חמישישישי

חמישישישי

נה ננני ננה הופה היי הוא כאן חמישי הזה וכשהוא יסתיים יגיע הסוף של השבוע יששששש
סופרת את השעות שיהיה יום חביב ונחמד לכווולם רק טוב!!!

alondli

New member
כבר ממש קייץ בחוץ..../images/Emo13.gif אני שמח שאת פוצחת ב..

ריקוד המשושים..
, אבל מי שמסתובב בחוץ שיגן על עצמו מפני השמש, יחבר כובע רחב שוליים למשושים וישתה הרבה מים מבקבוק הצוף..
יום נעים וסופ"ש..רגוע יותר..

ערב טוב לכווולם

היה חם היום כמה חם היה? מאאאאאאד גררררר כמה שאני מתגעגעת לחורף של לפני 80 שנה אמממ רוחות גשמים ברקים ורעמים
ועכשיו מה? יומיים בשנה חורף וכל השאר חום לחות ג'וקים טפיייייי
ולמרות כל זאת אלונדילההה אני מקפידה לא לפספס בשום יום את ריקוד המשושים שלי נה ננני נננה נה
מזמינה את כל מי שרוצה להצטרף למרות החום זה בהחלט משחרר
שיהיה ערב חמישי נעים
רק טוב!!!

אני רוצה להבין

איפה כולם? החום ייבש אתכם? הא? הנה משהו שאולי יביא אתכם עד פתח המטבח
רק טוב!!!

פלרית

New member
ערב טוב

יום חמישי אתם יודעים סוף שבוע,
קניות, בישולים נקיונות. אני עכשיו עושה אתנחתא לפני שטיפת הריצפה. אז הייתי בסופרמרקט לפנות ערב ועמדתי בין האנשים בתור ארוך לפני הקופה. לפתע בקצה התור הגיע חייל נוטף זעה עם בקבוק מים מינרלים שרוצה לקנות לדרך. החייל פנה לעומדים בתור ואמר שעוד 10 דקות יש לו רכבת. מייד כל האנשים בתור פינו לו מקום לעבור להגיע לקופה, תוך כדי אמירה הוא חייב לעבור, חייל, עוד 10 דקות יש לו רכבת. כולם פינו מקום בהבנה ובאהבה!. שהחייל עמד ושילם לקופאית הסתכלתי עליו, בחור גבוה יפה, פניו נוטפות זיעה, וחשבתי הוא יכול להיות ילד שלי כי עוד מעט גם הבן שלי יהיה ככה. שאלוהים ישמור עליו. החייל יצא ורץ עם התיק על הגב לתחנת הרכבת. זהו הלכתי לשטוף ריצפה.

ש ר ה לה

New member
אני חזרתי רק עכשיו מהמספרה...

יום עמוס לעייפה משמונה בבוקר, ועם פסק זמן של שעתיים לשחרר מעט את הרגליים.... תודה לך גחלילי על ריקוד המשושים שלך...., אהבתי ואפילו רקדתי...
כאמור, אני בחלק מהזמן גם "שרית הספרית"

w o m a n 10

New member
סופשבוע כבר הגיע ../images/Emo29.gif

בשבת אני נוסעת לכמה ימים למלון מצפה הימים. להתרגע בג'קוזי אל מול נוף משגע... לחזור לקרוא... כבר מלאן ת'אלפים זמן לא קראתי ספר אמיתי. לשתות המון תה צמחים להביע סולידריות עם ברק ולאכול אוכל צמחוני בעודי חושבת על הפולקה של אלונדלי
אני מתכננת גם מאסג' קצת אממממ...
אם יתממש אספר כשאחזור. רציתי לשאול את ניקו על פינות חמד בראש פינה והסביבה אבל הוא כמובן נעלם לי דווקא עכשיו
אז אם מישו יודע... לא טיולי סיירת... אשמח לשמוע. לילה טוב אנשושים וסופ"ש קסום

פלרית

New member
תהני, מקום מקסים ../images/Emo99.gif

בראש פינה בחלק העליון של המושבה יש את המדרחוב עם הגלריות של האומנים ופתוח בשבת. ממליצה להסתובב המדרחוב ולהנות מהבתים הישנים והמיוחדים של ראש פינה ומעבודות האומנים. מתחת למושבה (ליד הבית קברות) יש את הכניסה לנחל ראש פינה. אני הייתי שם בחורף וזרמו מים בנחל והכל מסביב היה ירוק ופורח. בימים חמים אלו בטח כבר הנחל יבש ומסביב הצמחיה צהובה. סיפורים על ראש פינה: המתישבים הראשונים שהגיעו לראש פינה באו מאירופה והיו עירוניים. הם הקימו את המושבה ראש פינה ורצו להיות חקלאים עובדי אדמה. היה להם מאד קשה כי לא ידעו כלום חקלאות. הם שתלו צמחי תפוחי-אדמה, הצמחים גדלו ופרחו, ואז לאחר הפריחה צרה צרורה אין פירות....איפה כל היבול של התפוחי-אדמה , הרי הצמחים אחרי פריחה כבר...? המצב היה קשה ואז הם מחליטים לשלוח משהו לאירופה לגייס תרומות ליישוב ראש פינה. בחור חמוד נוסע לאירופה ומספר על היישוב הנמצא במקום נהדר על גבעה ליד נחל ראש פינה, והכל מסביב ירוק ומים זורמים בנחל. הבחור חוזר לארץ ומחו"ל מחליטים לשלוח עזרה: שלוחים מומחה לבניית אוניות עם חומרי בניה, שיבנה אוניה לנחל ראש פינה....

צילוש43

New member
תהני לך..../images/Emo24.gif

בחרת מקום נפלא..
נוף ואווירה עוצרת נשימה
נכנסתי כבר מאוחר להמלצה.. אך בטוחה אני כמו שאותך מכירה
שבכל מקרה תהני ותחפשי את "המפתיע" והמהנה
בלוי נעים
ולא להתמכר

w o m a n 10

New member
תודה בנות ... אכן היה מהנה ../images/Emo23.gif