חמישייי:)

חמישייי:)

אז מה? חזרתם ללמוד? היה אמור להיות לי סיור מעפן אבל לא קמתיD: חזרתי ממש מאוחר מת"א מצויידת בקומיקסים חדשים, דיסקים חדשים, והספר השני של דקסטר:p שאלה יומית: אם הייתם כותבים היום תשאלה היומית, מה הייתם שואלים:p?

moshe present

New member
חמישי אללה מחר שישי :)

כן חזרנו "ללמוד". האמת אני אמורה להיות עכשיו בשעור ספרות. הממ... היו שעתיים מחנכת-בטח כמו לרובכם, שבהם בעקר עשינו כלום. אחר כך ירדנו לארומה :). זה מסוכן להיות עם האוטו... אף פעם לא היה קל יותר להבריז. ועכשיו אני אלך לישון לי עד איזה שלוש ווהו. קבלתי זימון לדוברות ומידע, וזימון לסנפיר בדרך. מגניב. הייתי שואלת אם למדתם היום באמת? לילה טוב אנשים :)

litaf1

New member
חזרנו ../images/Emo4.gif

והיית שואלת.. ממממ האם התגעגעתם לבצפר?

Black Balloon

New member
אהאעהאהאאאה

אז כן, חזרנו ללמוד. היה די נחמד בבצפר. היו שעתיים מחנכת (קיבלנו מערכת קבועה, רק 25 שעות בשבוע!
), אח"כ שעה חלון ואני וחברות רצינו לצאת מהבצפר, לעשות סיבוב, אבל לא נתנו לנו לצאת, אז טלי (חברה) ואני יצאנו דרך הסורגים והלכנו להציק לילדים בגן. סתם, לא להציק. סתם לראות כמה הם חמודים/מעצבנים, והייתה שם ילדה כ"כ יפה. בת 3-4 בערך, בלונדינית עם עיניים כחולות מדהימות.
כזאת מתוקה. רצתה שניתם לך כיף. בכל מקרההה, אח"כ היו לי שעתיים אזרחות ואז חיבור. ב-5 ישלי תור לרופא וב-6 וחצי יש מסיבת יומולדת לחברה בפיצה. יהיה כיף. ואמממ הייתי שואלת... לא יודעת. שכחתי.

Blue Aura

New member
סוףסוף חזרנו ללמוד!../images/Emo178.gif../images/Emo189.gif

ווווווווקיבלתי זימון לתפקידי לחימה התנדבותיים ששם התפקיד שאני רוצה!!!!
זה ב-9.1 וזה יומיים בניצנים, מי גר קרוב?

Blue Aura

New member
אבל את גרה ביבנה, יבנה רחוק!../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

זה בניצנים, אזור אשדוד.*_*"

חמישיט! ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

איכ איכ איכ חזרנו לבצפר!! לא האמנתי שזה יקרה... חח למרות שהיה דיי מצחיק.. איך שהגענו לשם היה מצלמות של ערוץ 10- חח תסתכלו היום תראו תבצפר שלי ויש מצב שגם אותי? חח על הבוקר היה צריך להיות לנו שיעור חברה, אבל עם המורה של המערכת אז זה היה עם המורה לאנגלית.. חח היא באה לנו עם דף "אמרו לי לעשות לכם שיעור חברה.. אני צריכה לשאול אותכם מה שלומכם- למה שיהיה לי אכפת? אני צריכה לזהות פה מצבי מצוקה- כולכם נראים לי במצוקה.. לשאול מה עשיתם בשביתה- לא מעניין אותי.. בואו נלמד אנגלית!" ואז שיגעתי כל היום את המורה למחשבים כי שכחתי על מה הפרוייקט שלי אז הוא אמר לי להזכר חח ואמרתי לו שיש לי חור בזכירון והוא לא האמין לי והוא אמר לי לשבת ולמלא את החור.. לכו תסבירו לו שסמים פוגעים בזכרון לתווך קצר... ואז שיגעתי אותו שאני חולה ואני עומדת למות ואני חייבת ללכת הביתה אבל הוא לא באמת הקשיב לי ואחי חזר היום מחו"ל! הוא היה 9 חודשים בארה"ב ולא ראיתי אותו חוץ מכמה שימים כשהייתי שם, והוא חזר. ואם הייתי צריכה לשאול תשאלה היומית הייתי שואלת: עד כמה מ-1 עד 10 אתם מבואסים שחזרנו ללמוד?

m i c k e y 15

New member
נמנמ מי עוד קיבל מכתב מצהל???זימון משו אעאע

אני יורדת למטה בתומי להביא לחברה חומר בהיסטוריה למבחן ואני שמה לב לתפע למעטפה רשמית ביותר עליה חתום צהל...וכתוב: "למזרחי מיכל!" כולי פוחדת אלוהים מה הם יעשו לי וזה וכתוב: 'זימון למבחני התאמת לאשכול: הדרכה ביחידות השדה ובבסיסי הטירונות.' ומה הקטצ' זה שאני יכולה לוותר על הקורס רק ביום המיון עצמו ולא אחריו... זה באסה!!!!! אני לא יודעת אם בא לי להדריך עדיין.... אררררררר מה-אני-עושה-?

Efrat K

New member
אני קיבלתי משהו מוזר מחיל הים

והם מבקשים להביא את התעודה של שנה שעברה,איזה יופי "למה רק בספרות והיסטוריה יש לך 100?".

oneman2

New member
בית-ספר!!../images/Emo24.gif

כבר שכחתי כמה כיף בשיעורי ספרות
היו לנו שעתיים עם המחכנת, שעתיים חופשיות (!! המורה לאנגלית החליטה שהיא רוצה לטוס לדרום אפריקה בדיוק כשהשביתה נגמרת) ואז שיעור ספרות.

כן חזרנו ללמוד../images/Emo6.gif

מוזר היה לקום בבוקר בידיעה שחוזרים ללמוד
הייתי אמורה להתחיל ברבע לשמונה לפי ההמערכת.. אבל זה יוצא על משהו שאני צריכה לבוא אליו פעם בשבועיים.. אז באתי ב8:30 אבל אז חברה שלי שלחה לי הודעה בדיוק, שיש חינוך עם המחנכות. אז יצא שאני הייתי היחידה בכיתה עם המחנכת.. אז יצא שדיברתי איתה שעה שלמה.. על כל מיני דברים.
דווקא היה ממש נחמד. אחרי זה היה כרגיל, סוציולוגיה, אנגלית, ואזרחות. דווקא היה נחמד מחר אין לי בית ספר לפי המערכת. ביום ראשון מביאים לנו מערת חדשה שנכנסת לתוקף ביום שלישי. בסוף מועדף חורף אנחנו עושים רק בחיבור. ואזרחות ואנגלית בקיץ.. וכמובן שאר המקצועות. בהצלחה לכולם.. והישרדות מהנה בשנהה האחרונה בבית הספר.

קיבלתי זימון לעתודה! ../images/Emo152.gif [וגם גלי D:]

אז מה אם אני לא רוצה עתודה, תנו להתלהב

ולשאר כותרות היום:

יפה שהם נזכרו לחתום על הסכם שהציעו להם לפני חודש ולהכריז על זה 5 דק' לפני שמונה. קרציות. הגעתי כמו ילדה טובה בזמן לבית ספר (8:30), אבל ההנהלה החליטה שמתחילים רק ב10! אז היינו שעתיים עם המחנכת, ואז למדנו שעתיים מתמטיקה ושעה תנ"ך...וזהו. (כי המורה הכפרעליו בציור שיחרר אותי, כי סיימתי את הפרוייקט
) ועוד מעט יש לי שיעור מתמטיקה ואין לי כוח

linoy7

New member
אז מה, כולם קיבלו זימון למיונים?../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אני קיבלתי למיונים באשכול טיפול באדם
24.1 בצריפין. יש מישו ביום הזה?
ועכשיו... החזרה לבי"ס
קודם כל, איך ששמעתי בבוקר שהסתיימה השביתה- קפצתי מרוב אושר!
והבשורה העוד יותר טובה היא שהמיקודים אמורים להתפרסם בשבועיים הקרובים אז בכלל יצא לנו טוב
נו, לפחות זה...
וכמובן, כל מורה עם הנאום שלו וזה...
כמה מוזר היה ללמוד שוב אזרחות ומתמטיקה
אבל מה, התגעגעתי למורים האלה
אבל מה הבאסה? ללמוד עד 4.
כבר כואב לי הראש
וחבל גם שאני לומדת ביום שישי
המ, טוב.
המשך יומנעים!
ומה הייתי שואלת?... אממ.. למה תפוז כ"כ מטומטם?!

למעלה