חמישי - ארה"ב

Mikel20

New member
חמישי - ארה"ב ../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק שלא צריך להריץ אותו... קק"ל שיחקה פשוט מצויין, בייחוד בסיום הפרק, קניתי לחלוטין את ההסטריה של ברוק, נהדר! לא להאמין, אפילו אני כבר מרחם על ברוק
רידג' ממש זבל של בן אדם - הוא יכל לפחות להגיד לברוק שהוא לוקח אותם לפני שהוא הולך, הוא כזה סמרטוט של סטפני. וגם ת'ורן סוף סוף מתחיל לקבל איזו שהיא עלילה...אני מקווה שלפחות מכינים לו משהו שווה ולא עוד שטות סטייל השידוך עם טיילור

../images/Emo58.gif

ברוק פשוט מסכנה. אין לי מילים. היה לי כל כך קשה לצפות בה מתפרקת. אלוהים. התסריטאים עשו עבודה טובה השבוע. הם לקחו את כל הדברים שחשובים לברוק ופשוט ריסקו אותם. הם כתשו את הדמות. איך היא תתאושש מזה?

Mikel20

New member
מה זאת אומרת איך?

זה לא ברור? בעוד משולש מאוס ולעוס שיתיש את כולנו למוות
....מי אמר ניק/טיילור/ברוק וטיקי/בריקי תינוק קטן ומסכן????

Indiman1

New member
אני לא יודע מה לעשות עכשיו...

להמשיך לראות את פרקי ארה"ב או לחזור לראות בקצב ישראל.. הבעיה היא שאם כן, אני אצטרך לחכות חצי שנה עד לפרקים חדשים!! בכל מקרה, אני אדחה את ההחלטה לאחרי הבחינות

Mikel20

New member
שישי ../images/Emo58.gif

עוד פרק נהדר של קק"ל..ברוק של תחילת שנות ה 90 חזרה ובגדול, ידעתי שכשנותנים לדמות הזאת משהו אחר להתעסק איתו חוץ ממשולשי אהבה מגעילים אפשר באמת להנות ממנה. לשם שינוי בקרב הזה, אני טוטאלי עם ברוק! (מי היה מאמין?)

idan2602

New member
שמישהו יסביר לי מה קרה עם ברוק?אני לא עוקב

אחרי הפרקים של ארה"ב אבל ממש מעניין לשמוע מה קרה.למה ברוק התרסקה?

../images/Emo58.gif שישי ארה"ב

קק"ל פשוט מהממת. אני רואה אותה מאבדת את העשתונות ואני מאבד את העשתונות. אלוהים, כל מרכז החיים שלה היה סביב הילדים - אין לה עבודה, אין לה בן זוג. כל מה שנותר לה הם הילדים ועכשיו גם את זה הם לקחו. הסצנה בסוף עם רון מוס הייתה מעולה. רון מוס היה דביל כהרגלו, אבל קק"ל מלכה
הסצנה של ניק וסטפני הייתה גם טובה מאוד. ניק שם לסטפני מראה מול הפנים. ברור שהיא לא תסתכל.

למעלה