חמיצ'אט חוזר

חמיצ'אט חוזר ../images/Emo124.gif

אחרי שהפורום התרחב לו, ונוספו לנו לא מעט חברים חדשים... הגיע הזמן שנכיר ונפגש כולנו ... לכן... יום חמישי 14\4 בשעה: 21:30-שעון מזרח ארה"ב (ניו יורק) 18:30-שעון מערב ארה"ב

OrlyNL

New member
תתפלאו לשמוע ש.....

גם אני אהיה מחר בצ'אט
נוכחות מלאה של חברי הפורום מתבקשת....

galgal0ne

New member
אינ וחבר נוסף

נהיה באוויר
בטח מעל מדינה של אחד מכם
בכל מקרה, ד"ש חמה.... ואתם יכולים לתלות תמונה שלנו בצ'עט שלא תרגישו בחיסרונינו בוקר טוב

newbie2

New member
איך אפשר צ'אט

בלי ה-SUBSERVIENT GALGALONE? זה פשוט UNACCEPTABLE PS - מי זה ה"חבר הנוסף".... את יוצאת עם חבר פורום? את בטוחה שזה מותר על פי התקנון?

galgal0ne

New member
consolte the managers about it

I got an approval
I even have a new camera for my laptop, oh well, you will have to wait

חחחח

אפילו שעון שוויצרי, שממש לא רחוק מכאן (שעה נסיעה לשוויץ)... אוף, אמריקה עדיפה! מאיפה בא לי הרעיון הזה לנסות את איטליה, מאיפה...

newbie2

New member
לפחות אתה יודע מה זה עכשיו..

משום מה חשבתי שאיטליה היא עוד מקום סביר יחסית באירופה..

newbie2

New member
מה יש לך נגד קנדה?

דווקא הבחורות שם מה זה נחמדות. אני עדין זוכר לטובה ביקור בטורונטו בסוף שנות התשעים - זה היה די מרענן לפגוש בחורות בפאב שמתעניינות במונדיאל.. ומתחילות עם גבר זר מיוזמתן (ואח"כ לוקחות אותו לסיבוב במסיבות הכי שוות בעיר, ETC..)

galgal0ne

New member
south park ../images/Emo9.gif

Last time I was in Canada was in 1995
I don't like the way they think they're better then the US, very stuck up. I also don't like the French provinces, heard horror stories about resturants that cannot speak a word in English. The funnies thing, PFK (KFC) stands for Poltry Fried Kentucky. The girls there, i udnno what to tell you, never expressed intesrest in them, i guess i will have to wait and see for myself.​

אני די נדבקתי מהאמריקאים

לא אוהב את הקנדים (פגשתי כמה מהם, ובהחלט מוצדק) ולא אוהב את הצרפתים... מעבר לזה, בייסבול לא הבנתי אבל שיחקו אותה עם המקבץ יריקות, כדורסל זה מחלה אצלי וNBA עשה לי טוב - לפחות זכיתי להיות שם בשנתיים רצופות בהן ל.א.לייקרס לקחו אליפות, לפני שהחומה והחרמן התחילו לריב... חוץ מזה, יש כל כך הרבה דברים טובים באמריקה שממש לא מפתיע למה כל כך הרבה אנשים מנסים להיכנס וכמעט אף אחד לא נלחם כדי לצאת משם. איטליה, כן, גם אני חשבתי - ארץ רומנטית, אנשים חמים, מוזיקה, אוכל טוב, יין טוב, תיירות... כן כן. ממש. 3 חודשים, התנפצה האשליה. האנשים פה אנטיפטיים בצורה שמשאירה את האמריקאים ידידותיים לאללה, אוכל טוב אין להם פה, מסעדות טובות ממש מעט אבל גם מאוד מאוד יקרות, יין טוב אכן יש אבל מוזיקה לא, סרטים טובים רק באיטלקית ויש להם אובססיה לשפה עד כדי כך שקשה מאוד למצוא כאן קולנוע שמשדר סרטים אמריקאיים עם הפסקול המקורי... הם מתרגמים מעל לפס קול גם את הסדרות האמריקאיות... ולחשוב לראות כאן את married with children, אני יכול רק לחלום. לא הסגנון שלהם. עאלק "איכות" לעומת "כמות"... הקפה כאן הכי מאכזב אותי. ביורו אתם קונים קפוצ'ינו ומקבלים כוסית דוגמית קטנטנה שתבייש אפילו את הקופי בין. איפה הקפה שלי, שאלתי על היום הראשון!!! זה הכל??? אני צריך 10 כאלה כנראה... אחחחח, איפה ה white chocolate moca של סטארבקס. ויש עוד המון המון דוגמאות. הם נוהגים כאן כאילו הולכי רגל הם על תקן הפרעה לתנועה! היום כמעט דרסו אותי פעמיים ועוד התלוננו מה פתאום אני הולך על המדרכה! מה שכן טוב פה, הלימודים באוניברסיטה הם בחינם והם מעודדים צעירים ללמוד. השכר לימוד הוא נמוך עד כדי גיחוך (בUCLA ביקשו ממני 30,000 דולר מקדמה! ועוד הוכחה שאני יכול לחיות בלוס אנג'לס בלי לעבוד 5 שנים...) והרמה ברוב המקצועות יחסית גבוהה וטובה. אז רע לי מצד אחד וכואב לי שלא יכולתי ללמוד בארה"ב בגלל נושא כל כך שולי כמו כסף, אבל מצד שני לפחות יש מדינה צדיקה בסדום (שכולל את ישראל ב"עמורה") שמעודדת לימודים אקדמיים לאנשים בלי אבא עשיר. אההה... סוף סוף ירד לי מהלב. אוף, אני רוצה סטארבקס עכשיו!!! ורוצה להיכנס לאוטו ולנסוע את ה15 דקות על טופנגה קניון רואד עד לים... 1000 פעמים כבר עשיתי את הנסיעה הזו ולא נמאס לי. עוד פעם ודי! די, נמאס לי, אני לוקח מטוס ובא.

שום דבר לא רע..

המשחק היחיד שראיתי נגמר במכות שכללו גם את השופט! הכסאח קצת הוריד לי את התאבון, אבל ספורט זה ספורט!

למעלה