חמישיית הזרים

סלים וארזה

New member
מנהל
חמישיית הזרים אחרי שבחרנו את חמישיית הישראלים/מתאזרחים, הגיע הזמן לבחור את חמישיית הזרים.
יש לי שני שחקנים שלדעתי הם ברמה מעל הליגה כולה:
שון ג'יימס בעמדה 5 ודווין סמית' בעמדה 3.
את הקו הקדמי אני אשלים עם ג'וליין רייט מראשון שלדעתי עדיף על ג'וש דאנקן.

הקו האחורי הוא בעייתי כיוון שרוב הגארדים הם ישראלים.
מארדי קולינס מאשדוד אחלה שחקן, אבל הקבוצה לא משהו. פול סטול מחיפה לא יציב. נראה לי שאבחר בג'רום דייסון מחולון ביחד עם ג'יי אר ריינולדס מהרצליה

מחליפים:
מארדי קולינס (אשדוד)
היקמן (מכבי ת"א)
דונטאה סמית' (חיפה)
מרכוס דאב (אשקלון)
אלי הולמן (אילת) בגלל הגובה בעיקר.

נראה לי שעשיתי עוול לירושלים, אבל אני לא מוצא את מי להכניס משם.

Puskas

New member
זה כבר קשה יותר.. PG- קולינס- שחקן NBA לכל דבר ועניין.
SG- דייסון- כזו מפלצת לא ראיתי מזמן..
SF- דונתיי סמית'- יעיל ומגוון מאוד.
PF- קרייג סמית'- הבן אדם משחק 6 דקות אז הוא יקלע 6 נ"ק.. יעיל בטירוף, מוכשר מאוד ושחקן NBA לכל דבר ועניין.
C- האסל- דאבל דאבל רוב העונה, גבוה מעולה שחיסל אפילו את הולמן מאילת בקרב ביניהם, יופי של גבוה.

ספסל: סטיט (הפועל), בק (הרצליה), דווין סמית' (מכבי), קלי (הפועל), ג'יימס (מכבי).

סלים וארזה

New member
מנהל
הבעיה עם קרייג סמית' היא ההגנה הבנאדם לא שומר טוב ותנועת הרגליים שלו היא מעליבה. אז יקלע 6 נקודות ב-6 דקות,אבל יחטוף 8 באותן דקות

1krembo1

New member
מאתגר.... אני אלך על-
חמישייה:
ג'רום דייסון
רומל בק
סקוטי הופסון
פאט קלאתיס
פרנק האסל

ספסל:
מארדי קולינס, דיוויד לוגאן, דרון וושינגטון, קרייג סמית', שון ג'יימס

????????? מה יש לכם מדייסון ...מזכיר את דויד אנקראם בזמנו סקורר שיכול לתת 30 אבל הגנה לא יתן ובכלל הוא כבר הרבה משחקים לא מגיע ל18
רומל בק שחקן הרבה יותר מגוון ממנו וסקורר יותר טוב ממנו
דויד לוגאן אסון לכל קבוצת כדורסל ...
קרייג סמית שומר גרוע מבצע עבירות בחסד
שון גימס שחקן טוב אבל לבטח לא יכול להיות יותר מסנטר משני במכבי ל14 -18 דקות
קלאתיס שחקן טוב לדעתי עם הכישרון הגדול ביותר בליגה
דרון ווישנגטון שחקן טוב ל3 על 3 לא יותר מזה
קולינס שחקן ברמה גבוהה
ומה עם גולייאן רייט שכחתם

סלים וארזה

New member
מנהל
דווקא בחרתי בג'וליאן רייט, לא שכחתי שון ג'יימס שחקן מצויין גם מחוץ למכבי ת"א.
את קלאטיס אני מחבב, אבל יש תחושה שהוא לא נותן את כל מה שהוא יכול (או שאולי הוא לא יכול?)

לגבי סנטר, קשה לי לבחור מישהו בין 2.01-2.04. אני רציתי מישהו שמסוגל גם לסגור רחבה.

צ י נ י

New member
סוף סוף מישהו אומר את זה מה נסגר עם הבחירה של כולם בדייסון וחלק בהאסל?
כאוהד חולון אני פשוט לא מבין את זה

סלים וארזה

New member
מנהל
אז מה הבחירה שלך? אני חושב שדייסון בצד ההתקפי מספיק טוב כדי לכסות על הצד ההגנתי. אחרי הכל הוא גארד. האם שאראס שומר טוב? האם סטיב נאש? אפשר לכסות על שמירה לקוייה של גארד, פחות על שמירה לקוייה של פורוורד או של סנטר.

mikiarb

New member
לפי דעתי סקוטי הופסון ....הזר הטוב בליגה . 1. קולינס
2, רומל בק
3.סקוטי הופסון
4,אדריאן אוטר
5. שון ג'יימס

tristan79

New member
הייז מגיע עם רקורד מאוד מרשים אבל הוא בערך 5 דק' בליגת העל שלנו, וכבר חווינו שחקנים עם נתונים ויכולות על הנייר שלא ממש הצליחו להביא את זה לידי ביטוי אצלנו.

tristan79

New member
יש תמיד את העניין של התנגשות בין ההגדרה של השחקנים ה"טובים" ביותר, לבין המצטיינים.
שון ג'יימס הוא אולי, לדעתך, הסנטר האיכותי בליגה, אבל הוא רחוק מלהיות הסנטר (או לפחות מה שמוגדר ככה אצלנו) עם הסטטיסטיקות המרשימות ביותר בליגת העל.
ובסופו של דבר גם אני הכנסתי אותו לרשימת הזרים הטובים שלי, כי סנטרים אמיתיים הם נדירים במחוזותינו.

הרשימה שלי:

PG - מארדי קולינס
SG - סקוטי הופסון
SF - דרון ושינגטון
PF - ג'וליאן רייט
C - שון ג'יימס

ספסל: דזמונד סטייט, ג'רום דייסון, דונטה סמית', פרנק האסל, אלי הולמן

mikiarb

New member
דרון ושינגטון שחקן מאוד מוגבל ל-ט-ע-מ-י . קליעה די חלשה מבחוץ,שליטה מוגבלת בכדור ........
מתאים לעמדה 4 בליגה שלנו לקבוצה קטנה .
דונטה סמית,פלס,רומל בק .......... כמה וכמה רמות מעליו .

tristan79

New member
אין ספק שיש לו יתרונות מצ'-אפ שבאים לביטוי הרבה בזכות שבליגת הגמדים שלנו הוא יכול לשחק בעמדה 4
אני מסכים לגבי חולשת הזריקה מבחוץ שאולי מונעת ממנו להיות SF יותר אפקטיבי, אבל ל-ד-ע-ת-י השליטה שלו בכדור דווקא די טובה, והרבה מהמשחק ההתקפי של נתניה עובר דרך הידיים שלו (יותר מאשר במקרים של פלס, דונטה סמית' ואולי גם רומל בק, אבל אותו יצא לי לראות מעט מאוד).
תוסיף לזה יכולת ריבאונד טובה וניצול של האתלטיות והידיים הארוכות לחטיפות (2.5 בממוצע למשחק) וחסימות (1 למשחק) ולא פלא שהוא אחד השחקנים היעילים בליגה.

למעלה