חמישה ימים בבנגקוק

כסלוית

New member
חמישה ימים בבנגקוק

שלום,
אני נוסעת עם חברה לבנגקוק לחמישה ימים, 3 ימים מלאים ועוד יומיים חצאי ימים בגלל הטיסות (אם כי אלו ימים רלוונטים כי אנחנו מגיעות אחרי טיסה קצרה ולא עייפות מטיולים קודמים), בסוף אוקטובר.

בכל אופן, חקרנו וקראנו המון על בנגקוק ועל המלצות מה לראות ומה לעשות, אבל בכל זאת, אשמח לשמוע את דעתכם על הימים שתיכננו.

יום 1 (חצי יום) - נגיע בסביבות 5 למרכז העיר. קרוז עם ארוחת ערב בסירה (קראת על כמה חברות שעושים את זה, יש לכם המלצה על חברה מסויימת?)
יום 2 - טיול בארמון המלך והמקדשים באיזור + צ'יינה טאון (עמוס מדי? נסים את זה מהר וישאר לנו זמן?). בערב אנחנו רוצות ללכת לאיזה שהוא בר בקומה גבוהה (sky bar?).
יום 3 - שוק Chatuchak Weekend Market כמה זמן לדעתכם כדאי להיות כאן (אנחנו לא שופוהוליק, ואין לנו תיכנונים לקניות מטורפות) - בערב, משהו לערב (אשמח להמלצות על איזורים ומקומות)
יום 4 - נסיעה מחוץ לעיר. חשבנו לנסוע לפאטייה, אבל ממה שקראתי וגם מהמלצות של חברים כאן מסביב זה לא כזה מדהים. מצד שני לא מצאתי חופים מומלצים ומרחק נסיעה של כשעתיים (נוסעים וחוזרים באותו היום).
יום 5 - משהו לבוקר וטיסה ב 15:00

ועכשיו לשאלות:
קראתי המון המלצות על שווקים צפים. מצד שני, יש המון שווקים צפים וכל אחד ממליץ על אחר. מה דעתכם? מה השוק המומלץ? והאם יש זמן בכלל להכניס את זה לתיכנון טיול
לינה - ממה שאני מבינה, המקומות המומלצים ללינה הם איזור הקאוסאן, ואיזור הסקמיוואט (מקווה שרשמתי נכון). מה היתרונות והחסרונות בכל מקום, בהתאם למקומות הטיול שלנו (אין לנו כוונה להחליף מלון באמצע) ומלונות מומלצים.
איזור בילוי בערב - אנחנו רוצות לצאת בערב לבלות. יש מקומות מומלצים ולא מומלצים?
האקווריום נחמד? שווה לבקר שם?
הימים צפופים מדי? מרווחים מדי? מצד אחד אנחנו לא רוצות לרוץת ממקום למקום ולסמן וי, מצד שני לא רוצות להתמרח יותר מדי עם מחשבות "מה עושים עכשיו..."
לא יודעת אם רלוונטי אבל, חברתי לא ישראלית, ככה שזה לא רלוונטי לנו איזורים "ישראלים" "דוברי עברית" "בקרבת בית חבד" וכאלה.

תודה רבה מראש על התשובות.

קרלטון

New member
רק כמה הערות

לינה - קאוסאן זה למי שמעוניין להיות עם ערימה של מטיילים סביבו. סוקומוויט זה מרכז העיר. כיוון שאתן רוצות לצאת די הרבה אז קאוסאן זה לא המקום. מצד שני, צ'יינה טאון והארמון קרובים לקאוסאן. אז מה. מלונות מומלצים - תני כיוון עם התקציב.

לגבי פטאייה, מיותר לנסוע הלוך וחזור באותו יום. סעו לפטאייה בבוקר היום ה-4, תראו משהו מהאטרקציות ואז מחיי הלילה (שהן ת'כלס הנקודה החזקה של העיר), תשנו שם במלון, ואז ישירות לשדה התעופה, זה קרוב יותר. אין טעם להגיע בבוקר, להסתובב כמה שעות ולחזור, סתם בזבוז זמן. החוף לא מרשים במיוחד.

לגבי צ'טוצ'ק - אפשר לשרוף שם כמה שעות טובות, השוק עצום. פלוס ההגעה והחזרה לוקחים קצת זמן, זה לא קרוב לאיזורים האחרים שהזכרת.

בילויים בערב - באיזה כיוון? ברים / מועדונים / דיסקוטקים / מסעדות?

כסלוית

New member
תודה על התשובה

לינה - יש לך המלצות למלונות בסוקומווויט? התקציב שלנו ללינה ליום הוא עד 80$ בערך. עדיף פחות. חשוב לנו מיקום מוצלח, חדרים נקיים, שירותים בחדר, ומקום לא רועש מדי.

תודה על ההמלצה לגבי פאטייה, אני אבדוק את זה גם כן. עוד לא חקרתי את המקום מספיק בשביל לשאול שאלות על מלונות ודברים אחרים, אולי בהמשך.

בילויים - ברים מוצלחים. רוצות ערב אחד להגיע לבר/מסעדה בקומה גבוהה עם נוף על כל העיר.
מועדונים/דיסקוטקים - מקומות נחמדים, שמתאימים גם לבנות 30+ ולא רק לצעירים בני 20. וכאלה שלא יהפכו למלכודות אש במקרה ו...

לגבי השוק - ממה שאני מבינה זה "שורף" יום שלם. יש משהו שאפשר לשלב יחד עם זה באותו היום?

האקווריום הגדול שווה ביקור? והקניונים הגדולים (או שאחרי השוק אין מה להוסיף שם)?

תודה (-:

אבשלום68

New member
צ'אטוצ'אק

אני הייתי מוותר בכלל על צ'אטוצ'אק.
יתכן וזו לא עצה מקובלת אבל אני ממש לא נהנתי שם ואני אוהב שווקים.
יותר מידי גדול,יותר מידי לחוץ,יותר מדי דחוס, יותר מדי סגור וחם וצפוף.
אם אתן רוצות לראות שוק מעניין שנמצא במרכז לכו לשוק פראטונם
כמעט מול הפאנטיפ פלאזה, ליד קניון פלטינום, מרחק הליכה לוורלד טרייד סנטר וקצת יותר לMBK
זה שוק תאילנדי אמיתי
אסור ללכת לשם בסוף שבוע ימים שבת וראשון, מוצף בבני נוער תאילנדי......
לגבי מקום מגורים - אני אוהב את הקאוסאן, יש בו המון יתרונות......
ראשית לא יקר
שנית קרוב לאיזור ארמון המלך, וואט פו, פאק קאלונג טאלט (שוק הפרחים) מרחק הליכה קצר מתחנת הסירהאוטובוס בנהר מרחק נסיעה קצר במונית לצ'אינה טאון.
אפשר להגיע באמצעות סירה משם לאיזור שוק פראטונם - יש תחנת סירות ליד מלון רואיל שמגיע ליד שוק פראטונם.....
כל שירותי התיירות ממש ליד האף

prizman

New member
לגבי מלון

תבדקי את Rembrandt Hotel & Towers בסוקומוויט סוי 18. ידידה שלי הייתה שם
לפני שבועיים עם משפחתה ומאוד נהנו.

מועדונים, יש כמה בסוקומוויט סוי 11. לא ממש מכיר מבפנים/

בר/מסעדה בגובה-ב Baiyoke Sky Hotel. תמצאי כתובת בגוגל.

שוק סופ"ש-צ'אטוצ'ק. מומלץ ביותר. שוק ענק ומאוד מגוון. לא מאמין שתשרדו יותר
מ 4-5 שעות בגלל הצפיפות והחום. אבל אולי אצל נשים זה אחרת

האקוואריום נמצא ממילא בקניון סיאם פאראגון כך שאם תלכו לשם תהיו בקניון.
תבדקי שעות פתיחה.

קרלטון

New member
תשובה

לגבי לינה, כתבתי כאן תגובות בעבר שעדיין נראות לי רלוונטיות:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=359&MessageId=157108311
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=359&MessageId=161822913

צ'טוצ'ק - זה כמובן תלוי בכן, אבל אני לא רואה סיבה שזה ישרוף יום שלם. אתן יוצאות מאחת מתחנות ה-BTS הסמוכות למלון שלכן ומגיעות תוך פחות מחצי שעה. אם הגעתן ב-9 בבוקר אז אתן יכולות לבלות שם נגיד שלוש שעות ולהיות חזרה במלון באחת בצהריים. דרך אגב, אם אתן הולכות על מלון אסיה (Asia Hotel), אז הוא צמוד לתחנת Ratchatewi, עם חיבור עילי ישיר, אפילו לא צריך לחצות את הכביש.
http://www.sawadee.com/hotel/bangkok/asiabkk/&p=sawasdee.com

מתוך הקניונים, אני אישית אוהב בעיקר את MBK שהוא שילוב די מיוחד לאיזור, בין קניון לשוק. מגוון מסעדות / food court גדול, בגדים, נעליים, אלקטרוניקה ומה לא. שם אתן יכולות לשרוף בכיף יותר שעות מאשר בצ'טוצ'ק, ועוד במיזוג אוויר ובלי לנטוף זיעה... שאר הקניונים באיזור הם יותר מלוקקים, ומתרכזים קודם כל סביב מותגי יוקרה וכד'. שווה להיכנס לפראגון רק כדי להתרשם מהגודל והעיצוב ואולי להציץ במכוניות הספורט שמוצגות שם באחת הקומות (אם את שואלת כמה זה עולה אז כנראה שזה לא בשבילך
), ב-Siam discovery Center היתה חנות די מיוחדת של רשת המתנות Loft, רשת של דברים מיוחדים שרואים פחות במקומות אחרים. חנויות הספרים באנגלית בתאילנד, בעיקר ה-kinokuniya, זה רמה אחרת לגמרי ממה שאנחנו מכירים בארץ, לא זול במיוחד אבל לדעתי בהחלט שווה ביקור למי שקורא באנגלית. יש כמה סניפים באזור. אם את רוצה לראות סרט אז בקניונים האלה יש לך גם חדרי VIP, עם ספות אישיות שנפתחות, חוויה לא רעה.

כסלוית

New member
תודה רבה לכולכם על התשובות

עזרתם לנו עם התיכנונים של היום.
אני מקווה שהסופ"ש הארוך שלנו שם יההי כיף.
אשמח לחזור ולדווח בהמשך.

sailor

New member
לא חיבים להיות יום שלם בשוק צ'אטוצ'אק

אבל יש סכוי שלא תרצו לעזוב אותו לפני שהרגלים יתעיפו ויכאבו כך שלא תהיה ברירה.
יש בשוק הזה ה-כ-ל, מבגדים וציוד טיולים בנאליים דרך חפצי בית מהבנאליים ועד אלה שהם אמנות או על גבול האמנות, ארטיפקטים לא שמושיים, חיות מחמד ופרחים מרהיבים.

הי, אנחנו נהייה בנובמבר

בבנגקוק אשמח אם תשתפי אותי אם יהיה לך מידע לפני הנסיעה שלך על השאלות ששאלת, וגם אחרי כי אוכל לקרוא.
לגבי קרוז עם ארוחת ערב - איפה ואיך וכמה..
בר בקומה גבוהה - אהבתי את הרעיון של ארוחת ערב כזו. נראה לי שהמקום שהומלץ לך פה מקסים. מצאת מקום אחר?
שוק צף - איזה בחרת?
וגם אנחנו מתכוונים להיות באקווריום, נראה לי אחלה בילוי עם ילדים.
אם אחרי שתחזרי, נראה לי שבמסר זה יהיה הכי טוב.
בסדר?

כסלוית

New member
בשמחה אשתף אחרי

הלפני זה מה שהצלחתי לחקור ברשת.
קראתי המון מידע על הכל. פשוט תעשי חיפוש על בנגקוק ותתחילי לנבור במידע. הרשת מוצף במידע על הכל, רק צריך לחפש
אם תרצי לינקים ספציפיים לגבי משהו, תשלחי לי מסר או תשאלי אותי כאן ואשלח לך.

למעלה