חמיצר

n u t

New member
חמיצר

הודעות בקשר לחידת חמיצר אתם מתבקשים לשרשר לכאן... הודעות שלא ישורשרו ימחקו... אי אפשר שכל הודעה על חידת חמיצר נפתחת כהודעה חדשה. תודה

mrbig1479

New member
חלק מהרמזים פתרתי

אני די בוודאות הצלחתי לפתור חלק מהרמזים.... משהו כמו 4 רמזים ויש לי כיוון כללי אבל פשוט לא מצליח לקבל צירוף מילים הגיוני לפיתרון אם מישהו פתר או חושב שהוא פתר חלק מהרמזים שיכתוב אותם פה רמז שפתרתי -לא שמים עין על המטמון בפיתרון החידה אין את האות ע..

הבעיה

החידות שלו הם כאלה שבגלל שיש כל כך הרבה רמזים לא ממוקדים ובגלל שאמוריםן להגיע לפיתרון ע"י שימוש חלקי באסוציאציות אז הפיתרונות האפשריים הם אינסופיים ומן הסתם הרבה פתרונות שלנו יהיו "יותר טובים" משלו....אבל מקסימום אני לא יודע מה איתכם אבל אני ...כל פעם שאני מנסה לפתור את החידות שלו כמות המידע שאני מקבל באינטרנט פשוט עצומה...בעיקר דרך ויקפדיה צריך איכשהו להבין את הראש שלו

והיה אתמול רמז?אתמול בטלוויזיה?

לא יצא לי לראות אז פיספסתי...אבל גם היום יש רמז ממש מוזר...."טיל אל בין החיבורים"? נו באמת

mrbig1479

New member
אי אפשר להכנס לראש של חמיצר

הייתי כבר בכיוונים אחרים כל פעם אני נזרק למקום חדש נשאר רק לנסות.... שווה את הכסף

Morters

New member
מעצבן

כבר מלא זמן אני יושב על החידה הזאת.. וגם עכשיו, אני מרגיש שעליתי רק על 5% מהפיתרון..

mrbig1479

New member
מספר דברים שהוא אמר בפורום

בצורה עקיפה הוא רמז שהפיתרון לא קשור לכדורגל.... ככה שאם אתם מנסים משהו מהתחום -תרדו מזה

מאוד מוזר

כשראיינו אותו ב"רשת על הבוקר" הוא אמר שהנושא הוא מעולם הכדורגל והוא גם רמז שעינב גלילי גם יכולה לגלות את התשובה(כנראה בגלל שהיא היתה מנחה תוכנית ספורט. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר חקרתי את החידה הזו מכל הכיוונים שזה אומר להפוך לגימטריה להפוך לאנגלית ניסיתי לברר על שנים מסויימות מה היה ושלחתי כבר 30 מיסרונים ואף תשובה שלי לא היתה נכונה... מוזר בהחלט!!!!!!

Xploit99

New member
אכן מוזר...

למה נראה לך אגב שהחידה פוצחה?.. הרמזים אכן לא הגיוניים...חידות קודמות שלו עוד אפשר היה להבין..אבל בגלל שבחידה הזו הוא מוכרח להשתמש בביטויים "מונדיאליים" אז חלק מהרמזים הוא סתם תפל בשביל המשפט ה"מונדיאלי" וזה בעיה. בפורום אגב, הוא אמר שכדורגל הוא נושא שמוביל להרבה נושאים או בא מהם. זה לא אומר כן או לא. רוצים רמז? עינב גלילי - הדקה ה91 עם יורם ארבל... אבל לא רק.. יש בה עוד הרבה. אני מקווה ומאמין שתוך יומיומיים אני עולה על כיוון מרכזי ואז אשתף אתכם.

בבוקר האתר לא עבד

בגלל זה חשבתי שכבר לא מפרסמים את החידה והיא פוצחה. אבל עכשיו אני מבינה שהיא עדיין לא פוצחה מישהו יודע על עוד רמזים שחמיצר רמז במהלך השידור חוץ מרמזים שקשורים לכדורגל? ומה עם הישוו ללא בלם? זה באמת אומר שבתשובה אין את האותיות ב.ל.מ כי זה קצת קשה למצוא מילים שאין להם את האותיות האלה...

Wonderboy Blues

New member
כיוון לחידה

מישהו מכם חשב על כיוון החלל ? הבנתי שבטלוויזיה מישהו כבר אמר משהו לגבי כיבוש הירח אבח כמובן שגה. שברתי את הראש בנסיון למצוא משהו שקשור ללווינים כי יש הרבה רמזים שמושכים לכיוון אבל התייאשתי. חוץ מזה - זה רק אני או שהרמז "בין הנהלות למונדיאל" פשוט על הפנים בתור רמז כי הוא נראה סתם כמו בליל של מילים...?

michalgef

New member
בהקשר זה

בתשבצי היגיון שיש בין מילה למילה זה בדר"כ מילה באמצע שמשלימה ביטוי עם כל אחת מהמילם בנפרד... המילה היחידה שחשבתי עלייה זה פיפ"א... אבל לא נראה לי הגיוני... בהקשר של החלל... כבר חרשתי את כל המנושא הזה לאורכו ולרוחבו... ושלחתי המון מיסרונים בנוש אז זה לא נראה לי זה... חוץ מיזה אין לי כבר מושג....

Xploit99

New member
לא הבנתי את הקטע עם התשבצים..

איך? "הנהלות פיפא" ו"מונדיאל פיפא" כאילו? זה לא ביטויים שגורים בכלל?.. וגם, יש הרבה הרבה מילים בלי ב.ל.מ הרבה. =) תתאמצו זה לא כזה קשה. (זה מאד קשה!)

אני יודעת מה הקשר

הקשר זה שרמז אחד יוביל אותך לשםםםםםםםםםםםם ורמז אחר יוביל אותך לשם אחרררר ז"א שהמטרה של חמיצר היא: שאף אחד לא יצליח לגרוף את הסכום המכובד והכסף יועבר אליו זהו עכשיו הבנתם? זה לא רמזים!!! זה חרא של רמזים ושלא יזבל במח שבימים הקרובים החידה אמורה להיפצחחחח!!!!

אולי תעזור במקום לקטר.?

אם שלחת כבר מעל 30 פתרונות אולי תשתף אותנו כדי שנדע מה לא נכון?

yaooo

New member
רגעעעע חח

יש רמז שאומר ששתי המילים אינן שמות... אז מזה יכול להיות?! והנה מה שחמיצר אמר לפי Ynet: חלק מהפתרונים הפופולאריים ביותר שכבר ניתנו והם אינם הפתרון המבוקש: כל צירופי שמות השחקנים, שמות של קבוצות, שמות של מדינות, כל צמד שמתחיל במילים: שער, כדור, שחקן, יד, נעל, רגל, בעיטת, שריקת, מלך, גביע, אליפות, משחק, ראש, אולפן, אולימפיאדה, אלוף וגול". עצה נוספת שחמיצר מספק למשתתפי החידון היא לזנוח את צירופי המספרים והתוצאות. התשובה לא מסתתרת בהם. ז"א.... לא ממש כדורגל..

michalgef

New member
הרמז היומי

למישהויש מושג מה הפשר של הרמז של היום: "הצמד עלה ופתח בחגיגה" ??? זה לא מתקשר לי לכלום...

חוץ מזה

היה רמז שמישהו כאן אמר: טיל אל בין החיבורים" מה המשמעות של המושג הזה בכדורגל, כי אין לי מושג שמושגים שקשורים לכדורגל

למעלה