חמישה

חמישה

דברים היותר טובים שקרו לי במהלך החודש החולף: # עברתי מבחנים קשים מנשא, בציון של ילדה מחוננת |אני גאון
| נפטרתי מקורסי קיץ יקרים וקשים. # נחגגו 5 חודשים מדוייקים להיותי בת 18 חורפים
# חודש מלא של עבודה מספקת, כיפית ורווחית בטירוף. ועוד היד נטויה # תוך שבועיים, 2 ביקורים שווים שווים בירושלים
# כמעט מלתחה שלמה ומחודשת
חמישה דברים עצובים
: ¤ ציערתי יהודי לשווא.סתם, וזה מרגיז! ¤ הורדתי 5 קילו.(אין אוכל כשר בסביבת העבודה, ואין לי כח להסחב עם כריכים וכל זה) ועכשו כולם חושבים שאני מאוהבת . ולא! אני לא! ¤ הוצאתי מעל 2000 שקל על עצמי|כואב הלב||הגזמתי| ¤ לא שומעת שירים ¤ לא בא המשיח. לא חוזר גלעד
זהו

איזה מותק שאת ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך! על המבחנים וזה.. הלוואי עליי להיות מחוננת
תזכירי לי ממתי חוגגים 5 אביבים*? ו..לכבוד מה המלתחה המחודשת? כסף מיותר אה?...
הורדת 5 קילו מזה שאין אוכל כשר בסביבת העבודה????? כאילו, את לא אוכלת כלום?? מה נסגררר.....

תודה/tapuzforum/images/Emo9.gif

צודקת- זה אביבים. לפי העברי אני בפורים. בלועזי זה פסח.. אממ, וככה זה שיש כסף מזומן ביד- הוא אוזל במהירות מדהימה וכואבת./tapuzforum/images/Emo122.gif ואני חיה על נסקפאים ואבטיח. אני פשוט שוכחת לאכול שאני מגיעה הבית. ואין לי זמן וכל זה...

ה5 שלי..

*גיליתי שהבנות שיהיו איתי בדירה שנה הבאה ממש מתוקות ב"ה /tapuzforum/images/Emo13.gif *קיבלתי ציונים מפתיעים בבגרויות /tapuzforum/images/Emo13.gif *סיימתי את עבודתי בתור מצילה עם תעודה מפוארת /tapuzforum/images/Emo13.gif *אחי הקטן והמתוק כמעט מצליח לבטא את שמי /tapuzforum/images/Emo13.gif *ביחס לחודש הקודם החזרות וההקלטות באולפן השתפרו פלאים ב"ה /tapuzforum/images/Emo13.gif דברים לא טובים: *נמחקו לי כל ההודעות מהפון /tapuzforum/images/Emo10.gif *החודש איבדתי חלק נכבד מהתמימות שעוד היתה לי /tapuzforum/images/Emo10.gif *סיימתי את העבודה שלי בתור מצילה /tapuzforum/images/Emo10.gif *רבתי עם אביאל /tapuzforum/images/Emo10.gif וזהו, 4 מספיק.. אנלא מתלוננת. אה ו.. בזבוז כסף, קניות,בגדים חדשים וכד` כבר לא מזיז לי..

שרות לאומי?

איזה עיר? איזה תחום? את למדת מצילות? או איך שלא קוראים למקצוע הזה ??.. חחח נשמע טוב... ותשלימי עם אביאל
תשיבי אותו לכאןןןןן!! מה אתם ילדים קטנים?

אנחנו ילדים קטנים.

עובדים על זה.. יהיה פסדר בסוף. אני יעשה שירות ברמת גן, מרכז להעמקת יהדות.. עשיתי קורס הצלה ונהנתי /tapuzforum/images/Emo13.gif אממ.. לא יודעת מה עוד שאלת חח.. לילה טוב שיבשיב /tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה