שיכלו לעשות לתוכנית כ"כ מוצלחת
אהבתי כל רגע בפרק הזה ואין ספק שאני אראה אותו שוב בש.ח
הפרק הזה היה כזו סגירת מעגל מדהימה!! נתחיל מההתחלה: המעבר של השישה חודשים קדימה היה מוזר לגמרי