חמישי ב

kml4e

New member
../images/Emo130.gifהנובוריצים 2 פרק סיום העונה../images/Emo130.gif

LeRanch

New member
איזה סיום מעצבן

אם הסדרה תבוטל ככה זו תהיה פשוט התעללות. הפרק היה מצוין אבל זה פשוט לא סיום ראוי לסדרה כ"כ טובה

kml4e

New member
וואוו איזה פרקק

כבר חשבתי לפרוש....אבל אז זה חזר להישרדות
הטוויסט היה נחמד כי באמת הכוחות כבר לא היו מאוזנים ועכשיו זה בערך התאזן... למען האמת אני לא מבינה למה אתם שונאים את סירי..אני אהבתי אותה בהישרדות המקורית שלה ועכשיו חוץ מהקטע שהיא עברה ובגדה בעצם אני עדין אוהבת אותה...היא חכמה וגם די חכמה...ממש מגיע לה לנצח גם פעם קודמת הגיע לה. עובדה שמישהי חלשה כמוה הגיעה כזה רחוק.....והיא לא ישבה על הזנב של מישהו אחר. את גיימס עוד לא החלטתי אם אני אוהבת או שונאת כי הוא תותח אבל הוא גם "יודע הכל" למרות שבסין די שנאתי אותו כי הוא היה יהיר... והקטע שהוא עף היה קורע חחחח ואני בשוק שצט עדין במשחקקקקקקקקקקקקקק כאילו זה באמת היה הגיוני אבל אני בשוקקק חחחחח בקיצור נקווה שיהיה מענין !!

eellaadd

New member
איזה פרק מעצבן

אני לא מאמין שהם לא העיפו את צט האידיוט הזה הכל בגלל סירי הטיפשה הזאת מה היא לא נותנת להם להעיף אותה............. אני לא יודע למה אני לא והב אותה אבל היא מעצבנת כל כך,זה לא ייאמן

snier1991

New member
בחייאת מה אתה רוצה?

אפשר לא לאהוב את סירי אבל היא עשתה היום מהלך מבריק היא אשקרה לבד(לדעתי אמנדה סייעה קצת לשכנע את אוזי שלא היה משתכנע רק מסירי) העיפה את ג'ואל ובכך הצילה את עצמה מהדחה כמעט בטוחה בפרק הבא וזה בלי אפילו להזכיר את זה שהיא בסכנה פשוט שחקנית מבריקה, אז להגיד עליה טיפשה זה פשוט בולשיט

eellaadd

New member
אני מסכים איתך שהמהלך הזה הי מאוד חכם אבל

יש הבדל בין מהלך אחד חכם לבין חוכמה..... אם היא הייתה מציעה להעיף מישהו אחר אז היתי מבין את זה אבל להעיף את גואל זה פשו טיפשי אין מילה אחרת לזה, הם יודעים שבאתגרים(חלקם הגדול) צריך כוח פיזי ועכשיו היה את המתמודד השני הכי חזק במשחק איתם בשבט,והם החילטו להדיח אותו. אני מסכים עם זה שזה היה מהלך שעזר לסירי מצד אחד אבל מצד שני זה גם יפריע לה בהמשך בגלל שהם כל פעם יעיפו מישהו אחר(בגל שהם יפסידו באתגרים) ובסוף זו גם יכולה להיות היא. המהלך היה נכון מבחינתה לזמן הקצר אבל לטווח הארוך זה לא משהו... אני מסכים שטיפשה זה לא המילה הכי מתאימה אבל לא ידעתי איזה כינוי לתת לה חח

eellaadd

New member
הכותרת לא מתאימה להשמך ההודעה ואני לא מוצא כו

כותרת מתאימה לא להתחיס לזה בבקשה

snier1991

New member
נכון שהיה עדיף להדיח מישהו חלש יותר

אבל ג'ואל הוא המטורלל שכל הזמן מנסה לדפוק מישהו ולבנות ברית חדשה או משהו בסגנון בגלל זה היה צריך להדיח אותו ולא מישהו אחר

eellaadd

New member
הוא דפק רק את ההוא פעמים ואני היתי עושה אותו

דבר בגלל שאם הוא היה מצליח הוא היה המנהיג של השבט וזה לא טוב במיוחד לגואל.....

snier1991

New member
מנהיג זה הדבר הכי גרוע להיות

בגלל זה ג'ואל היה מטומטם בכך שהוא הדיח אותו. כל המנהיגים אף פעם לא נכנסו אפילו קרוב לטופ 8(רובם לאיחוד לא הגיעו אפילו) להחליש אותו זה סבבה אבל להדיח אותו לגמרי רק בשביל להגיד תראו אותי אני תחמן זה טיפשי

eellaadd

New member
נכון,עובדה שהוא הודח ועכשיו אין שם מנהיג

אבל אני לא מבין מה אתה רוצה לומר אולי זה בגלל בשעה אני אקרא ת זה שוב מחר ואגיב שוב

למעלה