חמישיות העונה- All NBA teams

rapgamer4ever

New member
חמישיות העונה- All NBA teams

העונה נגמרת אוטוטו וזה הזמן לחלק תארים. במקום לשאול בפעם האלף מי ה-MVP או להתעסק בתארים מטופשים כמו השחקן השישי, חשבתי שיהיה מעניין לפתח דיון על מגוון רחב יותר של שחקנים.

חמישייה ראשונה:
G- קרי, הארדן.
F- לברון, דיוויס.
C- מארק גאסול.

בחירות די קלות וטריוויאליות בעיני.

חמישייה שנייה:
G- פול, ווסטברוק.
F- אלדריג', מילסאפ.
C- בוגי קאזינס.

בעמדות הגארד אין מישהו שיכול לאיים על השניים האלה. בפורוורד אלדריג' בחירה טבעית, על המקום השני יש הרבה מתחרים. אני לא שלם עם הבחירה במילסאפ מכמה סיבות:
- לא ברור אם הוא בכלל יותר טוב מהורפורד. כלומר- אנחנו מחפשים לתת קרדיט לשחקנים על העונה המדהימה של אטלנטה ולא בטוח שמילסאפ אמור להיות הכתובת הראשונה.
- יש שחקנים עם סטט' טובה ממנו בבירור שגם משחקים בקבוצות מנצחות כמו גריפין וגאסול.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
בעמדת הסנטר קאזינס אמנם רחוק שנות אור מהפלייאוף אבל היכולת האישית שלו מפלצתית. הוא שחקן של 24-13 שמושך דאבל טימים יותר מכל גבוה אחר בליגה. הוא גם משתפר בהגנה.

חמישייה שלישית:
G- קיירי, קליי תומפסון
F- גריפין, קוואי
C- פאו גאסול

בצער רב השארתי את ג'ון וול בחוץ. הוא לדעתי ה-snub הכי בולט אבל בהשוואה מול קליי תומפסון נתתי את היתרון להצלחה קבוצתית. לילארד, קונלי, טיג, ג'ימי באטלר- כולם יפים וטובים אבל לדעתי לא עשו עונה מספיק טובה בשביל להיכנס.
בעמדות הפורוורד בחרתי להכניס את גריפין למרות שפספס 15 משחקים. הוא אמנם לא נראה עוצמתי כמו בשנה שעברה אבל עדיין שחקן מצוין שגם לא מקבל מספיק קרדיט על כמות האסיסטים המרשימה שלו. קוואי החמיץ כ-15 משחקים גם כן אבל זה מתגמד ביחס למעמד החדש שלו בספארס, הוא הפך העונה לשחקן המוביל ועדיף על פני זיבו, נוביצקי ואחרים שנשארו בחוץ.
את גאסול בחרתי לשבץ כסנטר פשוט כי זה נוח, לא יודע אם הוא היה נבחר מעמדות הפורוורד בעוד שאין מועמד בולט מלבדו כסנטר בחמישייה השלישית.

שני שחקנים שלא ממש ידעתי איך לאכול- הורפורד ודאנקן. החשיבות של שניהם מכרעת בקבוצות מצוינות אבל הסטטיסטיקה יחסית בינונית וגם העמדה שלהם לא הכי מוגדרת, אפשר לשלב אותם גם בפורוורד וגם בסנטר. מכיוון שבחרתי במילסאפ על פני הורפורד ובקוואי על פני דאנקן הגעתי למסקנה שהשדה עמוס מכדי שהם גם יכנסו.

יאללה, אשמח לשמוע את דעתכם.

מצחיק, שמעתי מוקדם יותר היום את הפודקאסט של לואו

והם דיברו שם על החמישיות, אז עצרתי שנייה ועשיתי לעצמי רשימה והיא נראית בול כמו הרשימה שלך חוץ מזה שקאזינס ופאו מחליפים אצלי מקומות. כן, כנראה שאישית קאזינס היה יותר טוב אבל לא יכולתי להתעלם מהעונה המדהימה שעברה על פאו ולגמריי סחב אותם התקפית העונה.

הייתי מאוד קרוב להכניס את הורפורד במקום קאזינס ואת טיג במקום תומפסון שקצת התקרר בחודש האחרון אבל בסוף השארתי כמו שזה. הם לדעתי ה-"snubs" הבולטים אבל אין מה לעשות, תמיד יהיו שחקנים טובים שיחמיצו, סטייל גוראן דראגיץ' משנה שעברה.

rapgamer4ever

New member

טוב לדעת שאתה שותף איתי להחלטות הקשות

&nbsp
ציינת את דראגיץ' כ-snub בשנה שעברה אבל האבסורד הוא שגוראן דוקא נבחר לחמישיית העונה השלישית. הוא לא נבחר לאולסטאר והעיתונאים החליטו לתקן את המעוות ולפרגן לו ביג טיים, לדעתי בצדק.

Cade Foster

New member
הבחירה לחמישייה הראשונה

היא אולי הכי קלה בהיסטוריה. יש לך את זה אפילו לפי עמדות וכן, זו בדיוק החמישייה שבחרת.
&nbsp
את השנייה הייתי משפץ קצת - את פאו וקוואי הייתי מקדם על חשבון מילסאפ וקאזינס. מדגדג לי להכניס את טיג במקום פול בגלל הקרדיט שצריך לתת לאטלנטה, אבל טיג סיים חלש מאוד את העונה, עד נקודת האמצע טיג היה לדעתי מועמד MVP, לא פחות.
&nbsp
בחמישייה השלישית תומפסון הוא באנקר כמובן, את טיג אני מרשה לעצמי הפעם להכניס במקום קיירי (למרות עונה טובה מאוד), קאזינס נכנס לכאן כסנטר ולפורוורדים אני אבחר את דריימונד גרין ופול מילסאפ כדי לפרגן עד הסוף לשתי הקבוצות שנתנו עונה סדירה אדירה כל אחת בקונפרנס שלה.
&nbsp
אני לא זוכר כמות כזו של SNUBS... וול, לאורי שהיה אדיר בתחילת העונה, קונלי, לילארד, אליס, באטלר, קיירי, ראנדולף, דאנקן, גריפין ועוד נחסך לנו כאב ראש בגלל הפציעה של דוראנט...

rapgamer4ever

New member
לכריס פול לדעתי יש קייס MVP שקט

ברור שהוא לא יבחר אבל לדעתי הוא לגמרי ברמה של לברון-דיוויס-ווסטברוק.
פול מוביל את הקליפרס בצורה משכנעת לעוד עונה של 55 ניצחונות ויתרון ביתיות. הסטטיסטיקה שלו מצוינת כרגיל, מבלי לשים לב הוא אפילו התקרב למועדון 50/40/90.
אני חושב שפול עושה עונה לא פחות טובה מווסטברוק.

, ווסטברוק הידרדר בחודש האחרון

הוא היה בעיני השלישי הבלתי מעורער עם סיכוי אפילו לעלות עוד לפני שלושה שבועות, אבל מאז הוא ממש הידרדר. ב-11 המשחקים האחרונים, 36% מהשדה, 28% משלוש, 5 איבודים. כל ההתקפה בנויה על היצירה שלו מהטופ אוף דה קי אבל זה פשוט מוגזם. עכשיו הוא איפשהו במיקס עם דיוויס-ג'יימס-פול על מקומות 3-6.

למעלה