חמין

מירה11111

New member
חמין

שלום וברכה.שאלה: יש לי הרבה אורחים בשבת ואני מכינה חמין לפי מתכון שאני אכפיל את הכמות.האם מכפילים גם כמות התבלינים? אם כתוב שם 3 כפות דבש אז 6 כפות לא מוגזם? תודה

cial 1

New member
למירה1111 אז כך זה לא הכי טוב אבל אדריך אותך?

כך אם יש לך סיר גדול זה סיר מהמטבח לא החשמלי- את יכולה להכפיל -כמובן עליך לבדוק את הסיר נכי טוב- ואם הוא אובלי גם טוב לי יש אובלי והכמות נכנסת עד -10 איש- טו אם יש לך אפשרות להכין בתנור סיר עם הכמות הנכונה לא הכפלה-ועוד סיר חשמלי כדי להיעזר בו כך מתחלק הכמיות ואת הסיר החשמלי יכולה את להכין גם בחדר הסלון רק להכין לו מקום והתנור כמובן במקום. סליחה על ההסבר שלי מאוד חשוב לי לתאר את ההסבר שלי--ועוד אופציה אם יש לך כמות של החמוס גדולה ותוספת חיטה או אחרת יש להכין בסיר הגדול של המטבח וכמובן עוד סיר קטן במגביל גם כאן מתחלקת הכמות ונוח ויש הכפלה של הכמות הרצויה בסיר הקטן מתבקש לתת לו את כול התבלינים הרצויים וגם מעט מהבשר כמות מזערית רק חתיכה קטנה-או של עוף- וכהבצל השום ממש כמו הכנת הגדול רק בכמות הדרושה-וכך בסיר הגדול ניכנס כמות קטנה מאוד של החומוס או השועית למשל- ממש שיכבה דקה ומעל המרכיבים האחרים כמו תפוח האדמה הביצים והבשרים ומקבל שבת עם חמין וכמות מבורכת מקווה שעזרתי גם קצת בהצלחה חני אפשרי לבקש ממני עוד הסבר או מתכון יום טוב לך נירה1111

הרברונן

New member
אם יש לך מתכון מנצח מבחינתך, אז

תכפילי הכל ללא יוצא מן הכלל 6 כפות דבש זה לא מוגזם, אם 3 לא מוגזם לחצי מהכמות... כל טוב, רונן

למעלה